Világszerte ismerik a magyar Trükkmestert! - "Ki kicsoda?"​ - Astor (videó)

Világszerte ismerik a magyar Trükkmestert! - "Ki kicsoda?"​

Ha nincs a világjárvány, Astor ezekben a percekben is valahol a világ másik felén kápráztatná el a bűvészeket. Sikereit saját fejlesztésű trükkjei alapozták meg, nevét világszerte ismerik és nem túlzás azt állítani róla, hogy szakmai körökben az egyik legismertebb magyar bűvész. A mai “Ki kicsoda?” rovatban ismerjétek meg közelebbről Astort és az ő trükkjeit.

Astor évtizedek óta járja a világ legrangosabb bűvészkongresszusait, szemináriumokat is tart bűvészeknek, de nem csak ezekről híres: 2015-ben és 2017-ben a világhírű Magic Castle előadójaként adott bűvészműsorokat Hollywoodban (összesen 58 alkalommal) és szerepelt már a meghívásos New York-i 4F rendezvény programjában is.

Astor trükkjeinek bemutató videói nélkülözik a mai legújabb trükköknél divatos kamu szemfényvesztést: nincs semmi átverés a trailerben és egyértelműen tudod, mit kapszegyszerűen nem érhet csalódás. Astor kellékei mindig magas minőségűek és egy kis gyakorlás után – az eszköz birtokában – pont azt a hatást tudod produkálni, mint maga a Mester. 

Astor három fantasztikus trükkje idén tavasztól már a Figaro Bűvészbolt gondosan válogatott kellékkínálatának is része: a Just In Time, a híres nődarabolós Pocket Illusion és az Avatar kártyák. Ezekről még márciusban forgattunk nektek egy videót az üzletben:

És most fogadjátok szeretettel az Avatar kártyákat Astor Mester előadása közben: