Így néznek ki élőben bemutatva a legújabb trükkök! (videó)

Így néznek ki élőben bemutatva a legújabb trükkök! (videó)

Levettünk a polcról három trükköt, ami néhány napja érkezett az üzletbe, játszottunk velük egy kicsit, majd zárás után beállítottuk a kamerát és a fényeket – és elkészítettük az alábbi videót… 🙂

MIK EZEK A TRÜKKÖK?

Még mielőtt ösztönösen rákattintanátok a PLAY gombra, had’ mondjuk el gyorsan, milyen trükköket láthattok a videóban: (1.) egyrészt felvettük a Mini Rejtély című trükköt, ami annyira jó, hogy nincs kártyabűvész, aki ne könnyes szemekkel és meghatódva nézné végig a trükköt (mert annyira TÖKÉLETES), (2.) rögzítettük továbbá az Óriáskártya TNR-t, ahol széttépett kártyadarabok forrnak össze néhány másodperc alatt, illetve (3.) nem maradhatott ki nagy visszatérőnk sem a videóból, a klasszikus Varázscső mutatvány sem.

SZOKTAD NÉZNI YOUTUBE CSATORNÁNKAT?

Ugye gyakran rá szoktál nézni YouTube csatornánkra? Csak azért kérdezzük, mert minden héten forgatunk itt az üzletben, megmutatjuk bolti trükkjeinket, ötleteket és tanácsokat adunk. Mindenképp nézz rá Doktor Medzsik című videósorozatunkra és a Figaro Bűvészbolt YouTube csatornájára! És akkor jöjjön a videó: