Virtuális bűvészet és Gyertyán Balázs a Figaro Bűvészbolt következő digitális workshopján!

Virtuális bűvészet és Gyertyán Balázs a Figaro Bűvészbolt következő digitális workshopján!

Január 28-án lesz a következő Figaro JAM Session: az online foglalkozás első részében Gyertyán Balázs tart rövid szemináriumot, majd a második részben az online bejelentkező szakmabeliek mutathatnak be egy-egy trükköt. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Gyertyán Balázs művészete inspiráló és formabontó – előadásaiban a mentalizmust, a bűvészetet és a stand-up comedyt vegyíti. Számos színházi produkció szereplője, kreatív munkatársa és televíziós műsorok konzulense. Az egyik első hazai bűvész, aki a pandémia idején újratervezte és virtuális térre szabta műsorait. A JAM Sessionre nem csak virtuális előadásának néhány mutatványát hozza el (természetesen magyarázattal együtt), hanem általánosságban is beszél az online műsorokról – például: hogy milyen jellegű trükkök  működnek kifejezetten jól ebben a közegben.  

A PONTOS PROGRAM

1. 18:30-tól SZEMINÁRIUM Gyertyán Balázzsal.

2. 19:30-tól WORKSHOP: hozd el a mutatványodat te is, mutasd be nekünk webkamerádon keresztül – mi megtapsoljuk és tanácsokkal látunk el.

Regisztráció itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZUGdwR4R2FAHnFPnO6ulEdSaZG4ywSrGZyr_Sk-XPewKcEQ/viewform?usp=sf_link

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges. 

Figyelem! A korhatár 14 év – tehát sajnos nem vehetsz részt a Jam Sessionön, ha még nem töltötted be a 14. születésnapodat.  

A sikeresen regisztrálók az Jam Session előtti utolsó munkanapon emailben egy linket kapnak, ezen keresztül tudnak majd becsatlakozni a workshopba.