SOMA cSOMAg – különleges válogatás (a szett tartalma: The Social deck, dupla SOMA kártyacsomag)

10 990 Ft

Hajnóczy Soma több mint 30 nemzetközi díjat és elismerést gyűjtött be, köztük a bűvészet világbajnoka címet is. Szeretjük Somát és nagyon büszkék vagyunk rá: ezért arra gondoltunk, a Figaro Bűvészbolt polcairól összegyűjtjük egy különleges válogatásba az összes menő SOMA cuccot. A SOMA cSOMAg tartalmazza az univerzum legjobb trükkös gaff pakliját, a közösségi média (Facebook, insta) és a kártyabűvészet különleges keresztezéséből megszületű The Social Deck-et, illetve két eredeti SOMA kártyacsomagot piros és kék színben. A SOMA cSOMAg természetesen jóval (közel 30%-kal) kedvezményesebb, mintha ezeket külön vásárolnád.

Elfogyott

Leírás

The Social Deck:

A közösségi média és a kártyabűvészet keresztezése hozta SOMA ötletét, így megszületett egy kúl gaff pakli, a The Social Deck. A trükkök ugyanis itt nem dámákról meg ászokról szólnak, hanem ismerősnek jelölésekről, kapcsolati státuszokról, üzenetekről és lájkokról. A paklihoz járó dvd-n Soma 16 trükköt magyaráz el részletesen és ehhez még csomó online bónusz tartalmat kapsz. Itt az ideje, hogy átlépj a kártyacsomagoddal a 21. századba! A videómagyarázat nyelve angol. (A The Social Deck trükkjeihez elengedhetetlenek a kártyabűvészet alapfogásai, a double lift, egy card Control és egy színezés ismerete.)

Soma kártyacsomag: 

A Soma saját nevével fémjelzett kártya minden értelemben egy világbajnok kártyacsomag. Prémium Cartamundi minőség, egyedi világbajnok hátoldal, különleges pikk ász, Magyarország bűvészvilágbajnokáról formázott kőr király – és két trükkös gaff lap. Ránézésre ez egy hagyományos kártyacsomag, amivel ugyanúgy lehet játszani, mint bármilyen másik csomaggal. A különbség a következő:

  1. A csomagba több apró grafikai érdekesség és meglepetés is el van rejtve, amiről az alábbi videóban mesél Soma. Ezek olyan trükkök bemutatására teszik a csomagot alkalmassá, amit más csomagokkal nem lehet előadni.
  2. Honnan tudom, hogy milyen trükköt lehet csinálni a speciális lapokkal?
    Soma ebben a videóban megtanítja: https://vimeo.com/702851189. A jelszó a csomag alján található utolsó szó.