Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


STAND-UP


Kék bûvészkötél
Mély kék színû pamut kötél. Profi, puha. Kétféle méretben - 16m, és 5m hosszú. Az ár 1 méterre vonatkozik.

Leírás: -
350.- Ft

Piros bûvészkötél
Határozott piros színû, mutatós pamut kötél. Könnyen vágható 16m-illetve 5m hosszú. Az ár 1 méterre vonatkozik.

Leírás: -
350.- Ft

Fehér bûvészkötél
Szinte világító fehér, puha, ideális kellék kötélvágáshoz, vagy kötél manipulációhoz.16m, vagy 5m hosszban. Az ár 1 méterre vonatkozik.

Leírás: -
350.- Ft

Sárga bûvészkötél
Sárga, mint a napraforgó. Vidám, erõs szín, vonzza a tekintetet. Puha pamut. Két méretben: 16m, vagy 5m hosszban. Az ár 1 méterre vonatkozik.

Leírás: -
350.- Ft

Zöld bûvészkötél
Erõs zöld színû, pamut, jól kezelhetõ, puha.16m, vagy 5m hosszú. Az ár 1 méterre vonatkozik.

Leírás: -
350.- Ft

Bohócorr
Gyári bohócorr a prémium szivacslabdákat gyártó amerikai Goshman cégtõl. Kinézete egyezik a sztenderd piros szívacslabdáéval és persze tökéletes akár trükközéshez is.

Leírás: -
450.- Ft

Selyemkendõ (20x20)
Thumb tip-be való méretû kendõk, csodaszépek. Az ár 1 db-ra vonatkozik.

Leírás: -
690.- Ft

Incredible Disappearances
Erre mondja az ember. látom, de nem hiszem el! Az egyszerû kellékkel villámgyorsan el lehet tüntetni egy égõ cigarettát, egy összesodort papírpénzt, vagy egyéb kis tárgyakat. Az eltüntetés után mind a két üres kéz szabadon, üresen mutatható. Nem rögtönözhetõ, zakót kell viselni hozzá.

Leírás: angol-olasz
900.- Ft

Bûvészujj XXL
Nagyon nagy thumb tip. Anyaga: gumi. Jó fogású, kemény, nem csúszós. Hossza: 50 mm. Átmérõje: 26 mm. Két eset lehetséges: vagy tényleg ekkora hüvelykujja van valakinek, vagy papírpénz trükköket szeretne bemutatni. Nagy trükkhöz nagy ujj kell. Kiegészítõ lehetõségként a 25 trükköt bemutató DVD sokat segíthet a gyakorlásban. Akinek elég a normál méret, az válassza a Professional vanishing silk készletet, ahol a mûujj mellett kendõ is található!

Leírás: -
990.- Ft

Chicago kicsi piros
Kis méretû, teljesen sima felületû, élénk piros színû Chicago golyókészlet. A shell szépen illeszkedik, könnyû trükközni vele. A leírás eléggé szûkszavú, de a Figaro bûvészboltban Kõhalmi Ferenccel készült oktató DVD mindent elmagyaráz. Ha nem ismerik a trükköt, válasszák hozzá a lemezt. Nagy élmény lesz.

Leírás: angol
990.- Ft

Selyemkendõ (30x30)
Elsõrangú minõségû, keleti selyemkendõk. Per db.

Leírás: -
990.- Ft

Vicces Jóslat
Nagyszerû gag. A nézõ kihúzza a lapok közül a káró hetest. A bûvész büszkén mutatja meg jóslatát, mely egy pikk kettes. Hibáját igyekszik javítani, kihajtja jóslatát úgy, hogy kétszeres méretû legyen - ekkor már egy hátlap látható. Szerencse, ez egyezik! Ezzel még mindig nem elégedett az elõadó, így hát ismét kihajtja a lapját: joker. Ez a kártya tulajdonképpen minden lapot helyettesít, fél siker. Újabb hajtást követõen már az összes lap megtalálható a jóslaton, végül pedig a legnagyobb méretben természetesen egy óriási káró hetes jelenik meg. Színpadra. Close-uphoz. Mentálmûsorba.

Leírás: angol
990.- Ft

Selyemkendõ (45x45)
A legjobb minõségû selyemkendõk megjelentetéshez, szedésekhez, vagy csak úgy. A szivárvány minden színében.

Leírás: -
1400.- Ft

Hüvelykujj bilincs
Klasszikus komikus bûvészkellék. Az elõadó ujjaira kerül a bilincs, majd egy kendõvel takarják le a kezét. A bûvész ezután felváltva kiszabadítja kezeit, de a kendõt levéve a bilincs még mindig az ujjain van. Szabadulómûvészek kulcstartóként is használhatják.

Leírás: -
1500.- Ft

Neck Cracker - Nyaktörõ
Vicces és meglepõ - a kis segédeszköz segítségével olyan hangot tudsz képezni, mintha eltörnéd a nyakad. Csak úgy ropognak a csontok, miközben a kellék észrevétlen marad.

Leírás: angol-képes
1500.- Ft

Professional Vanishing Silk
Komoly meglepetés ér mindenkit, aki kibontja a kellék csomagolását. Kiderül, hogyan is tüntetik el a hivatásos bûvészek a kendõt a kezükbõl. Néhány nap gyakorlás, és pár elegáns mozdulattal már semmivé változtathatják a piros selyemkendõt. A módszer annyira furcsa, hogy elõször mindenki arra gondol, ezt a megoldást biztosan látják majd a nézõk, de kis bátorsággal tényleg néhány nap elég az elõadáshoz. Az univerzális segédeszközt aztán sok egyéb mutatványhoz is használhatják. Több dvd lemez is mutat jól használható anyagot a kellékhez.

Leírás: magyar-angol
1600.- Ft

The Professors Nightmare
A legjobb kötéltrükk - Bemutatja : Susán Péter. A félórás VideoCD a teljes három-köteles mutatványt bemutatja. A kellék pontos elkészítésétõl kezdve a legfinomabb fogásokig feltár mindent. A hatás leírhatatlan: három különbözõ hosszúságú kötél egyforma hosszú lesz, összekapcsolódik, szétválik, végül aztán egyetlen hosszú kötél lesz a háromból! Mi kell hozzá? Pár méter kötél, pár hét gyakorlás, aztán még egy kis gyakorlás...

Leírás: magyar
1990.- Ft

Chicago DVD
Kõhalmi Ferenc chicagoi szeszcsempésznek öltözve lazán int a zenekarnak, felsír a klarinét, és kezdõdik is a csoda: az egyértelmûen üres bûvész-kézben sorra jelennek meg a golyók. Klasszikus, konzervatív lejátszás, semmi fölösleges himihumi, ellenben nagyon pontos magyarázat vár a nézõre. Kezdve a palmírozás alapjainál, szépen, szinte észrevétlenül lép egyre izgalmasabb mezõkre Kõhalmi Ferenc. A filmen még az isteni Vera is megnézi a golyókészletet, és szemmel láthatóan elégedett az eredménnyel. A lemez külön is megvásárolható, illetve választható hozzá több, különbözõ Chicago set is. Kötelezõ anyag, minden elõadó kincsesládájában ott a helye!

Leírás: magyar
1990.- Ft

Átlátszó három rekeszes forszírozózsák
Kitûnõ eszköz mentalistáknak, standup bûvészeknek. Az átlátszó zsákban különbözõ feliratú cédulák. Két nézõ húz egy-egy cetlit, amiket az elõadó elõre megjósolt. Kártya forszírozásra is tökéletes.

Leírás: angol
1790.- Ft

Goshman Szivacstégla
Ha a kifinomult, mûvelt, elegáns és igényes bûvészmûsor szakmai ars poeticád, itt a te mutatványod: a nézõt válaszd ki úgy, hogy megdobod egy téglával. Persze a tégla szivacsból van...

Leírás: -
1990.- Ft

Vicces varázspálca
Hosszú, unalmas bûvészelõadás, - bárcsak történne végre valami! És akkor a bûvész odaadja az egyik nézõnek a varázspálcát, hogy kitörjön a nevetés: a pálca ide-oda nyeklik-nyaklik a meglepett nézõ kezében, ezzel egy rendes varázskört sem lehetne leírni. A pálca elõzõleg az egész elõadás alatt jól használható, csak a megfelelõ pillanatban történik meg a humoros baleset.

Leírás: angol-olasz
1990.- Ft

Impossible Disappearances
Az óriási kendõ eltûnik, átváltozik, megszínezõdik -univerzális kellék, ami biztos nem mûujj.

Leírás: angol
1990.- Ft

Kancsó és zsinór
Zseniális comedy mutatvány! Ha egy zsinórt üres kancsóba állítasz, majd fejjel lefelé fordítod, akkor elvileg kiesik a zsinór. De nem a bûvésznél... (Ám ha a nézõ próbálkozik, természetesen nem jár sikerrel. Ilyen dolog ez a gravitáció!)

Leírás: angol
1990.- Ft

Szemfényvesztõk 01.11.. - Bûvészshow
Készülj életed egyik legkülönlegesebb estéjére - a valóság és az illúziók világa közötti határ elmosódik majd! A többszereplõs bûvészshowban az elõadók a szemfényvesztés és a varázslat minden válfaját felvonultatják: rejtélyes gondolatolvasás, látványos színpadi manipulációk és humoros comedy bûvészet. Az elõadás január 11-én lesz a Jókai Mór Mûvelõdési Központban, jegyek korlátozott számban (elõvételes áron és kezelési költség nélkül) a Bûvészboltban és online a jegy.hu oldalon. (Csak Karácsony elõtt 1990 Ft., december 24-tõl a jegyek 2990 Ft-os áron válthatók.)

Leírás: -
1990.- Ft

Cards Producer
A bûvész üresen mutatja kezét - majd sorban jelennek meg egymás után az újabb és újabb lapok. A segédeszköznek köszönhetõen pedig mindezt nem kell a kártyaturnéval ellentétben sok-sok tíz órán át gyakorolni.

Leírás: angol-olasz
2300.- Ft

Mini Card Silk
A mellékelt leírás tíz trükköt ír le a kellékkel, de a gyakorlás közben újabb tíz és tíz elõadási lehetõség jut az ember eszébe. A zöld selyemkendõn egy üres, fehér képoldalú kártyalap mutatja magát. Valaki húz egy kártyát a megkevert kártyacsomagból. A kendõt egy mozdulattal át lehet színezni: a választott kártyalap képe jelenik meg a közepén! Gyönyörû, elegáns kellék. A kártya forszírozásához külön füzetet is találnak itt a Figaro Bûvészboltban.

Leírás: angol
2490.- Ft

Houdini láncai
Nem egy könnyû dolog megfeszített, összekötött, majd lelakatolt láncok közül szabadulni - ezt a nézõ ki is próbálja, a kezeire kötött láncok közül valóban nincs kiút. Kivéve a bûvésznek! A közönségbõl valaki gondosan leláncolja az elõadót, még a lakatot is rázárja, ám mégis megtörténik a szabadulás.

Leírás: angol
2490.- Ft

Fáklyából rózsa
Az elõadó egy lángoló fáklyával lép be a színpadra, majd egy simítás és a fáklya vörös rózsává változott. Könnyû kezelni, látványos belépõszám.

Leírás: angol-olasz
2490.- Ft

Cink sztearát - Fanning Powder
Ül a bûvész a monitor elõtt, és nem érti, mitõl nyílik olyan szép, szabályos, tökéletes legyezõ formára a mások legyezõ kártyája. Hol a titok? A titok a fehér tégelyben rejtõzik - fehér por, amivel hangyaszorgalommal be kell dörzsölgetni minden lapot jó alaposan, és megtörténik a csoda: a lapok egyenletesen, szabályosan nyílnak. FIGYELEM! A por manipulációs legyezõ kártyához való és NEM a finish-el rendelkezõ (pl. Bycicle) csomagokhoz!

Leírás: -
2500.- Ft

Hölgymustra - Nagy
Nos, ezennel színpadon is alkalmas jumbo, nagy méretben! A trükk a jól ismert, alulöltözött, csinos hölgyek a lapokon, nem unalmas treff négyes és pikk hatos. Az öt hölgy azonnal megcsodálható: egyik szebb, mint a másik és semelyiken sincs télikabát. A néz? random választ közülük, megfordítja a lapot...és itt a meglepetés: az egy nagyon kövér, csúnya n?. Hûha!

Leírás: angol
2590.- Ft

Egg Bag
Egyik oldalán teljesen átlátszó fekete zsák, rajta fényes sárga szegély. Egy fehér színû tojás eltûnik, megjelenik a zsákban. Nem a megszokott, majdnem elárultam itt, hogy milyen megoldású kellék, új kialakítású, ezért nagyon egyszerûen bemutatható.

Leírás: angol-olasz
2590.- Ft

VDF D light - Fényszedés
A fények csak úgy röpülnek egyik kézbõl a másikba, a levegõbe, elõkerülnek mindenhonnan és eltûnnek a semmiben! Fényszedés a levegõben, elérhetõ áron!

Leírás: -
2690.- Ft

Selyemkendõ (60x60)
Finom tapintású, kis helyen elférõ kendõk. Erõs, élénk színek.

Leírás: -
2800.- Ft

Óriási színezõ könyv
Ugye mindenki lépett már fel sok-sok gyerek elõtt a jól ismert szinezõs könyvvel? Rémlik a kicsik meglepett arca? Nos, mostantól nem kell aggódni azért, hogy kicsi a kellék, ez ugyanis kétszerese a már jól ismert verziónak.

Leírás: angol-magyar
2800.- Ft

Penetrating silk - áthatoló varázskendõ
Az elegáns piros kendõ jól mutat a színpadon, ráadásul még varázslatos is: hiába van körbetekerve, áthatol a nézõ karján, a színpadi mikrofonállványon, netán egy nagy karikán. Vizuális mutatvány ez, vedd meg és légy a kendõbûvészet bulibárója!

Leírás: angol
2800.- Ft

Multiplying Soap Bubbles
Tedd költõivé a mûsorod! Szappanbuborékot fújva áll a bûvész a színpadon és a szállú buborékok közül elkap egyet. A buborék nem, hogy nem durran ki, de az elõadó még forgatja is az ujjai között. Egy újabb buborékot fújva és elkapva már két szilárd golyót látnak a nézõk, majd végül négy golyó áll az ujjak között. Mûködési elve megegyezik a chicago készletével, ajánljuk hozzá a Chicago DVD-t.

Leírás: angol
2800.- Ft

Mirror glass
Mennyi mindenre jó ez a kellék! Egy pohárban eltüntethetsz, megjelentethetsz, illetve átváltoztathatsz kendõket, köteleket, mindenféle kisebb tárgyat, ráadásul némi leleményességgel egyéb saját kellékeiddel is kombinálhatod. De a pohárban van valami oda nem illõ? Igen, ám a végén mégis mindent megvizsgálhatnak a nézõk. A pohár nem valami pici, színpadra is tökéletes.

Leírás: angol
2900.- Ft

Mindig hat kártya
Klasszikus kártyatrükk új, Bicycle változatban! Mindig biztos siker. Aki már látta Jupiter elõadásában, az pontosan érti, mit lehet kihozni egy ennyire egyszerû kellékbõl. Hat kártyával a kezében lép a pódiumra a stand-up bûvész. A hatból eldob hármat, és marad nála - ismét hat! Aztán eldob megint hármat a hatból, - és marad megint csak hat!Mindezt hatszor is meg lehet ismételni, mindig hat! Különösen a humoros, szöveges elõadóknak ajánlott. A kellék másodpercek alatt újból elõkészíthetõ, jöhet a következõ fellépés. Mindig hat!

Leírás: magyar
2900.- Ft

Indiai kötéltrükk
A klasszikus indiai kötéltrükk ma is hihetetlen varázzsal bír. Bizony nem mindennapi látvány: a laza, puha kötél függõlegesen megáll, megmerevedik, sõt némi hókuszpókusz után még vízszintes helyzetben is képes erre. Hiába no... ez a titokzatos India, a fakírok, kígyóbûvölõk, utcai mágusok világa.

Leírás: magyar-angol-olasz
2900.- Ft

Tossed Out Deck
Micsoda színpadi gondolatolvasó kártyamutatvány! Egy legumizott kártyacsomagot - amit elõtte végigmutattál, semmi turpisság - kidobsz a közönségnek, öt nézõ egy-egy kártyát kiválaszt, majd te kitalálod ezeket. Ördögi!

Leírás: magyar online videó
2990.- Ft

This is another one
Vicces kendõvarázslat angol nyelvû mûsorokhoz. A csomag tartalmaz egy mûujjat és két piros kendõt (az egyik sima, a másikra egy this is another one felirat van festve). A mutatvány a szokásos kendõeltûntetés.

Leírás: angol
2990.- Ft

Eltûnõ bot (gazdaságos)
Sok dolgot láttam, de még ilyet nem: eltûnõ bot szinte fillérekért a Bûvészboltban. A nagy fekete bot a szempillantás törtrésze alatt eltûnik, vagy átváltozik, kendõ lesz belõle - klasszikus mutatvány a zenés színpadi mûsorodba. A minõség kiváló, az ár hihetetlen!

Leírás: -
2990.- Ft

Megjelenõ bot (gazdaságos)
Lehetetlen? Nálunk a bûvészboltban ez is lehetséges: megjelenõ bot hihetetlen áron. Természetesen a minõsége nem versenyezhet a profi kellékekével, de árban verhetetlen. Megjelentethetõ önmagában, szalagból vagy kis 30x30-as kendõbõl (a kendõ nem tartozék). A bot anyaga mûanyag, többféle színben kapható: fekete-fehér csíkos, piros, kék, sárga-ezüst csíkos és piros-fehér csíkos. Újra kapható!

Leírás: -
2990.- Ft

Slush Powder
Ez a különleges por minden folyadékot szilárd állapotúvá varázsol. Csak egy kicsit kell a pohárba szórni, és a rátöltött folyadék azonnal megszilárdul. Tükrös pohárral jó kis átváltoztatásokat lehet elõadni vele. Az ember nem hisz a saját szemének.

Leírás: angol
2990.- Ft

Snowstorm (10 csomag)
Jó sok konfetti (kb. 1000 db/csomag) klasszikus színpadi mutatványokhoz.

Leírás: -
2990.- Ft

Mouth Coil szalag
A bûvész teljesen megdöbbenti a közönséget: egy szalvétát vesz a szájába, majd egy végtelenül hosszú fehér szalagot húz elõ onnan, ami jó sok méter hosszú.

Leírás: -
2990.- Ft

Telefon az üvegben
Ennél kevés erõsebb hatás létezik: a nézõtõl elcsent mobiltelefon áthatol az ásványvizes palack oldalán és bekerül az üvegbe. Semmi turpisság a palackban és a mobilban, mindkettõt bátran kölcsön kérheted a rajongóidtól. Legyél Te a magyar Dynamo, készülj fel a (majdnem) lehetetlenre!

Leírás: magyar
2990.- Ft

VDF Chicago Ezüst
A jól ismert klasszikus, profi színpadi kellék. Speciális rücskös kialakítása miatt valóban egyszerûen kezelhetõ - csak jönnek és jönnek az új labdák! A krómozott golyók, elegánsan csillognak a színpadon.

Leírás: angol
3200.- Ft

Silk To Egg
Az elõadó azért tol egy színes selyemkendõt a zárt bal kezébe, mert akkor az átváltozik egy tojásra. A mutatvány a szokásos, ám ezúttal a bûvész elárulja a titkot: a mindvégig elrejtett tojás valójában üreges, az egyik végén van egy nyílás, ebben tûnik el a kendõ. Majd a mutatvány végén a bûvész feltöri a tojást és abból nem a kendõ, hanem csak a tojás sárgája kerül elõ. A kellék óriási elõnye, hogy nem kell valódi tojásra cserélni a mûtojást és nem is kell a végén a mosogatással veszõdni: a tojás sárgája is mûanyagból készült ugyanis...

Leírás: magyar
3200.- Ft

Flash String (pirozsinór)
Az elõadó kezében egy kis darab zsinór lóg, amit meggyújt. Egy villanás és a madzag eltûnt: helyén egy rózsa, kendõ, vagy golyó jelenik meg. Kb. 4,5 méternyi zsinór van a csomagban. Profi kellék, csak felnõtteknek ajánljuk.

Leírás: angol-olasz
3200.- Ft

Szivacslabda Chicagoi
Szivacslabda chicagói szett - csúcsminõségben. Az ujjaid között ott egy piros szivacslabda, amelybõl - mindenfajta takarást nélkülözve - megjelenik a második, harmadik és végül a negyedik labda. Látványos, elsõsorban színpadra!

Leírás: angol
3290.- Ft

Kártya kisebbítés
A legyezõ formában szétnyitott kártyalapok a mágikus mozdulatok hatására kisebbek lesznek Próbáljuk meg újból? Mindig kisebb és kisebb lesz az össze kártyalap, végül pedig mindegyik egyszerre el is tûnik. Kézügyesség? Igen. És a furfangos kellék.

Leírás: olasz
3490.- Ft

Óriáskártya változás
Eredeti, régi Figaro mutatvány, új köntösben. Szebb, mint amit mi gyártottunk. Az óriáskártya egy villanásnyi idõ alatt átváltozik. A rácsot elõzõleg üresen mutathatják, a belecsúsztatott kártya jól látható, de miközben kicsúszik a tartóból, teljesen átváltozik! Semmi nyomtatási trükk, a kártya tényleg más lesz, mire elõkerül! Egyszerû, könnyen elõadható, akár close-up, vagy stand-up mûsorban is. Kihagyhatatlan.

Leírás: olasz
3490.- Ft

How to Win at FISM DVD by SOMA
Érdekel, hogy hogyan fejlesztette Soma világbajnoki mûsorát? Most bepillantást nyerhetsz a díjnyeretes mûsor éveken át tartó kialakulásának folyamatába. A kellékek kialakulása, ruha, zene, workshopok, gyakorlás, inspiráció, a FISM élmény és tanácsok mind-mind megtalálhatóak a lemezen. Somán kívül más neves bûvészek, világbajnokok és FISM díjazottak osztják meg veled tapasztalataikat és gondolataikat a témáról, valamint gyakorlati tanácsokat adnak. Beszélnek a félelmeikrõl, arról, hogy hogyan kezelik a stresszt és még sokminden másról. Ha szeretnél színpadi bûvészmûsort összeállítani, akkor ennek a lemeznek ott a helye a polcodon! A filmben megszólaló bûvészek: Shawn Farqhuar, Wayne Houchin, Domenico Dante, Boris Wild, David Stone, Rick Merrill, Yo Kato, Han Seol-Hui, An Ha Lim, Bob Little és még sokan mások (pl. Molnár Gergely, Holcz Gábor és Kelle Botond). A film 104 perces, angol nyelvû. Extrák: Soma Phone-act-je. Minden DVD egy egyedi sorszámot kap, aminek segítségévelhozzáférhesz az extra online tertalmakhoz: további interjúkhoz, bakikhoz, és werkfotókhoz és videókhoz.

Leírás: angol
3500.- Ft

Zsinórpálca
A két kínai varázspálcát egy hosszú zsinór köti össze. Ha az egyik végét meghúzzák, akkor a másik vége láthatóan követi a mozdulatot, ide-oda lehet húzogatni a zsinórt, a két vége teljes szinkronban mozog a két pálca között. De mi történik, ha elvágják, kettévágják? Hihetetlen látvány, - a kettévágott zsinór két fele valami különös erõ hatására továbbra is együtt mozog, változatlanul úgy viselkedik, mintha el sem vágták volna. Technikailag nagyon egyszerû, önmûködõ kellék, az elõadás inkább színészi képességeket kíván.

Leírás: angol-olasz
3900.- Ft

Geoff Williams szeminárium DVD
Praktikus stand-up rutinok tárháza egy DVD-n: újfajta kólásüveg megjelentetés, gimmick nélküli újságtépés, cipõbõl megjelenõ óriáskövek, vicces kártyarutinok és újféle technika a tollkupakból megjelenõ aprópénz témájára. Zseniális trükkök, hihetetlen ár-érték arány!

Leírás: angol
3900.- Ft

Fulves: Rope magic
Csomók, kamucsomók, kötélvágás és a világ legjobb sima kötéllel bemutatható trükkjei. Karl Fulves összesen 70 mutatványt válogatott a könyve, amihez 400 képi illusztráció tartozik. Kötelezõ darab! Angol nyelvû szakkönyv, közel 150 oldal.

Leírás: angol
3900.- Ft

Le uova di Adair
A tökéletesen átlátszó zsákocskában öt különbözõ színû tojást látnak a nézõk. A bûvész szerint az egyik tojásban jelentõs nyeremény rejtõzik. Négy nézõ kijöhet a színpadra, és kihúzhatnak egy tojást sorban egymás után, bármelyik négyet. Izgalmas nyitogatás után kiderül, a zsákban maradt ötödik tojást kellett volna valamelyik szerencsés próbálkozónak kiválasztani. De hát ilyen az élet: A zsákban maradt egyetlen tojást felnyitva elõkerül az elrejtett nyeremény. Könnyû, önmûködõ trükk, erõs hatással.

Leírás: angol-olasz
3900.- Ft

Swami Gimmick
Képzeld csak el, hogy képes vagy megjósolni egy számot, bárki, bármikor is gondolja azt. És ehhez csak ez az apró kellék kell, amit Swami Gimmicknek nevezünk. Minden idõk egyik leghasznosabb bûvészkelléke!

Leírás: angol
3990.- Ft

Kis karika készlet
Négy karika, kis méret, akár close-up rögtönzésekhez is. Szép kivitel, szép csomagolás, a leírás pedig egyenesen lélekbemarkolóan tökéletes. Mindent pontosan elmagyaráz a színes leírásfüzet, szerintem még le sem kell fordítani a szöveget, minden kiderül a képeket nézegetve. Ideális ajándék.

Leírás: angol
3990.- Ft

Üvegáthatolás
A sörösüveg áthatol a nézõ testén és még nem is fáj neki. A trükk bemutatható tulajdonképpen mindenhol és mindenfajta közönség elõtt.

Leírás: magyar
3990.- Ft

See Through Blindfold
Ez az a kellék, ami akár a zsebben is elfér, mégis nagyszabású trükköket lehet vele csinálni: autóvezetés bekötött szemmel, rajzduplikálás, card stab… a lehetõségeknek csak az elõadó képzelete szab határt.

Leírás: angol
3990.- Ft

Linking Rings DVD - Daryl
Minden amit az összekapcsolódó kínai karikákról tudni akartál, de sose merted megkérdezni! A DVD lemezen személyesen a bûvészek bûvésze, Daryl magyarázza el a karikák használatát, az összes létezõ technikát, a legjobb fogásokat és az azokból felépített különleges mûsort. Ha már egy ideje ott lapul a kellékeid között a karika készlet, akkor nem kérdés: itt az idõ!

Leírás: angol
3990.- Ft

Acrobatic Silks
A falécen rögzített színes kendõk elõször cselesen, majd igazi varázslattal cserélnek helyet! Klasszikus színpadi kellék, akár komikus mûsorba is.

Leírás: angol
3990.- Ft

Stoppolható reel
reel profi bûvészeknek. A kis szerkezet végére kötött kendõvel számtalan izgalmas mutatványt csinálhatsz, például áthatolás a mikrofonállványon, vagy kiköti magát (!) a megcsomózott kendõ.

Leírás: angol
4200.- Ft

Új malini egg bag
A tojászsák a b?vészek egyik kedvenc mutatványa: praktikus feln?tt és gyerekm?sorba egyaránt, mindig hatásos, sosem romlik el és persze nem kell minden mûsorba újat venni belõle. A zsákba tett tojás elt?nik, megjelenik, eltûnik, megjelenik, eltûnik és megjelenik - közben természetesen a közönség jól szórakozik! Ráadásul a kellék árát érdemes megfigyelni, annyira olcsó, hogy annál nem is lehetne már olcsóbb. Klasszikus kivitel, jó minõség, hozzá tartozó tojással. A zsák a szokásoshoz képest egy nagyon picit vastagabb anyagból készült, így olyan észrevétlen a kellõ pillanatban a tojás, hogy csak na.

Leírás: angol
4590.- Ft

Winner - kockás mentál
Az elõadó hat számozott borítékot mutat meg a közönségnek, az egyikben komoly jutalom hever, 20.000 forint. A nézõ elkezd dobálni egy nagy fakocka segítségével: amilyen számot kidob, azt a borítékot kinyithatja, azonban az utolsó boríték a bûvészé marad. Természetesen az utolsó boríték rejti a komoly pénznyereményt. Elég nagy a kocka, tehát mindenféle környezetben tökéletes lehet a mutatvány, close-uptól a nagyszínpadig. A nézõ mindent átvizsgálhat, a kockát és a borítékokat is.

Leírás: angol
4600.- Ft

Mágikus víztálak
Az elõadó kissé megrázza a tálakat, amik újra és újra vízzel telítõdnek meg.

Leírás: angol
4800.- Ft

Blooming Bouquet
Gyerekmûsorba ideális trükk: a sárga színû virágokat a bûvész letépkedi a tollvirág csokorról, majd színes virágok nõnek ki a helyükrõl. Szép kellék hihetetlen áron.

Leírás: angol-olasz
4900.- Ft

Színezõdõ sál
Mennyire látványos! A fekete sál egy varázssuhintás után a szívárvány minden színére átváltozik. Színpadra, gyerekmûsorba - akár a színezõs könyvvel kombinálva!

Leírás: angol-képes
4990.- Ft

Megjelenõ virág
Egy suhintás a méretes varázspálcával egy üres cserépre és már meg is jelent egy óriási és szépséges cserepes tollvirág. Színes, látványos - kicsit retro, de kétségtelenül hatásos.

Leírás: angol
4990.- Ft

Kólásüveg eltûntetés
A kólásüveget egy csõvel, majd egy kendõvel letakarja a bûvész. A kendõ lekerül az üvegrõl, de az üveg még mindig ott virít a csõ alatt. Egy mozdulat - és az üvegnek nyoma sincs, a csõ kívül-belül üres.

Leírás: angol
5500.- Ft

Kockák a semmibõl
Az elõadó egymás után pakolgatja ki a kockákat az üres papírzacskóból. Kocka, kocka, megint kocka, újabb és újabb kocka! Nagyon könnyû trükk, látványos. Fõképp gyermekmûsorokba ajánljuk.

Leírás: online videómagyarázat
5900.- Ft

Manipulációs kártya - Trevor Duffy
Tökéletes felületû, standard méretû manipulációs kártya - színpadi kézügyességi számokhoz tervezve. Nagyon vékony, rugalmas, mind a négy sarkában van index, nem szükséges fanning powder. Megjelentetéshez, eltüntetéshez, kártyaszedéshez. Profi eszköz, nem ismerünk ennél jobbat a piacon.

Leírás: -
5900.- Ft

Szerencsejáték
Érdemes azonnal megnézni a trükk azonos címû videóját, rögtön érzi az ember, milyen lehetõségek rejlenek ebben a különleges kellékben. Nagyvonalú, hogy három lehetõségbõl kettõt átenged a bûvész, nagyon biztos magában. Tegyük hozzá, sosem téved,ez a ravasz bûvészkellék tökéletesen biztosítja a sikert. Mentalisták is jól használhatják.

Leírás: olasz
5900.- Ft

Manipulációs legyezõ kártya
Nana. Ilyen nincs is - gondolhatja a kártya manipulátor, mert ugye vagy manipulációs, vagy legyezõ hátú a színpadra készült különleges kellék. Most pedig a vékony papírdobozból egy rendkívül finom manipulációs kártyacsomag bújik elõ, és a háta,- a gyártó Fantázia hátlap néven szereti-, végre nem a szokásos testszínû álcázó hátlap, hanem színes, legyezõkhöz igazított, valódi legyezõ kártya hátoldal. Vékony lapok, bridge méret, igényli azért a kártyaport, lehet rákenni gazdagon.

Leírás: -
5990.- Ft

Pénzeltûntetõ kendõ - Bazar de Magia
A kendõ alá kerülõ kölcsönkért bankjegy - hiába fogdossa a nézõ a kendõn keresztül a pénzt - egy szempillantás alatt eltûnik. (Aztán persze már csak a te kreativitásodon múlik, mikor és honnan jelenik meg újra.) Close-up, parlour, stand-up és kisszínpadi környezetben is tökéletes mutatvány! Argentínában készült, prémium minõség.

Leírás: angol
6900.- Ft

Pirovatta - Flash Cotton
A pirozsinórhoz és a piropapírhoz hasonlóan sokoldalú anyag - egy kis szikra és hatalmas lánggal egy pillanat alatt hamu nélkül elég. A profik ezt használják színpadi látványeffektekhez is. A csomagban 10 g vatta található.

Leírás: angol
6900.- Ft

Sitta Feles kendõ
A prémium kendõket gyártó és zseniális mutatványokat kitaláló Sitta cég “feles” kendõje most elõször nálunk Magyarországon! A színpad közepén egy piros és egy fehér kendõt tartasz a kezedben, majd hiába vágod ketté azokat egy olló segítségével, újra összefornak…csak némi meglepetéssel! Zenés és szöveges mûsorban egyaránt megállja a helyét.

Leírás: angol
6900.- Ft

Sitta fekete-fehér blendo
Az elõadó egy fehér és egy fekete kendõt mutat fel a közönségnek, majd a pillanat törtrésze alatt összevarázsolja õket egy fekete-fehér kendõvé. És ugyanez mûködik visszafelé is… 30 cm-es fehér, fekete és fekete-fehér kendõ, tulajdonképpen parlour, stand-up verzió, prémium Sitta kivitel.

Leírás: -
6990.- Ft

Kötél blendo - The End
Nem érezted tökéletesnek a színpadi kötélrutinod? Eddig kerested a legjobb finálét? A kötéldarabokat bedobod egy szép fekete selyemzsákba, aztán egy gyors varázsmozdulat után a zsák átváltozik egy nagy kendõvé, ezen a kötéldarabok kirajzolják a the end, tehát vége feliratot.

Leírás: angol
6990.- Ft

Flaming torch - Égõ fáklya (kiegészítõ)
Látványos kiegészítõ fém megjelenõ botodhoz: ezt a fém eszközt égõ fáklyaként tudod használni, mindezt úgy, hogy a megjelenõ botodhoz rögzíted. Az effekt: égõ fáklyával sétálsz be a színpadra, majd az átváltozik egy botra.

Leírás: angol
6990.- Ft

Fondorlatos nyuszivarázslat kendõkkel
Két mutatós, festett selyemkendõt mutat fel az elõadó. Az egyiken egy varázsnyuszi nézelõdik egészen addig, amíg el nem tûnik az egész kendõvel együtt. Persze amit egy jó mágus eltûntet, azt elõ is varázsolja, ezért megragadja a másik kendõt, amin egy cilinder képe látható és elõhúzza belõle az elõbb elhókuszpókuszozott nyuszis kendõt. Ez aztán a kalapból nyuszi!

Leírás: angol
6990.- Ft

Pompom MINI
Mi lehet a logika? Meghúzom az egyik pompomt, feljön a másik, aztán a harmadik, késõbb újra az elsõ, majd elkezd mozogni a negyedik is. Ez aztán a mókás - de vajon milyen kapcsolat lehet a pompomokat tartó zsinórok között? Semmilyen, ettõl varázslat: az elõadó kettészedi a pálcát, abban bizony nincsenek összekötve a zsinórok. Comedy, stand-up és gyerekmûsorba egyaránt tökéletes!

Leírás: angol
7500.- Ft

Egy pohár tej
Teljesen mindegy mekkora a pohár, mert a tej pontosan megtölti a legnagyobbat ugyanúgy, mint a legkisebbet! Lehetetlen? Igen, tényleg úgy tûnik, de ezzel a ravasz kellékkel percek alatt kész a csoda. Már háromszor megnéztem, de még mindig nem hiszem. Az árát sem.

Leírás: angol
7800.- Ft

As JUMBO Manipulation Deck
Óriási méretû manipulációs kártya - színpadi kézügyességi számokhoz tervezve. Nincs szükséged fanning powderre, jó minõség, Bicycle vastagság, ám fényévekkel nagyobb rugalmasság. Megjelentetéshez, eltüntetéshez, kártyaszedésekhez. Profi eszköz, egy csomag manipulációs kártya - instrukció nem tartozik hozzá.

Leírás: -
7900.- Ft

Butterfly
A csillogó ezüstszínû golyó egy átlátszó kendõ mögé kerül, majd elkezdõdik a varázslat: a golyó életre kel, lebeg, a kendõ elé emelkedik. Bámulatos varázslat!

Leírás: angol
7900.- Ft

Flipp-flapp (nagy méret)
Kendõ, pénz, tojás, stb megjelentetéséhez, cseréhez átváltoztatáshoz kitûnõ színpadi segédeszköz. Bõr,és glimmer fólia kombinációja. Igényes kézi munka. Rögtönzött szervantnak is használható.

Leírás: magyar
7900.- Ft

Színezõdõ csíkos sál - Color Changing Streamer
Egy jó bûvész mindenre képes a színpadon, nem csak nõket fûrészel ketté, de a akár még a színeket is különválasztja. Az elõadó egy piros-fehér csíkos sálat mutogat a színpadon - majd egy suhintásra kettéválik egy-egy piros és fehér egyszínû sálra. Vigyázat, nagyon látványos, a nézõk élnek-halnak ezért a mutatványért!

Leírás: angol
7900.- Ft

Kóla újratöltve - Healed and sealed DVD
Erre aztán inni kell, természetesen kólát. És ha elfogyott, semmi baj: az üres kólásdoboz újratöltõdik, a doboz oldala kisimul, újra bezáródik a teteje és kész! Nincsenek fura és gyanús kellékek, csak egy doboz kóla. Az elmúlt évek egyik nagy nemzetközi kedvence szakmai körökben és persze a közönség is imádja.

Leírás: angol
7900.- Ft

Kung Fu Foot by Héctor Mancha
Találd meg a nézõ kártyáját a lábaddal! A világbajnok Hector Mancha által megálmodott effekt a következõ: a nézõ húz egy lapot, az elõadó visszakeveri azt a csomagba, majd feldobja a kártyákat és lábával kapja el a választott kártyát. (Nézd meg a videót hozzá, elképesztõen vicces, vannak benne ninják, kártya és láb…) A csomag az egyedi gimmicken kívül egy 42 perces, részletes online magyarázóvideót tartalmaz.

Leírás: online videó magyarázat
7900.- Ft

Zebra kendõ és stoppolható reel
A piros-fehér kendõn függõleges csíkok egy varázsfújás hatására vízszintes csíkokká változnak. Hihetetlen! És még látványos is! A csomag egy kendõt és profi bûvészeknek készített stoppolható reelt tartalmaz, szóval nem kevés további lehetõség van a kendõvel és a kis szerkezettel: az áthatolás mikrofonállványon, vagy amikor kiköti magát (!) a megcsomózott kendõ.

Leírás: angol
7990.- Ft

PRO Fekete karika szett
Prémium minõségû close-up karikák, tökéletes súlyozás, szép hang, 4 inches átmérõ. Fekete bársonyzsákban.

Leírás: angol
8500.- Ft

Troy és Daniel Brian: Thru
Troy tévéshowját milliók figyelték szerte a világon, amikor megmutatta a Thru címû trükköt. Elkért egy bankjegyet, átszúrta mobiljával, majd kiszakította belõle úgy, hogy a telefon felnyársalta a pénzt. De nézzük csak meg közelebbrõl! Hoppá, a bankjegy sértetlen! A mellékelt DVD-n ötletek, további variációk, aztán ha neked is lesz mûsorod a tévében, mint Dynamo Troy nevû haverjának, biztos használni fogod... meg még addig is sokat.

Leírás: angol
8600.- Ft

Megjelenõ óriás szivószál
Az ember csak ül, a száját tátja, és sehogy sem érti, honnan, hogyan varázsolt elõ valaki a semmibõl egy másfél méter hosszú óriási szívószálat. Képzeljék el a következõt: a bûvész lazán eszi a gyorsmenüt egy közönséges, egyszerû papír zacskóból. Egy szendvics, krumpli, egy pohár ital, de aztán kõvé dermed, ahogy belenéz a zacskóba. Érthetõ a meglepõdés, mert azonnal egy óriási szívószálat vezet elõ a papírzacskóból. Az ész megáll. A készlet része az erõs, strapabíró és tökéletes métetû zacskó is.

Leírás: angol
8900.- Ft

Dalmata
Újra készleten! Az üres zsákból elõször egy fehér kutyát, késõbb egy fekete kutyát ábrázoló piros selyemkendõ kerül elõ. A két kendõ aztán átváltozik a zsákban, a piros kendõn egy pöttyös dalmata kutyus jelenik meg. Finom anyag, rendkívüli kivitel. Egy perc alatt megtanulható.

Leírás: angol
8900.- Ft

Dynamo cipõfûzõt színez DVD
Színezz cipõfûzõt, ahogy azt Dynamo tette a tévében! A csomag egy részletes magyarázó DVD-t tartalmaz, ugyanakkor jó, ha van két ugyanolyan cipõd. A látvány hihetetlen, tud ez a srác és legalább annyira közkedvelt Európában, mint David Hasselhoff volt a Baywatch idején.

Leírás: angol
8900.- Ft

Color Changing Candles - Gyertyaszínezés
Az elegáns elõadó a színpad közepére lép, a nézõtér elhalkul, minden fény kialszik, csak egyetlen reflektor világít az asztalon álló fehér gyertyára: a mágus kezében a lángoló gyertya színe fehérrõl pirosra változik, aztán elképesztõ, eltûnik!

Leírás: angol
8900.- Ft

Malini Egg Bag
A klasszikus tojászsák. Elegáns, fekete kivitelben. Az Ön bûvészmûsorába is kiválóan illik, legyen az színpadi, humoros, vagy gyerekmûsor. Bazar de Magiás profi kivitel, tökéletes tömegû fatojással együtt.

Leírás: angol
8990.- Ft

Metal Blindfold - fém szemfedõ és zsák
Ezzel biztosan nem látsz semmit. Vagy mégis?! A metal blindfold egy jól ismert mentalista kellék, az elõadóra egy átláthatatlan és vastag fém szemfedõ és egy fekete zsák kerül fel. Autóvezetés bekötött szemmel, rajzduplikálás, card stab - nagyszabású trükköket lehet csinálni ezzel a kellékkel.

Leírás: angol
8990.- Ft

Fly - Repülõ kendõ
Belépsz a színpadra, elõveszel egy piros kendõt, eldobod - aztán métereket száll a kendõ a levegõben és kirepül a színpadról. Óriási mutatvány, jár hozzá egy kendõ, egy speciális szerkezet és egy leírás.

Leírás: angol
9500.- Ft

Sitta fekete-fehér blendo kendõ
Egy fehér és egy fekete kendõ varázslatosan olvad össze az elõadó kezében, hogy aztán fekete-fehér csíkokban manifesztálódjon. Hoppácska! A csomag része három (fehér, fekete és fehér-fekete) prémium minõségû, 60x60 cm méretû selyemkendõ. Az egyszerûség kedvéért kombinálható akár change baggel, vagy mirror glass-szal - persze némi gyakorlás és kézügyesség segítségével megy anélkül is.

Leírás: -
9900.- Ft

Raccoon
Mókás pillanatok a színpadon! Racoon némi varázslat és egy benne található rugó segítségével úgy képes mozogni, mintha élõ állat volna. Fantasztikus gag, igazi örökzöld.

Leírás: angol
9900.- Ft

Kéztûz
A cím mindent elárul: tûz, tûz, és tûz egyik kézbõl a másikba, mintha csak egy játék golyó lenne, repül ide-oda, elalszik, meggyullad, igazi költészet a színpadon. Könnyen kezelhetõ, hatásos színpadi kellék. A használata kimondottan veszélyes, csak avatott kézbe való. Nem játék, bûvészkellék. A Figaro bûvészboltban csak felnõtteknek ajánljuk.

Leírás: angol-olasz
9900.- Ft

Tölcsér
Egyszerû, közönséges bádog tölcsér. Látszólag! Ez a ravasz kellék mindig képes megnevettetni a közönséget. Csak oda kell tartani bármi alá, és abból azonnal víz folyik! Precíz kézi munka, egyenesen Indiából. Sunil Batra.

Leírás: angol
9900.- Ft

Pöttyös doboz
A pöttyös az igazi! A színpad közepén álló nagy doboz tündöklõ pöttyei két kendõre vándorolnak át. A gyermekmûsorok nagy kedvence.

Leírás: angol
9900.- Ft

Megjelenõ felmosórongy
Egy apró zacskóban sok minden elfér: csoki, egy csomag kártya, egy doboz üdítõ. Hoppá, a bûvész kihúz belõle egy óriási felmosórongyot. Hogy lehet ez? Tökéletes kellék stand-up és gyerekmûsorba, különösen konfettis, tojásos és minden olyan trükkhöz, ahol van mit takarítani a színpadon.

Leírás: angol
9900.- Ft

Forszírozó doboz - Billet Forcing Box
Szép fadoboz, igényes színpadi kellék. Számot, szót, színeket és akármit (is) tudsz vele forszírozni. Például: a közönség tagjai random városneveket írnak fel cetlikre, bedobják a dobozba, majd az egyik nézõ húz a cetlik közül, te pedig azonnal kitalálod a választott cetlin szereplõ város nevét. Elég jó cucc!

Leírás: angol
9900.- Ft

Sword Through Arm by VDF
A nézõre applikált kis fekete cucc segítségével már indulhat is a móka: az elõadó egy közepesen nagy karddal közelít, majd lazán átszúrja a nézõ karját. A mutatvány után a nézõnek nem lesz túl sok baja, a karjainak száma sem változik a trükk elõtti állapothoz képest. Színpadra!

Leírás: angol
9990.- Ft

New Changing Bag
Tudják, hogy a vidám franciák hogy nevezik Párizs legöregebb hídját? Természetesen Új hídnak! Nos, ez a gondolatmenet érvényesül ennél a több száz éves kelléknél is,új cserélõ zsáknak hívják. Talán nem akarják a bûvészek mások elõtt elárulni a kellék lényegét: ez a zsák a régi zsákkal ellentétben kétszer is tud váltani! A váltást mind a két alkalommal a hüvelykujj észrevétlen mozdulata segíti. Az elmúlt százötven évben egyetlen gyermekmûsort sem láttam, ahol ne szerepelt volna a Changing Bag. Ennek oka van! Túlzás nélkül: - mutatványok százait lehet elõadni vele, elõkészítést nem igényel, könnyû, kicsi, érdekes megjelenésû kellék, és csak hab a tortán, hogy mindenütt elõadható, minden látószögbõl nézhetõ, a közönség pedig közvetlenül részt vesz az elõadásban.

Leírás: olasz
10900.- Ft

Fire BOOK
A vastag borítós kötetbõl lángok csapnak elõ, majd a könyvet becsukva a tûz elalszik - a könyv belseje természetesen teljesen sértetlen. Meghökkentõ színpadi mutatvány, tökéletes kezdõszám! Csak 18 éven felülieknek, leírás angol nyelven.

Leírás: angol
10900.- Ft

20th Century Brassiere
Minden úgy kezdõdik, mint a szokásos 20th Century kendõtrükköknél. Két, egymáshoz csomózott kendõ között ezúttal azonban nem az eltüntetett harmadik kendõ jelenik meg, hanem a segédkezõ hölgy nézõ csipkés fekete melltartója! Könnyen, azonnal elõadható mutatvány, önmûködõ kellék. Szép kivitel, gondos munka.

Leírás: angol
11900.- Ft

PRO Megjelenõ bot - piros
Professzionális kellék, fém megjelenõ bot most piros színben! Egy, a számtalan el?adási lehet?ség közül: a b?vész egy kend?t tart a kezében. A kend? nyomtalanul elt?nik, és egy fényes ezüst acél sétapálca pörög-forog a hihetetlen b?vész ujjai között! Profi minõségû kellék, profi el?adóknak, csak színpadra.

Leírás: angol
12600.- Ft

PRO Eltûnõ bot
Fényes, ezüst színû acél bot. A kendõ helyét nagyon gondosan alakították ki a kupakban is. Sokféle elõadási lehetõség kínálkozik az eltûnõ bottal. Eltûnhet, átváltozhat, színes konfetti, vagy kendõ jelenhet meg a mûsorban. Elõadni könnyû, az elõkészítést viszont meg kell tanulni.

Leírás: angol-olasz
12600.- Ft

PRO Megjelenõ bot
Egy, a számtalan elõadási lehetõség közül: a bûvész egy kendõt tart a kezében. A kendõ nyomtalanul eltûnik, és egy fényes ezüst acél sétapálca pörög-forog a hihetetlen bûvész ujjai között! Profi kellék, profi elõadóknak, csak színpadra.

Leírás: angol
12600.- Ft

Kids Show Masterplan könyv - Danny Orleans
Hiánypótló könyv a világ egyik legismertebb gyerekbûvészétõl! Danny Orleans könyve óriási segítség és kalauz a gyerekmûsorok haknivilágában - nem csak a trükköket illetõen -, kiderül például: mi a tökéletes technika, hogy a poronytok ülve maradjanak a mûsor alatt, figyeljenek végig, ne sírjanak, vagy hogyan kell nézõt választani a gyerkõcök közül és hogyan irányítsd õket a színpadon. A könyv tele van ötletekkel, show felépítéssel, pszichológiai stratégiákkal és egy csomó trükkel - például egy gyerekmûsorokban használható miniillúzióval, ami Danny Orleans egyik leghíresebb mutatványa. Ha profi bûvész vagy, aki sok gyerekmûsort tart, neked találták ki ezt az angol nyelvû, 180 oldalas szakkönyvet, amelyben több mint 150 ábra (kép és grafika) segít a trükkök és tanácsok megértésében.

Leírás: angol
12990.- Ft

Szögveszély
Emlékezetes kísérlet és megannyi veszély a Te bûvészmûsorodban is! Négy lefelé fordított papír pohár sorakozik egymás mellett, az egyik alatt egy fa talapzatba rögzített szög ágaskodik felfelé. Miközben az elõadó elfordul, a nézõk össze-vissza kevergetik a poharakat, így semmi sem árulkodik a szög hollétérõl. A mentalista hosszas gondolkodás és koncentráció után csapja le tenyerével a poharakat addig, amíg csak egy marad, ami alatt megpillantható a szög. Minõségi kellék Franciaországból, 13,5 centis szög.

Leírás: angol
13500.- Ft

ESP Jóslat
Klasszikus ESP kártyák kerülnek fel véletlenszerûen egy nagy plexilapra - az elõadó és a nézõ által kirakott kártyák sorrendje egyezik, a lapok párban állnak.

Leírás: angol
13500.- Ft

Cilinder
Fekete selyem összecsukható cilinder. Tökéletes mechanika. A leírás elmondja, hogy lehet megjelentetni a mûsor elején.

Leírás: angol-olasz
13500.- Ft

Nyakátszúró
Horror a színpadon. A mit sem sejtõ önként vállalkozó hölgy nyakára kaloda kerül, majd a bûvész elõhúz egy kardot és a hölgy nyakát keresztül döfi. A nézõnek még sikítani sincs ideje, mert az elõadó már húzza is ki a kardot, leveszi a kalodát - a hölgy nyaka pedig sértetlen. Profi kellék, a nézõk imádják.

Leírás: angol-olasz
14900.- Ft

Karika készlet 8 inch
Klasszikus nyolc karikás készlet, 8 inch méretben. Ha számít a súly a kellékek összeválogatásánál, akkor ez lesz az ideális méret, mert ez még nem nehéz, de már szép hangja van, csörög, mint a veszedelem. A hihetetlen ár ellenére profi kivitelû. Kezdõk rendeljenek mellé rögtön egy karika DVD oktató lemezt is.

Leírás: olasz
15900.- Ft

Óriás 3 card monte
Óriási fél méteres Bicycle hátlapú kártyák, vastag mûanyag - egy életen át kitart. A klasszikus itt a piros hol a piros trükk, ideális haknimutatvány. A végén a kár az összes lap átváltozhat pirossá.

Leírás: angol
16500.- Ft

Karika készlet 12 inch
12 inch, a méret önmagáért beszél. Ekkora karikák már gyönyörûen szólnak, egyetlen nézõ sem képes elaludni a lejátszás közben, a nagy zaj miatt. Jelentõs a súlya a nyolc karikának, gondoljanak erre is. Nyújtott kézzel szép lassan összekapcsolni, szétválasztani két nagy karikát, komoly fizikai teljesítmény. Gyönyörû készlet, mutatós dobozban, és az ár nem tévedés. Nálunk, a Figaro bûvészboltban tényleg ennyibe kerül.

Leírás: -
19900.- Ft

Twister Super Coke (half) - eltûnõ kólásüveg
A tökéletes és profi kólásüveg eltüntetés - félig töltött verzió, a nézõ akár az orrod elõtt is lehet, nem szükséges színpadi távolság. Az effekt: az elõadó a félig töltött kólásüveget beleteszi egy papírtasakba, majd eltünteti. A kóla akár át is tud változni a tasakban: kötél, kendõk, tej, tequila, konfetti, akármi. 10/10.

Leírás: képes
19900.- Ft

Kacsa - Card Duck
Nem kacsa (vagyis de), ez egy elképesztõ színpadi comedy mutatvány! A bekötött szemû fakacsa ügyesebb a bûvésznél is, bármikor megtalálja a választott kártyát.

Leírás: angol
21990.- Ft

Tûzdoboz
Érdekes varázsdoboz - se teteje, se alja, mint egy egyszerû, vékony keret. Akadálytalanul át lehet látni rajta, -üres. Váratlanul lángok csapnak fel belõle. Hogyan? Nyúljunk bele, - egy színes selyem kendõ kerül elõ. A kendõvel átfûzött doboz újra lángokban áll! Mi lesz a kendõvel? Végül a tûz kialszik, a kendõ olyan, mint új korában, a doboz pedig üres. Nagy látvány, de gyakorlást igénylõ, komoly figyelmet megkövetelõ kellék. Csak profiknak. Egyszerû, egyajtós változat.

Leírás: olasz
22900.- Ft

One Percent - DVD szett - Yu Hojin
Ismerd meg a világ legjobb kártyamanipulátorának féltett titkait! Yu Hojin világbajnoki nagydíjas, akit az Illusionists világjáró bûvészshowból is ismerhetsz - a két DVD elsõ részében olyan alapfogásokat és technikákat tanulhatsz meg, amelyek nélkülözhetetlenek és szükségesek egy kártyamanipulátor számára, majd megismerheted Yu Hojin saját technikáit is, amelyek egytõl egyig alapjaiban forgatták fel a bûvészet állóvizét és amelyek közül több is része világbajnok mûsorának. A két DVD-t egy 30 perces workshop zárja, ahol tippeket ad, titkokat árul el és megismerheted a világbajnok saját gondolatait és gyakorlási módszereit is. Erõs, látványos, gyakorlós anyag!

Leírás: DVD
26990.- Ft

Lebegõ asztal
Ennél látványosabb dolgot nehéz elképzelni színpadon: a mûsor végén a korábban kellékek tárolására szolgáló fa asztalt az elõadó a színpad közepére állítja. A terítõ sarkait megfogva hihetetlen dolog történik. Az asztal elkezd a levegõbe emelkedni. Körbelebegi a színpadot mindenféle felfüggesztés nélkül, a bûvész kezébõl néha még a terítõ egy-egy sarka is kirepül. Akár egy nézõt kihívva (aki a másik két sarkot fogja) interaktívvá is tehetõ a mutatvány. Az asztal közepére akár gyertyatartó vagy kis doboz is állítható, ami a lebegés közben biztosan a helyén marad (ez nem tartozék, de az ezt lehetõvé tevõ gimmick igen). Ami a készletben van: a szétszedhetõ asztal, a gimmickek, a terítõ és a szállításhoz szükséges táska. Korábban 100 000 Ft alatt lehetetlen volt beszerezni ezt a kis színpadi illúziót. Nálunk a bûvészboltban viszont semmi sem lehetetlen.

Leírás: olasz
34900.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu