4+1 Valentin napi trükkötlet bűvészeknek

4+1 Valentin napi trükkötlet bűvészeknek

Téged is eltalált ámor nyila? Akkor nincs mit tenni: készülnöd kell Valentin napra – és ha szeretnéd igazán különlegessé VARÁZSOLNI a szerelmesek napját, négy plusz egy trükkötletet adunk hozzá.

Ha tanácstalan leányzó vagy, aki nem tudja, mivel lepje meg bűvész pasiját, jól figyelj, itt egy szerelmes témájú amerikai prémium kártyacsomag. Ha pedig bűvészkedsz és szerelmes is vagy, varázsold el párodat kártyatrükkökkel a Love Me pakli közreműködésével úgy, hogy közben tolmácsolod érzéseidet és szerelmi vallomásodat is. A Love me deck a szerelem szimbólumait sorakoztatja fel a kártyalapokon. A Theory11-es csomag a USPCC-nél készült, a fenntarthatóság jegyében gyártották és a nyomtatás növényi festékkel készült. Csillogó, dombornyomott doboz – tökéletes Valentin napi ajándék.

2. Szivacsszívek – mert az igazi varázslatok szívből jönnek

Varázslatos mutatvány szív alakú szivacslabdákkal. Ráadásul két trükk egyben.  A kis szivacsszívek az előadó ördögi kézügyességének hála vándorolnak ide-oda, eltűnnek és megjelennek, majd átváltoznak egy gigaóriási mutáns szivecskévé. 
 

3. Botánia csomag – virágos varázslat 

Mindenki jól tudja, hogy a Valentin nap valójában a virágüzletek tulajdonosainak ünnepe. Ennek ellenére a csajodnak MUSZÁJ virágot vinni. Mi lenne, ha kapásból több mint ötven különböző virággal készülnél? Ebben a trükkös csomagban ugyanis minden lap hátán egy-egy virág képe díszeleg, mindegyiken másik. A trükkben két kártyalap találja meg a párját, hatásos mutatvány. 
 
Az előadó egy lángoló fáklyával lép be a színpadra, majd egy simítás és a fáklya vörös rózsává változott. Könnyű kezelni, látványos belépőszám. 
 

5. Az igazság

Az az igazság, hogy az egész Valentin nap csak macera. Egy elég drága macera. Én ezért már évek óta ezt a napot az angliai Blackpoolban töltöm. Ott tartják olyankor a világ legnagyobb bűvészkonferenciáját – szóval én háromezer bűvésszel leszek a szerelmesek ünnepén.  
 
Ha te most nem jönnél Blackpoolba és nem tudod megúszni a Valentin napot, akkor válassz egy opciót az első négy ötletünkből és varázsold különlegessé az ünnepet.

Kattints a trükkök címére és videón is láthatod a mutatványokat.