Esemény kedden: közös bűvészkedés és múltidézés Figaroék tiszteletére

Esemény kedden: közös bűvészkedés és múltidézés Figaroék tiszteletére

Sokunk számára jelentenek MINDENT a Figaroban eltöltött évek és évtizedek – most közös múltidézésre és bűvészkedésre hívjuk régi barátainkat április 12-én 18:30-tól a Figaro Bűvészboltba. 
Komoly hagyománya volt annak, hogy a hazai szakma bűvészei minden tavasszal összegyűltek a Figaro Bűvészboltban és megünnepelték id. Szabó István (1925-2012), illetve ifj. Szabó István (1954-2009) és az üzlet születésnapját. Bár a Figaro Bűvészbolt legendái már nem lehetnek velünk, hosszú évek után újabb tavaszi találkozásra várunk benneteket, ezúttal kicsit másképp, emlékezéssel, régi történetekkel és közös bűvészkedéssel.
 
Hozz el magaddal legalább egy régi Figaros kelléket és idézzük fel régi történeteinket és közös emlékeinket – Figaroék tiszteletére.
 
Ha régi barátunk vagy és gyakori vendégünk voltál a múlt évezredben (illetve pontosabban az 1969 és 2010 közötti periódusban), várunk szeretettel!
 
ui.: mindenképp hozz magaddal legalább egy régi Figaros kelléket és mutasd meg, add elő nekünk… 🙂
 
Az esemény április 12-én 18:30-tól lesz a Figaro Bűvészbotban. A rendezvényt a Figaro Bűvészklubbal együttműködésben szervezzük.