BEJELENTÉS: Itt a Figaro Videóverseny idei végeredménye!

BEJELENTÉS: Itt a Figaro Videóverseny idei végeredménye!

Lezárult a Figaro Bűvészbolt online közösségi bűvészversenye. A végeredményt először egy facebook videóban jelentették be az üzlet munkatársai – most megmutatjuk a pontozás részleteit is és azt, hogy mit nyert a legjobb tizenöt versenyző. 

A NYEREMÉNYEK

A videóversenyt Sárközi Barnabás nyerte: a győztes 12 csomag standard Bicycle kártyát, egy 15.000 forint értékű vásárlási utalványt és egy legalább 15.000 forint értékű különleges Figaro ajándékcsomagot nyert. A verseny második és harmadik helyezettje egy-egy 5.000 forint értékű vásárlási utalványt kapott, a negyedik és tizenötödik helyek között végzők pedig további egy-egy ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodtak. 

A nyereményeket augusztus elsejétől szeptember végéig lehet átvenni személyesen a Figaro Bűvészboltban. 

A PONTOS EREDMÉNY

Egy versenyző a szakmai zsűritől maximum harminc, a közönségszavazásból pedig tíz pontot kaphatott – tehát a megszerezhető pontok száma összesen negyven volt. (Ezzel egyértelműen cáfolható az az interneten keringő téves hiedelem, ami szerint az eredményekről nem szakmai teljesítmény, hanem a közönségszavazás döntött, ugyanis: a szakmai zsűri szava háromszoros súlyt jelentett, ha egy produkció szakmailag nem volt erős, de sok közönségszavazatot kapott, az egyszerűen nem juthatott be a legjobbak közé.) 

 1. Sárközi Barnabás 31 pont
 2. Macher Júlia 26 pont
 3. Dara Dániel 26 pont
 4. Lakatos Tibor 25 pont
 5. Szőke Kiss Vince 17 pont
 6. Szűcs Balázs 17 pont
 7. Illés Milan 15 pont
 8. Lombos Márton 11 pont
 9. Árvai Kristóf 10 pont
 10. Ábel László 7 pont
 11. Orbán András 7 pont
 12. Válóczy Máté 5 pont
 13. Téglás Daniel 4 pont
 14. Szabó Cseke 4 pont
 15. Vlasits Dávid 4 pont

A Figaro Bűvészbolt csapata természetesen hálásan köszöni és gratulál a verseny minden részvevőjének – mindannyian sok időt és munkát fektettek videóik elkészítésébe és értékes tartalmakat hoztak létre. Továbbá szintén köszönet illeti Kaszányi Rolandot, Kelle Botondot és Susán Pétert, hogy szabadidejükből áldoztak a verseny kedvéért és legjobb tudásuk szerint értékelték a videókat.