Megjelent a világhírű magyar kártyabűvész trükkje a Figaroban!

Megjelent a világhírű magyar kártyabűvész trükkje a Figaroban!

A világon mindenhol ismerik, a szakma legnagyobb sztárjai régi barátként üdvözlik egy-egy rangos nemzetközi kongresszuson, karizmatikus személyiségével pedig nem csak összefogja a hazai bűvészek közösségét, de segíti és motiválja is a tehetséges fiatalokat – Szabó G. Gábor a hazai bűvészélet kulcsszereplője, aki nyáron Koppenhágában nyűgözte le a bűvészeket. Dániai szemináriumának legsikeresebb mutatványa mostantól a Figaro Bűvészboltban is kapható. 

Dr. Szabó G. Gábor – a londoni Magic Circle tagja, a legrangosabb európai close-up bűvészverseny különdíjasa – új trükkjében azt gondolta újra, mit lehet kezdeni néhány Figaroban is kapható trükkös kártyalappal. Az eredmény: egy elképesztő kézügyességi rutin, amelyben a kártyalapok többször is átváltoznak.

”Nagyon büszkék vagyunk Gáborra és arra is, hogy ezer szállal kötődik a Figaro Bűvészbolthoz: nem csak innen indult el több mint harminc évvel ezelőtt, de jó barátunk is, aki szakmailag és emberileg mindenben támogat bennünket. Gábor angliai szeminárium füzetét hosszú évekig tartottuk az üzletben, jó érzés, hogy néhány év után ismét van tőle nálunk valami.” – mondta Szabó István (a Figaro Bűvészbolt tujadonosa), majd hozzátette, ”Az elmúlt években tudatosan dolgoztunk azon, hogy a polcainkon legyenek olyan trükkök is, amiket nemzetközi szinten is kiemelkedő magyar bűvészek találtak ki és alkottak meg. Így Szabó G. Gábor mellett többek között Hajnóczy Soma, Csirmaz András és Astor trükkjei is ott vannak a kínálatunkban egy ideje.”

Szabó G. Gábor trükkjének termékoldala itt érthető el, a mutatvány angol nyelvű videómagyarázattal kapható a webshopban és az üzletben is: https://www.figarobuveszbolt.hu/katalogus/mutatvany/dream-dr-szabo-g-gabor-parlapos-kartyatrukkje/

Gábor új trükkjének videója angol nyelvű előadással: