Magyarország legendás bűvészboltja 1969 óta!

A Figaro Bűvészbolt katalógusában close-up és stand-up kellékek, bűvészkártyák, kártyatrükkök, prémium minőségű Bicycle kártyák és a legkisebb, már öt-hat éves varázslóknak való bűvészeszközök is ott sorakoznak.

Kezdőknek

Érdekel ez a varázslatos világ és megtennéd első lépéseidet a bűvészetben? Segítünk: összeállítottunk számodra néhány kihagyhatatlan kelléket, ezek szerintünk nélkülözhetetlenek egy igazán jó bűvész eszköztárából. Kezdj hozzá!

Újdonságok

Imádjuk diktálni a tempót: ha a bűvészvilág legújabb ötleteit és trükkjeit keresed, jó helyen jársz, hazánkban a legtöbb újdonságot először mindig a Figaro Bűvészboltban találod. Már unod a régi trükkjeidet? Megismerkednél a legmenőbb nyugati kellékekkel? 

Prémium kártyák

A legjobb minőségű (póker méretű) kártyák az amerikai USPCC-nél, a belga Cartamundinál és a taiwani TWPCC-nél készülnek – mi kiválogattuk a legjavát. Közép-Európában egyedülálló, bő kártyaválaszték, köztük megannyi csomag a Bicycle brandtől. 

Webshop

Ismerkedj meg a Figaro Bűvészbolt teljes kínálatával: bűvészkártyák, Bicycle csomagok, színpadi trükkök, close-up és street magic mutatványok. Több mint 400 termék az USA-ból, Európából és Magyarországról – 50 év tapasztalatával válogatva. Kattints a képre a katalógusért!

Egész napos szakmai rendezvény

Október 28-án Molnár Szabolcs szervezésében egész napos bűvészrendezvény várja az érdeklődőket: lesz bűvészverseny (főként gyermek versenyzőkkel), szeminárium, kellékvásár és gálaműsor is.
Jegyek a helyszínen és a Figaroban!

Rólunk számokban

1
év

Több mint 50 éve Budapesten! Nálunk nap mint nap évtizedes gyakorlattal rendelkező – természetesen profi – bűvészek segítenek neked az üzletben.

1
óra varázslat

A Figaro Bűvészboltban hétfő déltől szombat délutánig heti 34 órában láthatod élő bemutatás közben a legjobb bűvésztrükköket.

1
dizájnos kártya

Elképesztő, Közép-Európában is egyedülálló kártyaválaszték várunk. Ezeket a csomagokat – mielőtt döntenél – akár ki is próbálhatod az üzletünkben.

Hazánk leghíresebb bűvészei mind innen indultak!

A FIGARO BŰVÉSZBOLT Magyarország legendás bűvészboltja 1969 óta, hazánk leghíresebb bűvészei mind innen indultak.

Több mint üzlet. Nálunk a kezdő érdeklődők és hivatásos bűvészek egyaránt megtalálják a legjobb oktatóanyagokat, kellékeket és prémium bűvészkártyákat – ugyanakkor a Figaro Bűvészbolt közösséget is teremt: a bűvészek egyik elsőszámú találkozási pontja, számos ingyenes programmal, így szemináriumokkal és évente egyszer a “Bűvészbolt éjszajáka” eseménnyel. A Figaro Bűvészbolt családi vállalkozás, id. Szabó István (művésznevén: Figaro) alapította meg az üzletet 1969-ben, amely azóta is itt működik a Bartók Béla úton. 

A Figaro név évtizedekig világhírű volt, 30 éven keresztül Európa minden jelentős bűvészkongresszusán jelen voltunk, így a FISM bűvészvilágbajnokságokon és a legendás Magic Hands rendezvényeken is.

Szeretnél tanulni tőlünk INGYEN egy bűvésztrükköt?

Kollégáink

A Figaro Bűvészbolt előadói nap mint nap több évtizedes szakmai tapasztalatuk alkalmazásával segítenek neked, ha tanácsra, esetleg egy jó bűvésztrükkre van szükséged. Ránk számíthatsz!

Képernyőfotó 2023-06-01 - 2.08.16

Szabó István

tulajdonos, bűvész

A Szemfényvesztő Bűvészshow alapítója, két évadon át az A38 fellépője, 2015-ben a milánói világkiállítás hivatalos bűvésze. Műsorvezető is, könnyűzenei podcasteket és rádióműsorokat vezet.

Susán Péter

bűvész

2009 óta a Figaro Bűvészbolt bűvésze. Bejárta a világot, műsoraival Brazíliától kezdve az Arab emirátusokon keresztül egészen Távol-keletig már ámulatba ejtette a közönséget. Bűvésziskolát vezet.

Szőke Kiss Vince

bűvész

A fiatal generáció ígéretes tehetsége, a Podma bűvészklub tagja, a Figaro Bűvészbolt cardistry kurzusának vezetője. Fő profilja a kézügyességi kártyabűvészet, a kártyazsonglőrködés szerelmese. 

"A bolt az indentitásképző pontok közé tartozik. Generációkat forrasztott egybe itt, a tizenegyedik kerületben, de feltehetőleg a társadalom egy széles szubkultúráját is összefogta, a bűvészek közösségét." (Magyar Narancs)

Figaro Bűvészverzum

YouTube videók

Hetente jelentkezik videósorozatunk, amelyben nem csak ÉLŐBEN mutatjuk be a trükkjeinket, de tippeket, tanácsokat és ötleteket is adunk.

Instagram videók

Két vásárló között sem pihenünk – videóra vesszük a gyakorlás pillanatait és fotózzuk a legújabb dizájnos csomagjainkat.

Blog

Őszinte kellék- és trükkritikák, hírek és érdekességek a bűvészvilágból. Olvass bele a Figaro Bűvészbolt hivatalos blogjába.

Facebok tartalom

Facebook oldalunkra naponta posztolunk, sármos szelfik, hosszabb posztok, fánfektek és mémek. Tartsd ujjaidat a Figaro ütőerén, kövess bennünket fészen!

TOP HAT

A tökéletes útbaigazítás – nézd meg aktuális kedvenceinket, a Bűvészbolt tapasztalt munkatársainak havi toplistáját. 

Történetünk

Ismerkedj meg az üzlet gazdag történetével és az alapítók izgalmas életútjával. Nemzetközi kongresszusok, legendás történetek, ötven esztendő krónikája.

Kontakt

CÍMÜNK

1114 Budapest
Bartók Béla út 31.

Itt keress bennünket!

Telefon: +36209938235

Email : szaboistvanbuvesz@gmail.com

NYITVA

HÉTFŐ – PÉNTEK: 12:00-18:00,
SZOMBAT: 10:00-14
:00.