Láttad már legújabb trükkjeinket?!

Kihagyhatatlan trükkök az augusztusi újdonságok között!

Nyáron megáll az élet: uborkaszezon a fociban, nem történik semmi a politikában, mindenki nyaral a Balatonnál – de nálunk ilyenkor is teljes gőzerővel zajlik a munka, hoztunk is néhány újdonságot a Figaro Bűvészboltba. Nyújtsd jobb kezed, egy gyors kézfogás, mutatkozzatok be egymásnak és ismerkedj az új kellékeinkkel.

KÁRTYÁK

Rendesen kitettünk magunkért és két elég menő kártyát válogattunk be kínálatunkba: a hűvös hangulatú – fekete-világoskék – Bicycle Ice és a kakis emojis pikk ásszal felszerelkezett Bicycle Emoji kártyacsomag már kapható a Bűvészboltban.  

Új kártyatrükkökből sincs hiány, a Mini Rejtély című trükk annyira jó, hogy nincs kártyabűvész, aki ne könnyes szemekkel és meghatódva nézné végig a trükköt (mert annyira TÖKÉLETES), de ha jó színpadi kártyatrükköt szeretnél, akkor is gondoltunk rád, jött egy Óriáskártya TNR, ahol a széttépett kártyadarabok összefornak az előadás közben. 

CLOSE-UP ILLÚZIÓK

Nézzük az új close-up trükkköket is dióhéjban. A Varázscsőben a néző 10.000 forintos bankjegye átváltozik némi szénsavmentes vízre, önálló életre kelnek a gyufásdobozok a Gyufarázslat trükkben, úgy áll meg a zsinegen közlekedő golyó, hogy közben dacol a gravitáció törvényeivel, a Kocka Illúzió trükk pedig leírhatatlanul zseniális, nem is kísérlem meg szavakkal leírni ezt a mutatványt – pont olyan dolog ez, mint a szerelem.

 

 ÉS EZ MÉG NEM MINDEN…

Ha azt hitted, ezzel már vége is az újdonságoknak, HÁT NEM. Érkezett hozzánk néhány színpadi trükk (Mentalista lakat, Zebra kendő, kicsi CsodaZsák) és prémium oktatóanyagok is (egy könyv és egy JU Ho-Jin DVD szett).

Nézd meg az összeset itt és az újdonságok menüpontban. INDZSOJ.