Az év TOP 3 kártyabontása

Az év TOP 3 kártyabontása!

Oké, némiképp csalás a cím, mert az idei évben nem is volt több három kártyabontásnál a kartyacsomag.hu YouTube csatornáján – de azokat most megmutatjuk nektek. 

Az Inside The Cardbox sorozatában Szőke Kiss Vince bámulatos részletességgel mutatja be a kártyacsomagokat: a videó elején látványos cardistry mozdulatokkal kápráztatja el szemünket a monitoron keresztül, majd MINDENT elmesél és megmutat a paklikról. Mutatjuk az idei videókat.

Guardians kártyacsomag
Guardians kártyacsomag nem csak attól legendás, hogy ez volt a Theory11 első dizájnos kártyapaklija, de a lapokon a klasszikus hátoldal születik újra – kicsit másképp. A részben Vince elmondja többek között azt is, hogy: mikor adták ki a paklit, hogy néznek ki rajta az angyalok, mennyire nagy a kártya szegélye. Aztán a zsűri bealszik.

Christmas kártyacsomag

Ugyan vége van már a Karácsonynak, de ez kit zavar? Szeptemberben már az összes plázát karácsonynak öltöztetik, sőt: még január elején is szól a rádióból a Whamtől a Last Christmas. Tehét a karácsony MINDIG aktuális. A Christmas kártyacsomag minden milimétere ünnepi giccsben virít. Mit keres a rénszarvas hátán egy pingvin a joker képoldalán? Valóban a TÉLANYÓ a dáma? Tényleg a bűvészek kedvéért duplicate és még gaff kártya is van a csomagban? Vince megmutatja a videóban a kártyát és hogy milyen lett a haja: 

DC Superman kártyacsomag
Superman képregényhű ábrázolása a kártyákon és az a szuperhős, aki mindig S-es pólót visel. Vince lerántja a leplet arról:

  • hol gyártották a csomagot – mert nem az USA-ban -, 
  • hányféle ikonikus Superman ábrázolás találkozik a jokereken, 
  • igen, a csomag one way és hogy ez mit jelent, a videóban kiderül. 

Az Inside The Cardbox természetesen jövőre is folytatódik majd havi rendszerességgel – és Szőke Kiss Vincével – a kártyacsomag YouTube csatornáján. Iratkozz fel a csatornára, hogy ne maradj le a további videókról.