Egész napos szakmai rendezvénnyel készül a Molnár Bűvésziskola!​

Egész napos szakmai rendezvénnyel készül a Molnár Bűvésziskola!

Október 28-án Molnár Szabolcs szervezésében egész napos bűvészrendezvény várja az érdeklődőket: lesz bűvészverseny, szeminárium, kellékvásár és gálaműsor is – a tervek szerint “Corodini hangulatban”.  

PROGRAM

A program bűvészversennyel indul a zuglói cserepesházban, ahol az esemény történetében idén először nem csak a Molnár Bűvésziskola növendékei versenyeznek, hanem egy nyílt versenyen bárki bemutathatja majd néhány perces versenyműsorát – gyerekek és felnőttek vegyesen. A produkciókat szakmai zsűri értékeli, a díjazottak komoly bűvészkellék csomagokat és öltönyvásárlási utalványokat nyerhetnek. A zsűri elnöke Fülöp Tibor lesz. 

Délután Molnár Szabolcs “Csodák ESP kártyával” című könyvéből látható majd szeminárium, ugyanakkor messze nem szokványos módon: ugyanis a szemináriumot nem maga a szerző, hanem Szőke Kiss Vince (a Figaro Bűvészbolt bűvésze) vezeti majd. Vince jó barátja Szabolcsnak, a könyv mutatványait saját meglátásaival és ötleteivel egészíti majd ki és beavatja a közönséget saját ESP jelölési technikájába is.

Kora este gálaműsor várja az érdeklődőket, fellép Fülöp Tibor, Béres Benedek, a tavalyi verseny győztesei (Gajdos Norbert, Mayer-Makaró Gergő), a Wanted tánciskola növendékei, illetve Németh Gábor. Konferál: Tóth Viktor.

JEGYEK

Belépőjegyek elérhetőek elővételben 1.500 forintos áron a Figaro Bűvészboltban és 2.000 forintért a rendezvény napján a helyszínen. 

Bővebb infók itt: https://www.facebook.com/events/659343878907274

Nagyterem programok:
10:30 Ünnepélyes megnyitó
11:00 Házi verseny
12:00 Szünet
13:00 Nyílt verseny
14:00 Ebédszünet
15:00 Szőke Kiss Vince szemináriuma Molnár Szabolcs – Csodák ESP kártyával c. könyvéből
17:00 Eredményhirdetés
18:00 Gálaműsor

Eközben az előtérben:
10:00-20:00 Kellékvásár