Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb: új fizetési rendszer a figarobuveszbolt.hu oldalon!


Sokkal egyszerűbb és biztonságosabb: új fizetési rendszer a figarobuveszbolt.hu oldalon!


Szolgálati közlemény: június 1-től új fizetési rendszert vezetünk be a Figaro Bűvészbolt webes felületein, mostantól néhány másodperc alatt vásárolhatsz bankkártyád segítségével. A korábbi “előreutalás” és “utánvét” opciókat azonban megszüntetjük. 

Mostantól egy integrált fizetési rendszernek köszönhetően sokkal könnyebben és biztonságosabban vásárolhatsz/fizethetsz weboldalunkon MasterCard, VISA és American Express kártyád segítségével. Miután kosárba tetted az általad kiválasztott remek bűvészkellékeket, nincs más dolgod, csak bepötyögöd bankkártyád adatait a “Pénztár” oldalon – ez néhány másodpercet vesz igénybe és nem csak nagyon gyors, de biztonságos is. 

Fontos: vásárlás és fizetés közben nem irányítunk át sehova, nem kerülsz más weboldalra, nincs előugró ablak sem, végig a mi weboldalunkon és a “Pénztár” aloldalon maradsz. A figarobuveszbolt.hu digitális tanúsítvánnyal végzett titkosítással tartja biztonságban adataidat. 

A Stripe és a Figaro Bűvészbolt varázslatos kollaborációja

Nem lehet eléggé hangsúlyoznunk: nem fogjuk elvarázsolni az ÖSSZES pénzedet a kártyádról, a rendszer valóban biztonságos, minden a weboldalunkon történik és a Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatásán keresztül valósul meg. A Stripe egy ír-amerikai pénzügyi szolgáltatási technológiai vállalat (az egyik legnagyobb ilyen a világon), amely fizetéskezelő szoftvereket és API-kat hoz létre webshopok számára. Nem is gondolnád, de valószínűleg nagyon sok olyan hazai webshopból rendeltél már, ami ugyanúgy Stripe-ot használ, csak ezt nem feltétlenül kötik az orrodra és nem írják ki a fizetési oldalra. 

Nincs többet utánvét és előreutalás

Minden kezdet egy új vég: utánvétes és előreutalásos szolgáltatásainkat megszüntettük. Elsőre ugyan ez tűnhet szomorú hírnek is, de nem az: az előreutaláshoz például a vásárlásod után át kellett lépned a webbankodba, meg kellett adnod mindenféle kódokat és jelszavakat, be kellett pötyögnöd a nevünket, a számlaszámunkat és egy csomó mindent, hogy aztán utalni tudj – ez a folyamat nagyon sok idő volt és többször kerestetek bennünket, hogy el is akadtatok benne. Ezért is kerestünk és találtunk egy sokkal egyszerűbb, gyorsabb opciót. 

Az utánvét ideje pedig már lejárt, az egy dolog, hogy világszerte egyre kevesebb webshop ajánl fel ilyen fizetési opciót, de macerás is, hiszen a futárnál csak készpénzzel fizethetsz és ha az átvétel idejében csak a szomszéd, gyerek, nagymama, vagy a betörő tartózkodik a lakásban, nem is biztos, hogy elő tud rántani a zsebéből egy csomó készpénzt. 

Amennyiben kérdésed van, hibát észlelsz, vagy elakadtál rendelés és fizetés közben, keress bennünket bátran a szaboistvanbuvesz@gmail.com email címen és nyitvatartási időben a 06209938235-ös telefonszámon.