FIGARO VIDEÓVERSENY 2020

online közösségi bűvészverseny

FORGASS BŰVÉSZVIDEÓT június 15-ig!

Nevezés

A felvételedben szerepeljen LEGALÁBB két valaha nálunk vásárolt kellék. Ha kész a videód, töltsd fel YouTube-ra és küldd el nekünk a linkjét emailben a szaboistvanbuvesz@gmail.com címre.

A videók

A beérkezett videókat folyamatosan megosztjuk a Figaro Bűvészbolt - OFFICIAL csoport facebook csoportban, majd összegyűjtjük a figarobuveszbolt.hu videóverseny aloldalán, ahol július 15-ig a kedvenceidre is szavazhatsz majd.

Nyeremény

A bűvészekből álló zsűri és a közönségszavazás összesített eredményeiből hirdetjük majd ki a győztest, aki 12 csomag standard Bicycle kártyát, egy 15.000 forint értékű vásárlási utalványt és egy legalább 15.000 forint értékű különleges Figaro ajándékcsomagot nyer.

További infók a versenyről

  • A videódban LEGALÁBB két nálunk vásárolt kelléknek kell szerepelnie. Hogy mikor vásároltad tőlünk a trükköt, az nem számít – tehát akár olyan több évtizedes Figaro kellékkel is bűvészkedhetsz a videódban, amit már nem is árulunk.
  • Arra bíztatunk, hogy készíts minél színesebb és érdekesebb videót, ezért a két nálunk vásárolt kellék feltételeinek nem felelnek meg az alábbiak: sima kártyacsomag, sima kötél és kendő. Persze ezeket is használhatod a videódban, örülünk neki – de két trükkös eszköz mindenképp szerepeljen a nevezésedben.
  • Figyelem, csak YouTube-ra feltöltött videóval indulhatsz, tehát más platformra feltöltött videóval ne próbálkozz.
  • A jelentkezők nevezésükkel hozzájárulnak, hogy a Figaro Bűvészbolt közéteheti a beérkezett videók egyes részleteit közösségi felületein és a figarobuveszbolt.hu oldalon – természetesen a forrás megjelölésével. A győztes videó helyet kap a Figaro Bűvészbolt YouTube csatornáján és további közösségi felületein.  

Ismerkedj a zsűrivel

Kelle Botond

Kelle Botond ”home-office bűvész, karantén medzsik szakértő, a nézőmentes bűvészelőadások mestere”, hosszú éveken át a Figaro Bűvészbolt munkatársa, jelenleg az Illúzió Mesterei szuperprodukció kreatív producere.

Kaszányi Roland

Kaszányi Roland több mint tizenöt év szakmai tapasztalatával a hazai bűvészélet kulcsfigurája, aki jelenleg a The Show Must Go On összművészeti kezdeményezés online bűvészelőadásainak főszervezője és előadója.

Susán Péter

Susán Péter 2009 óta a Figaro Bűvészbolt bűvésze. Bejárta a világot, műsoraival Brazíliától kezdve az Arab emirátusokon keresztül egészen Távol-keletig már ámulatba ejtette a közönséget. Bűvésziskolát vezet.

A közönség

A negyedik zsűritag a közönség: a szakmai zsűri és a közönségszavazás összesített eredménye alapján derül majd ki az eredmény.​

A pontozás

A zsűri értékelése:

  • A háromfős zsűrit profi bűvészek alkotják, a videók beérkezését követően egyesével állítanak fel egy-egy saját TOP 10-es sorrendet, amelyben a legjobbnak értékelt videó 10 pontot, a tizedik legjobbként értékelt videó 1 pontot kap. A zsűritől így egy versenyző összesen maximum 30 pontot kaphat.

A közönségszavazás:

  • A közönségszavazás július közepéig tart, a pontozás elve egyezik a zsűri pontjainak számításával: a legtöbb voksot kapott tíz nevező kap pontokat, a közönségszavazás nyertese itt is 10 pontot, a tizedik helyezett 1 pontot kap. A zsűri és a közönségszavazás összesített eredménye alapján derül majd ki az eredmény.

A szavazás menete:

  • Június közepétől július 15-ig tart a közönségszavazás a Figaro Bűvészbolt videóverseny aloldalán. A szavazás regisztráció nélkül történik majd, de IP szűrővel ellátott rendszerben - hogy egy személy ne tudjon több szavazatot is leadni ugyanarra a jelentkezőre.

Csatlakozz a Figaro Bűvészbolt hivatalos facebook csoportjához:

A beérkező videókat folyamatosan megosztjuk ebben a facebook csoportban.