FIGARO55

Bűvésztalálkozó és szakmai nap

A varázslatos programokról:

BŰVÉSZVERSENY

Magyarország legígéretesebb tehetségei és feltörekvő fiataljai egy országos close-up bűvészversenyen mérettethetik meg magukat – a rangos szakmai zsűri a FISM bűvészvilágbajnokság pontozását követve értékeli a mezőnyt. 

SZEMINÁRIUMOK

Tanulj trükköket az ország legjobb bűvészeitől: Badár Tamás és Dr. Szabó G. Gábor oktató szemináriuma mellett a délutáni programban egy úgynevezett “Rapid szeminárium” is vár titeket – a Figaro Bűvészklub tagjaival. 

GÁLAMŰSOR

Összeálltak néhányan az ország legjobb bűvészei közül, hogy egy különleges és nagyszabású bűvészműsorral ünnepeljék meg az üzlet születésnapját. Fellép Susán Péter, Molnár Szabolcs, Kaszányi Roland, Szokor Gyula, Szabó István – és egy titokzatos meglepetés fellépő is.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

Ne maradj le a 2024-es év egyik legnagyobb bűvész attrakciójáról: légy részese február 25-én (vasárnap) a Figaro Bűvészbolt 55. születésnapjának, találkozz szakmai napunkon a hazai bűvészélet krémjével és találkozz fiatal barátainkkal, vagyis az új generáció feltörekvő tehetségeivel.

CLOSE-UP BŰVÉSZVERSENY

Close-up bűvészverseny az üzletet évtizedeken keresztül vezető ifj. Szabó István emlékére, aki nem csak a hazai close-up bűvészet úttörője volt, de az első olyan magyar bűvész is, aki nem színpadi, hanem close-up műsorral kapta meg hivatásos előadóművészeit engedélyét – még 1982-ben. 

Ha szeretnéd magad megmérettetni a FIGARO55 close-up bűvészversenyén, küldj egy legalább két perces vágatlan videófelvételt kell versenyműsorodból január 31-ig a figarowebshop@gmail.com email címre, a legjobbak a FIGARO55 bűvésztalálkozó keretein belül mutathatják be maximum 8 perces versenyműsorukat a zsűri és a szakmai közönség előtt. Bővebb infók a gombra kattintva. 

SZEMINÁRIUMOK

Nemzetközi szakmában is jól ismert, kreatív magyar bűvészek tartanak majd oktató szemináriumot és árulják el saját mutatványaik titkát. Tanulj trükköket a legjobbaktól: a programban Badár Tamás és Dr. Szabó Gábor oktató szemináriuma és egy délutáni ún. “Rapid szeminárium” szerepel, amelyben a Figaro Bűvészklub tagjai osztanak meg egy-egy titkot.

Badár Tamás az RTL Hungary’s Got Talent című műsorának döntőse és különdíjasa, az Illúzió Mesterei visszatérő fellépője, aki számos nemzetközi kongresszuson kápráztatta el a világ legjobb bűvészeit.

Dr. Szabó G. Gábor a londoni Magic Circle és Juan Tamariz “El Escorial” workshopjának tagja, a legrangosabb európai close-up bűvészverseny különdíjasa. Jelmondata: “Inspiratív bűvészet intelligens embereknek”.

NEM VAGY BŰVÉSZ?

Semmi baj, így is velünk ünnepelhetsz és még jól is szórakozhatsz: tarts velünk az esti gálaműsorra és ha gondolod, hozd magaddal barátaidat, ismerőseidet, vagy egész családodat is.

BŰVÉSZ SHOW

Összeálltak néhányan az ország legjobb bűvészei közül, hogy egy különleges és nagyszabású bűvészműsorral ünnepeljék meg a Figaro Bűvészbolt születésnapját. Elképesztő kézügyességi mutatványok, gondolatolvasás és humoros bűvészet! Fellép: Molnár Szabolcs, Kaszányi Roland, Szokor Gyula, Szabó István, Susán Péter – és egy titokzatos meglepetés fellépő is.

MINDEN ÉRDEKEL?

A Figaro Bűvészbolt Facebook oldalán még több infót megtudhatsz a közelgő FIGARO55 szakmai napról: a szakmai zsűri névsorát, a verseny mezőnyét és a pontos (órákra lebontott) programot is a Facebookon áruljuk el nektek. 

FIGARO 55 JEGYEK

Jegyek elérhetőek elővételben a cooltix oldalán és személyesen a Figaro Bűvészboltban!

Napijegy

Így biztosan nem maradsz le semmiről sem: belépőjegy a szakmai nap teljes programjára - a délelőtti versenytől a gálaműsor végéig. Ünnepelj velünk és a hazai bűvészet krémjével!

6.990 Ft-tól

Gálajegy

Érkezz az este fénypontjára: nézd meg ünnepi gálaműsorunkat - és azt, ahogy egyetlen estére összeáll néhány az ország legjobb bűvészei közül. Engedd, hogy elvarázsoljanak!

3.990 Ft-tól

VIP Goldjegy

Támogasd az ország legrégebbi bűvészboltjának értékteremtő munkáját - miközben első sorból figyelheted az egész nap eseményeit, különleges Figaros ajándékokat és vásárlási utalványt is kapsz.

25.000 Ft.

FIGARO55
SZAKMAI NAP

Ferencvárosi Művelődési Központ, 1096, Budapest, Haller utca 27.

2024.02.25. 10:30 - 20:00