Összeállt a Figaro50 bűvészverseny mezőnye!

Összeállt a Figaro50 bűvészverseny mezőnye!

Magyarország legígéretesebb tehetségei és feltörekvő fiataljai mérettetik meg magukat szeptember elsején. Itt a teljes mezőny!

A DÖNTŐS PRODUKCIÓK

Close-up kategóriában döntőbe jutott – a nevek sorrendje véletlenszerű – Szőke Kiss Vince, Boldog Péter, Fehér György, Bartos Bence, Kovács Bence, Gyertyán Balázs, Szombathy Gergő. 
 
A színpadi kategória döntős versenyzői: Lombos Márton, Válóczy Máté, Keller Krisztián, Hajtó Gyula.

 

A VERSENYRŐL

Több mint harmincan jelentkeztek a Figaro50 bűvészverseny online elődöntőjére, ebből alakult ki a végleges mezőny. Az élő döntő a Figaro50 Bűvészkonferencia szeptember elsejei programjában kapott helyet, a versenyzők 12.30-tól lépnek majd színpadra, a győztesek Figaro50 serleget, egy-egy legalább 20.000 forint értékű bűvész ajándékcsomagot és egy-egy 10.000 forint értékű vásárlási utalványt kapnak.
 
A versenyzőket rangos szakmai zsűri értékeli majd, Holcz Gábor, Fülöp Tibor, Kaszányi Roland és Tóth Laca a bűvészvilágbajnokság pontrendszere szerint pontoz.
 

MI EZ A FIGARO50? 

A Figaro Bűvészbolt egész napos szakmai konferenciával ünnepli 50. születésnapját – és ott lesz szinte mindenki, aki él és mozog a hazai bűvészetben. A konferencia programjában lesznek oktató szemináriumok, close-up és színpadi bűvészverseny és bűvészshow is. A verseny a napijeggyel látogatható, információk erről itt.