10% kedvezmény mindenre: november 17. és 19. között jönnek a Black Friday napok!

10% kedvezmény mindenre: november 17. és 19. között jönnek a Black Friday napok!

November 17. és 19. között Black Friday Napok promócióval várjuk bűvész barátainkat: minden termékre, kártyacsomagra és bűvészkellékre 10 százalék kedvezményt adunk neked, ha használod az erre az alkalomra születetett kuponkódot. Máris mondjuk a részleteket: 

November 17. és 19. között használd vásárlásod végén a BLACKFRIDAY kuponkódot a figarobuveszbolt.hu oldalon, vagy személyes vásárlásodkor mondd ki jó hangosan a “Black Friday” kifejezést és fix 10% kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből. 

A kuponkód: BLACKFRIDAY.

Online vásárlásod kedvezményét a Kosár aloldalon tudod érvényesíteni, az alábbi ábrán/képernyőfotón mutatjuk neked, hol: a Kosár aloldalon láthatóak egy táblázatban a vásárolni kívánt termékeid, a termékek fotója, neve, ára, a rendelni kívánt mennyiség és az ára. A táblázat alatti bal alsó sarokban látható egy fehér téglalap, ebbe kell beleírnod a BLACKFRIDAY kifejezést (egy szóban, nagybetűvel), majd a szürke mezőben található “Kupon beváltása” gombra kell kattintanod. Ha ezt megtetted, online rendszerünk automatikusan levonja a 10 százalék kedvezményt.  

Figyelem: ha nem érvényesíted online a kuponkódot, vagy személyes vásárlás esetén nem jelzed bűvészünknek élőszóban hangosan, hogy “Black Friday”, akkor automatikusan még nem él a 10% kedvezményt.