Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


CLOSE-UP
Tenyo | Close-up |

In The News
De jó bûvésznek lenni! Csak lazít az ember, egyik kezében szétnyitott újság, a másikban egy pohár ital. De nézzük csak! A bûvész szórakozottan összehajtogatja az újságot, és beleönti az italt! Az üres poharat leteszi, az újságot teljesen szétnyitja, fejjel lefelé fordítja, ide-oda forgatja, folyadék pedig sehol nincs. Újból összehajtva a száraz, teljesen hibátlan újságot, visszaönti belõle a folyadékot az üres pohárba, jó magasról, csak ámuljon-bámuljon mindenki!

Leírás: angol
1990.- Ft

Tenyo 4D Printer
Az elõl nyitott borítékba tett üres kártyák úgy változnak át a választott lapokra, hogy semmi csel, a boríték és a kártyák egy pillanatra sem tûnnek el a nézõ szeme elõl. Hogyaaan? Ez aztán igazi varázslat, ami a kártyák óriási méretei miatt nagyobb közönségnek is bátran elõadható!

Leírás: angol-japán
4990.- Ft

Tenyo Whats Next
Az óriás kártya méretû, egy kockát utánzó lap egyik oldalán egy, a másik oldalán pedig hat pötty látható. Aztán megfordítva az egyik oldalon három, a másikon négy pötty áll! A bûvész el is árulja a nézõknek , hogy csapja be a szemüket egy egyszerû mozdulattal. Amikor már mindenki azt hiszi, mindent ért, akkor jön a meglepetés:- Nyolc pötty mosolyog a meglepett közönségre. Klasszikus alap trükk, kötelezõ minden stand-up elõadónak.

Leírás: angol
8300.- Ft

Tenyo Magical Plunger - Varázspumpa
Láttad már a pumpás trükköt Penn&Teller külföldi televíziós mûsorában? A kis pumpa igazi csodákra képes, elemeli a csomagot a választott kártyánál, vagy pont ott, ahol te szeretnéd (például a nézõ megnevez egy számot és ezzel megegyezõ számú lapot emel fel a pumpa). Igazi varázslat és egy egyszerû pumpa!

Leírás: angol
8900.- Ft

Tenyo Newsworthy Tear
Klasszikus újságtépés. Az elõkészületeknél felejtsék el az ollót és a ragasztót, ez már egy Tenyo kellék, és vadonatúj a gimmick. A széttépett újság egy szempillantás alatt eggyé válik. Hihetetlen látvány, persze, hogy a közönség mindig nagy tetszéssel fogadja.

Leírás: angol
9900.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu