Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


CLOSE-UP
Tenyo | Close-up |

Tenyo 4D Printer
Az elõl nyitott borítékba tett üres kártyák úgy változnak át a választott lapokra, hogy semmi csel, a boríték és a kártyák egy pillanatra sem tûnnek el a nézõ szeme elõl. Hogyaaan? Ez aztán igazi varázslat, ami a kártyák óriási méretei miatt nagyobb közönségnek is bátran elõadható!

Leírás: angol-japán
4990.- Ft

Tenyo Silk to egg
Az elõadó tenyerébe belegyûrt kendõ átváltozik egy tojásra. A klasszikus készlet, profi és tartós minõség, kendõt is tartalmaz, ráadásul a fehér színû tojással pontosan egyezõ kinézetû tojást tudtok beszerezni a piacon, vagy bármelyik szupermarketben.

Leírás: angol-japán
7500.- Ft

Tenyo Whats Next
Az óriás kártya méretû, egy kockát utánzó lap egyik oldalán egy, a másik oldalán pedig hat pötty látható. Aztán megfordítva az egyik oldalon három, a másikon négy pötty áll! A bûvész el is árulja a nézõknek , hogy csapja be a szemüket egy egyszerû mozdulattal. Amikor már mindenki azt hiszi, mindent ért, akkor jön a meglepetés:- Nyolc pötty mosolyog a meglepett közönségre. Klasszikus alap trükk, kötelezõ minden stand-up elõadónak.

Leírás: angol
8300.- Ft

Tenyo Magical Plunger - Varázspumpa
Láttad már a pumpás trükköt Penn&Teller külföldi televíziós mûsorában? A kis pumpa igazi csodákra képes, elemeli a csomagot a választott kártyánál, vagy pont ott, ahol te szeretnéd (például a nézõ megnevez egy számot és ezzel megegyezõ számú lapot emel fel a pumpa). Igazi varázslat és egy egyszerû pumpa!

Leírás: angol
8900.- Ft

Tenyo Chocolate Break - csokitörés
A híres japán Tenyo cég 2019-es katalógusának legjobb trükkje! Egy csokisarok eltûnik, teleportál az elõadó zsebébe, majd a tábla csoki sértetlen állapotában lesz újra egyben. A csomag két tábla csokit tartalmaz, az egyik fehér, a másik barna - a két csokoládé akár egy trükkben is variálható, errõl is ír ötleteket a japán és angol nyelvû leírás.

Leírás: angol-japán
8990.- Ft

Tenyo Newsworthy Tear
Klasszikus újságtépés. Az elõkészületeknél felejtsék el az ollót és a ragasztót, ez már egy Tenyo kellék, és vadonatúj a gimmick. A széttépett újság egy szempillantás alatt eggyé válik. Hihetetlen látvány, persze, hogy a közönség mindig nagy tetszéssel fogadja.

Leírás: angol
9900.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu