ÉLŐ Cardistry kurzus kéthetente a Figaroban!

8 590 Ft

A kéthetente szerda esténként zajló kurzus keretein belül élőben tanulhatod meg a kártyazsonglőrködés művészetét: látványos emelések, hamis keverések és elképesztő kártyaszínezések. Bővebb infók az alábbiakban:

Leírás

A kurzus oktatója Szőke Kiss Vince, aki közel 10 éve foglalkozik a cardistry tudományával. A foglalkozások alsó korhatára 16 év, elsősorban olyan fiatal felnőtteknek szól, akik már tisztában vannak a kártyabűvészet alapjaival (pl. double lift, riffle shuffle).

A kurzus foglalkozásai kéthetente szerdánként este 18:15 és 19:45 között zajlanak a Figaro Bűvészboltban (Bartók Béla út 31.), a részvevők max. létszáma 11.

A megjelölt 8.590 forintos ár két foglalkozás együttes ára, amelyet az első foglalkozás előtt személyesen lehet kifizetni készpénzben/bankkártyával a Figaro Bűvészbolt. A tavaszi első foglalkozások időpontjai: 02.08., 02.22., 03.08., 03.22., 04.05., 04.19. A kurzusra bármikor lehetőséged van becsatlakozni új részvevőként “menetközben is”.

Az eseményre regisztrálni kétféleképpen lehet:

1. Egy Google form segítségével, amelyre később elfogadó visszaigazolást kapsz: https://forms.gle/agVtk3rRJxrbtYuEA 

2. Ha leadsz egy online rendelést az “ÉLŐ Cardistry kurzus kéthetente a Figaroban!” termékről “személyes átvétel” opcióval. Ebben az esetben várunk a cardistry kurzus következő alkalmán, fizetned azonban csak a helyszínen kell. (Ha ajándékba szeretnéd vásárolni valaki másnak a cardistry kurzuson való részvételt, kérjük, írj nekünk egy rövid emailt a szaboistvanbuvesz@gmail.com email címre.

A tematikából: Werm, Card in fan recovery, Flicker, Fan disamble, Poco, Waterflow, Fan drop, Faro flower