Mi is ott leszünk a Figaro Bűvészbolttal az Eleven Ősz különleges programjai között

Most hétvégén: Varázs Terasz, bűvészműsorok és gyermekfoglalkozások a Figaro Bűvészbolt szervezésében!

A Figaro Bűvészbolt is csatlakozik az Eleven Ősz egyedülálló kulturális forgatagának programjaihoz: szeptember 23. és 24. között különleges hangulatú Varázs Terasszal, a bűvészműsorral egybekötött pódiumbeszélgetéssel, utcai street magic elődással és gyermekfoglalkozásokkal készülünk. Programjainkról bővebben az alábbiakban: 

Varázslatos múlt – bűvészműsor és pódiumbeszélgetés Mika Edittel és Szabó Istvánnal – szombat délután

Elfeledett történetek és különleges bűvész rekvizitek – a Bűvészbolttal szemközti KultPontban (Bartók 46.) Mika Edit beszélget Szabó Istvánnal, bűvésszel, a Figaro Bűvészbolt tulajdonosával. Istvánnak már az ereiben is ott csordogál a varázslat művészete, nagyapja és édesapja is bűvész volt – sőt: István nagypapája alapította 1969 tavaszán a kultikus Figaro Bűvészboltot a Bartókon. Mika Edit varázslatos családi történetekről, a bűvészet mesterségének titkos kulisszáiról, a lokálpatriotizmusról és a Bartókhoz való kötődésről beszélget majd Szabó Istvánnal – miközben természetesen több bűvésztrükk is látható lesz abból a repertoárból, amelyet István néhány hete még a Fővárosi Nagycirkusz porondján mutatott be teltházas közönség előtt. Az esemény ingyenes.

Bővebb infók, facebook esemény itt: https://www.facebook.com/events/545389760687649

Varázslat a Bartókon – A Figaro Bűvészbolt bűvészeinek utcai performansza – szombat este

A Figaro Bűvészbolt bűvészei egy különleges bűvészműsorral és utcai performasszal kedveskednek a közönségnek az Eleven Ősz egyedülálló kulturális forgatagában. Lufinyelés, pénzvarázslás, cilinder és kártyatrükkök – a KultPont előtt. A 20-30 perces előadás időtartama húsz perc. ELVARÁZSOLUNK – hogy ezzel is megmutassuk, a Bartók az univerzum legjobb helye.
Bővebb infók és facebook esemény: https://www.facebook.com/events/5306949772755962/

Figaro Varázs Terasz: “Egy csettintés és eltűnik!” – varázslatok és kellékvásár – péntek délutántól szombat estig

Teraszt nyitunk egész hétvégén az üzlet előtt, ahol varázslatokkal, elképesztő bűvésztrükkökkel és jófej bűvészekkel várunk titeket. Gyere, nézz be hozzánk, mutatunk neked egy trükköt és teljesen ELVARÁZSOLUNK.
Bővebb infók és facebook esemény: https://www.facebook.com/events/3305943286346977

Bűvész leszek – másfél órás bűvészfoglalkozás és trükktanítás 10-14 éves gyerekeknek – szombat délután

Hihetetlen bűvészmutatványok és elképesztő varázslatok titka másfél órában – egy PROFI MÁGUSTÓL. A gyerekek elsajátítják a pénzeltüntetés, a kártyamágia és a befőttes gumis trükkök rejtelmei. A foglalkozás ára 2.500 forint, amely a helyszínen (az idén 53 éves Figaro Bűvészboltban) fizetendő elővételben, illetve a foglalkozás előtt közvetlenül. A foglalkozást Gombkötő Alex tartja, aki a Figaro Bűvészbolt és a The House of Houdini bűvésze. Időpont: szombat 14:30.
Bővebb infók, facebook esemény itt: https://www.facebook.com/events/856399472013556