Újratöltve: friss tavaszi varázslatokkal kezdjük a májust a Figaroban!

Újratöltve: friss tavaszi varázslatokkal kezdjük a májust a Figaroban!

Ahogy a mondás tartja: sok jó bűvésztrükk kis helyen is elfér – ezért május elején feltöltöttük készleteinket és, úgy ahogy van, megtöltöttük a Figaro Bűvészbolt 23 négyzetméterét varázslatokkal. Meg persze közben felkutattuk nektek a bűvészvilág legjobb újdonságait is. 

ÚJDONSÁGOK

A május hónapot feltételezhető, hogy a római termékenységistennőről (Maia Maiestasról) nevezték el. Ebből egyenesen következik, hogy a termékenység és a gyarapodás havában NEM maradhatsz új trükkök nélkül sem. Ezek jöttek hozzánk: Spider Pen X lebegtetés, klasszikus kendőből tojás, vicces vízvarázsló tölcsér, indiai kötéltrükk, óriási trükkös varázspálca és egy különleges jósfüzet (amit mi elneveztük animácijóslatnak). Isteni! 

És külön gondoltunk a kártyagyűjtőkre is: az új Odyssey dizájner kártyacsomag már ott van a polcainkon, gyönyörű kék tónusaiba és minimalista stílusába azonnal beleszerettünk. De ezeket az érzéseket nem tarthatjuk meg csupán csak egyetlen kártyacsomag számára, ezért már sötét oldal Star Wars paklija is kapható a boltunkban – szintén első látásra szerelem.

ÚJRATÖLTÉS

Tudjuk, hogy mennyi mindent vártatok a májustól: a Ferencváros bajnoki címét, az ELTE Bölcsész Napok fura és elvont koncertjeit, meg a Figaro készletéből kifogyott varázslatok pótlását. Nos, örömmel jelentjük be nektek, szépen lassan mindegyik esemény megtörténik, így több mint 100 hiánytermék újra ott van a polcainkon és a webshopban. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a figarobuveszbolt.hu katalógusában és személyesen az üzletben. (Sőt, hab a tortán, hogy a Fradi hamarosan kupagyőztes is lesz.)