Mi is ott leszünk a Figaro Bűvészbolttal az Eleven Ősz különleges programjai között

Ezen a hétvégén: Varázs Terasz, bűvészműsorok és gyermekfoglalkozások a Figaro Bűvészbolt szervezésében!

A Figaro Bűvészbolt is csatlakozik az Eleven Ősz egyedülálló kulturális forgatagának programjaihoz: szeptember 16 és 18. között utcai performanszokkal, különleges hangulatú Varázs Terasszal, a bűvészbolt történetéhez kapcsolódó előadásokkal és gyermekfoglalkozásokkal készülünk. Programjainkról bővebben az alábbiakban: 

Figaro Varázs Terasz: “Egy csettintés és eltűnik!” – varázslatok és kellékvásár

A Figaro Bűvészbolt is ott lesz a Bartók Boulevard Egyesület “Eleven Ősz” programjain: teraszt nyitunk egész hétvégén az üzlet előtt, ahol varázslatokkal, elképesztő bűvésztrükkökkel és jófej bűvészekkel várunk titeket. Gyere, nézz be hozzánk, mutatunk neked egy trükköt és teljesen ELVARÁZSOLUNK.
Bővebb infók és facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/171454791795951/

Varázslat a Bartókon / a Figaro Bűvészbolt bűvészének utcai performansza

A Figaro Bűvészbolt bűvészei többször is felbukkannak az Eleven Ősz egyedülálló kulturális forgatagában, hogy különleges bűvészműsorral és utcai performasszal kedveskedjenek a közönségnek. Lufinyelés, pénzvarázslás, cilinder és kártyatrükköka Pagony, a Hadik és a KultPont előtt. Az előadások időtartama húsz perc. Helyszínek és időpontok: Hadik – péntek 16:00, Pagony – szombat 16:00, KultPont – szombat 18:30. Ingyenes program.
Bővebb infók és facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1214336419030025

Bűvész leszek – 1 órás bűvészfoglalkozás és trükktanítás 10-14 éves gyerekeknek

Hihetetlen bűvészmutatványok és elképesztő varázslatok titka 60 percben – egy PROFI MÁGUSTÓL. A gyerekek elsajátítják a pénzeltüntetés, a kártyamágia és a befőttes gumis trükkök rejtelmei. A foglalkozás ára 1990 forint, amely a helyszínen (az idén 52 éves Figaro Bűvészboltban) fizetendő elővételben, illetve a foglalkozás előtt közvetlenül. 
A foglalkozást Gombkötő Alex tartja, aki a Figaro Bűvészbolt és a The House bűvésze. Időpontok: szombat 14:00, vasárnap 10:30
Regisztrációhoz kötött.
Bővebb infók, facebook esemény és a regisztrációhoz tartozó link elérhető itt:

https://www.facebook.com/events/2772653499692326/

Varázslatos múlt – bemutató és tárlatvezetés a Figaro Bűvészbolt fél évszázados kellékeivel

Elfeledett történetek és különleges bűvész rekvizitek kelnek életre egy megismételhetetlen harminc perces előadásban. Nem hétköznapi életképek vaskarikák, egy kendőket átváltoztató rejtélyes fadoboz és néhány kártyalap narrációjában. Trükkbemutató és tárlatvezetés az idén 52 éves Figaro Bűvészbolt fél évszázados kellékeivel – az üzlet titkokkal teli falai között.

Az előadás NEM szakmabelieknek, hanem laikus közönség számára készült és INGYENES. Maximum 15 fő.
Bővebb infók, facebook esemény és a regisztrációhoz tartozó link elérhető itt: https://www.facebook.com/events/816922005649010/