FIGARO VIDEÓVERSENY 2020

online közösségi bűvészverseny

FORGASS BŰVÉSZVIDEÓT május 15-ig!

Nevezés

A felvételedben szerepeljen LEGALÁBB két valaha nálunk vásárolt kellék. Ha kész a videód, töltsd fel YouTube-ra és küldd el nekünk a linkjét emailben a szaboistvanbuvesz@gmail.com címre.

A videók

A beérkezett videókat folyamatosan megosztjuk a Figaro Bűvészbolt - OFFICIAL csoport facebook csoportban, majd összegyűjtjük a figarobuveszbolt.hu videóverseny aloldalán, ahol június 15-ig a kedvenceidre is szavazhatsz majd.

Nyeremény

A bűvészekből álló zsűri és a közönségszavazás összesített eredményeiből hirdetjük majd ki a győztest, aki 12 csomag Bicycle kártyát, egy 20.000 forint értékű vásárlási utalványt és egy legalább 15.000 forint értékű különleges Figaro ajándékcsomagot nyer.

További infók a versenyről

Ismerkedj meg a verseny további fontos szabályaival. 

  • A videódban LEGALÁBB két nálunk vásárolt kelléknek kell szerepelnie. Hogy mikor vásároltad tőlünk a trükköt, az nem számít – tehát akár olyan több évtizedes Figaro kellékkel is bűvészkedhetsz a videódban, amit már nem is árulunk. 
  • Arra bíztatunk, hogy készíts minél színesebb és érdekesebb videót, ezért a két nálunk vásárolt kellék feltételeinek nem felelnek meg az alábbiak: sima kártyacsomag, szivacslabda, sima kötél és kendő. Persze ezeket is használhatod a videódban, örülünk neki – de két trükkös eszköz mindenképp szerepeljen a nevezésedben. 
  • Figyelem, YouTube-ra feltöltött videóval indulhatsz, tehát más platformra feltöltött videóval ne próbálkozz.
  • A bűvészekből álló zsűri