BREAKING: Elindult a Figaro Bűvészbolt szakmai podcastje!

BREAKING: Elindult a Figaro Bűvészbolt szakmai podcastje - első téma: a kártyabűvészet spanyol iskolája.

Elindult a Figaro Bűvészbolt podcastje: a Bűvész Podcast epizódjai kifejezetten szakmabelieknek szólnak majd és edukációs jelleggel készülnek. Az első műsor vedége Dr. Szabó G. Gábor, az adás témája a kártyabűvészet spanyol iskolája. Az új epizódok havi rendszerességgel érhetőek majd el a figarobuveszbolt.hu oldalon és Spotify-on keresztül. 

A Figaro Bűvészbolt szakmai podcastjének házigazdája Szabó István, az üzlet tulajdonosa lesz. “Két óriási szerelem van jelen az életemben, a bűvészet és a rádiózás. Az elmúlt két évben több mint háromszáz könnyűzenei témájú interjút, podcasteket és rádióműsorokat csináltam. Tavaly még a Budapest Parknak és nagy zenei fesztiváloknak is dolgoztunk a kollégáimmal. Miért pont a bűvészet maradna ki ebből? Régi tervem volt, hogy egy olyan szakmai podcastet csináljunk a Figaro Bűvészboltban, amely minőségében büszkén illeszkedik az elmúlt ötven év Figaro minőségéhez és nem csak egy sima beszélgetés, hanem egy szük rétegnek készülő és komoly edukációs tartalom. Szerintem az első rész ilyen lett.” – mondja István.

Az első adásban Dr. Szabó G. Gábor (nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész, a legrangosabb európai close-up bűvészverseny különdíjasa) mesél a kártyabűvészet spanyol iskolájának jeles alakjairól, hatásairól és a legendás Escorial workshopról – sőt: Gábor bejelenti és leleplezi az Escorial új, összességében második magyar tagjának nevét is.

00:00 – 01:00: Bevezetés.
01:00 – 10:45: A kártyabűvészet spanyol iskolájáról általánosságban.
10:45 – 18:30: A nevek: a spanyol iskola megalapozói és aktuális kiemelkedő  alakjai.
18:30 – 37:00: Mi az az Escorial és mi történik ott?