Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


The Hidden King
Tapintásra is érezhetõ a minõségi különbség: szokásosnál vékonyabb, rugalmasabb lapok, érdekes finish-bevonat. Wow, jokereken és hátoldalakon szibériai tigrisek. Egyszerre szép, minõségi és különleges - TWPCC, prémium minõség, luxury stock.

Leírás: -
2500.- Ft

Anyacsavar - Nutty Nut
Egy anya, egy csavar és egy zárható tartály. Az anyát rátekergeted a csavarra, beteszed a tartályba, majd vársz néhány pillanatot, amíg megtörténik a csoda, lecsavarodik az anya. DE HOGY?! A végén minden megvizsgálható. Anyám, milyen trükk!

Leírás: angol
3200.- Ft

Óra
A könnyedén zsebrevágható doboz egy óra számlapot mutat. Rajta egyetlen mutató. Bárki beállíthat az órán - mivel csak egy mutató van rajta - egy egész órát. Bármilyen idõpontot. A fedelet az óra fölé csúsztatva már senki nem láthatja, mit mutat az óra. A bûvész sem látja, de valami hihetetlen érzékkel megérzi- és mindig pontosan, tévedés nélkül - a helye s idõt, azt, amit a nézõk titokban beállítottak. Elõkészítést nem igényel, azonnal ismételhetõ, egy pillanat alatt megtanulható.

Leírás: angol
4590.- Ft

Red mirror DVD - Helder Guimaraes
Helder Guimaraes vilálgszínvonalú elõadó, a kártyabûvészet világbajnoka. Most itt a lehetõség, beleshetsz az elképesztõ elme kreatív alkotófolyamatának kulisszái mögé és megtanulhatod tíz saját fejlesztésû mutatványát is. A DVD anyag több mint 3,5 óra hosszú, a mutatványokat a bûvészet szentélyében, az amerikai Magic Castleben adja elõ, majd a mutatványok magyarázata után (ahol a rutinok mellett megismerheted bizonyos kézügyességi fogások Helder-féle variációt) interjúban mesél arról, hogyan születnek meg a világrengetõ mutatványok. Elegáns kézügyességi mutatványok. Mászthev.

Leírás: dvd
6990.- Ft

Card Magic könyv - Kaufman
Gyûjteményes könyv finom és elegáns kézügyességi kártyatrükkökkel - ezek biztos bekerülnek a repertoárodba. A világ legnagyobb bûvészmagazinjának fõszerkesztõje által szerkesztett kötet az elmúlt évtizedek egyik fontos leirata olyan bûvészek közremûködésével és trükkjeivel, mint Derek Dingle, Edward Marlo, Jon Racherbaumer, Harry Lorayne, Gene Maze, Darwin Ortiz, Ken Krenzel, Bill Simon, Phil Goldstein és Russell Barnhart. Nem rossz nevek! Angol nyelvû szakkönyv, 184 oldal.

Leírás: angol
10900.- Ft

Pure Cardistry kártyacsomag - Blue
A cardistry õrült kártyazsonglõreinek szívét most egy lélegzetelállító kártyával dobbantjuk meg. Minimál dizájn, égszínkék, feltûnõ lapok, inverz színek. A Pure Cardistry csomag kiadását hosszú tervezõmunka elõzte meg, hogy tökéletes csomagot alkossanak a cardistry mûfaját képviselõknek. Élmény!

Leírás: -
3900.- Ft

Elektromos kártyacsomag - fordulatos trükkel!
Ugye ismered az elektromos kártyacsomagot, amivel úgy röpül át egyik kézb?l a másikba az összes kártya, hogy az ember csak tátja a száját?! Most itt a kellék trükkös verziója, a mutatvány során a nézõ választ egy kártyát, az megfordul a csomagban, de úgy, hogy közben össze is tapadnak a kártyák. Wow, nézd meg videón is, elég jó trükk.

Leírás: online videómagyarázat
5900.- Ft

Szemfényvesztõk 04.21. - Bûvészshow
Készülj életed egyik legkülönlegesebb estéjére - a valóság és az illúziók világa közötti határ elmosódik majd! A többszereplõs bûvészshowban az elõadók a szemfényvesztés és a varázslat minden válfaját felvonultatják: rejtélyes gondolatolvasás, látványos színpadi manipulációk és humoros comedy bûvészet. Az elõadás április 21-én lesz 18 órától a Kõrösi Kulturális Központban, jegyek korlátozott számban (elõvételes áron és kezelési költség nélkül) a Bûvészboltban és online a jegy.hu oldalon.

Leírás: -
2000.- Ft

Kockák a semmibõl
Az elõadó egymás után pakolgatja ki a kockákat az üres papírzacskóból. Kocka, kocka, megint kocka, újabb és újabb kocka! Nagyon könnyû trükk, látványos. Fõképp gyermekmûsorokba ajánljuk.

Leírás: online videómagyarázat
5900.- Ft

Raccoon
Mókás pillanatok a színpadon! Racoon némi varázslat és egy benne található rugó segítségével úgy képes mozogni, mintha élõ állat volna. Fantasztikus gag, igazi örökzöld.

Leírás: angol
9900.- FtVissza


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu