Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Kártya
Kártyák | Normál Bicycle | Trükkös Bicycle | Mutatványok |

Három és feles
Nem létezõ kártyalapok?! A szett két treff három és feles (!) kártyalapot tartalmaz (ilyen ugye a való életben nem létezik) és egy részletes magyar nyelvû leírást két trükkel. Például:

Leírás: magyar
590.- Ft

Hol a piros
A bûvész kijelenti, a kezében van egy kártyalap, ez egy jóslat - a jóslat kártyájának értéke pedig pont a fele, mint azé a lapé, amit a nézõ az elõbb húzott. (Vagyis: ha a nézõ lapja a pikk 10, akkor a jóslat ennek a fele, tehát a pikk 5. Vagy ha a nézõ lapja a káró 6, annak a fele a káró 3.) Hoppá, de a nézõ a treff hetest húzta - treff három és feles kártyalap pedig egyszerûen nem létezik. Vagy mégis? Egy treff három és felest tart az elõadó a kezében.

Leírás: magyar
990.- Ft

Változó kártyák
Négy egyforma kártyalap váratlanul háttal felfelé fordul. Ha az egyiket zsebre vágják, azonnal visszarepül a többi közé. A befejezés mély nyomokat hagy a nézõkben: a négy kártya átváltozik, négy üres, fehér képoldalú lap kerül az asztalra. Ördögi kellék, mesteri kézügyesség.

Leírás: magyar
990.- Ft

Kártya forszírozás
Nyolc kártyaforszírozás egy 17 oldalas füzetben, sok rajzzal. Nélkülözhetetlen anyag a haladó kártyabûvésznek. Egyszerû, és nagyon nem egyszerû módszerek a kívánt kártyalap sikeres nézõre erõltetéséhez.

Leírás: magyar
1290.- Ft

The Fabulous egg – Párlapos mutatvány
Négy kártyát mutatnak a nézõnek: három üreset, illetve egy tojás képével ellátott lapot. A tojást az asztal tetejére háttal lefordítva teszik le, ekkor tenyerükkel rácsapnak a lapra, az ábra eltûnik a kártyáról és az asztal táblája alatt elhelyezett három lap legfelsõ kártyáján jelenik meg. A trükk ezt követõen megismétlõdik. Végül a nézõ helyezi tenyerét a lap fölé, ekkor nem történik meg újra a demonstráció, az asztal alatti lap üres marad. Vajon miért? Fordítsák meg a nézõ által csapásnak kitett lapot... a tojás az ábrán összetörik! Párlapos. Kedvenc.

Leírás: angol-olasz
1190.- Ft

Vámpír kártyák
Elõkerülnek a legjobb horrorsztorik a tábortûznél? Itt az idõ bevetned kedvenc párlapos trükköd és annak történetét! A figurás lap a vámpír, aki egyesével szívja ki áldozatainak vérét - a piros számos kártyák kép- és hátoldala egyesével tûnik el. A vámpír végül eltûnik a tett helyszínérõl: csupa rejtély.

Leírás: angol
1190.- Ft

Hover Card Gimmick
Valaki húz egy lapot, visszakeverik a többi közé, és a választott lap a csomag tetejére ugrik. Aztán szépen ellebeg a többitõl,a levegõben úszik, elõre és oldalra lebeg, teljesen függetlenül a csomagtól. Visszalebeg,és azonnal át is adható a többieknek. A készletben a gimmick és egy angol nyelvû leírás található. Nincs is szükség másra csak egy Bicycle 808-as paklira, és már lebeghet is a választott kártyalap. Azt, hogy a könnyed rögtönzést mennyi gyakorlás elõzi meg, maradjon a mi titkunk. Extra tipp: You Tube - Hover Card, és már jönnek is a filmek.

Leírás: olasz
1290.- Ft

Majomlakoma
A majom imádja a banánt, általában úgy eszi meg, hogy meg se hámozza. (Mondjuk minek is, úgy is tudja, mi van benne.) Az egyik kártyán egy kedves majom látható, a többin banán. A falánk majom egyesével eltûnteti a banánokat, majd jó kövér lesz. Ezért nem szabad 2500 kalóriánál többet enni egy nap, mert elhízunk!

Leírás: magyar
1290.- Ft

Négy király
Egy kis fekete tokban ott lapul a négy király: a kõr, a káró, a treff és a pikk. A nézõ némi hezitálás után kiválasztja az egyik királyt. Kivéve a kis tokból a lapokat, pont a választott kártya az egyetlen, amely a háttal lévõ lapok között képpel fordulva szerepel. Ördögi gondolatolvasás!

Leírás: angol
1290.- Ft

Csillag jóslat - 3+1 mutatvánnyal
Az elõadó egy gumikarikát ad a nézõnek és arra kéri, szorítsa a gumit egészen a mutatvány végéig az összecsukott tenyerében. Hat darab furcsa kártyalap kerül elõ az alábbi jelekkel: kör, kereszt, háromszög, négyzet, csillag, hullámvonal. A nézõ választ egyet a lapok közül - és tádáámm, a mutatvány ideje alatt tenyérben tartott gumikarika csillag alakúvá változik. Annyira jó ez a készlet, hogy nagyon sok ötlet eszünkbe jutott - ezért csináltunk hozzá egy leírát, ahol 3+1 trükköt írunk le.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Kolor
Négy piros hátú kártya hátoldala váratlanul megszínezõdik a NÉZÕ KEZÉBEN. Elképesztõ hatás, a közönség még évek múlva is ezt a trükköt fogja emlegetni.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Stripper deck
A stripper vagy hámozott kártya egyszerû változata. A csomag a svengalival megegyezõ minõségû és hátlapú.

Leírás: angol
1500.- Ft

Svengali kártya
A Svengali kártya egyszerû, könnyen megtanulható, és sokat tud. A választott lap hol itt, hol ott bukkan fel a csomagban, de akár el is tûnhet, hogy azután egyszerre legyen ott mindenütt. Komoly leírásfüzet tartozik hozzá, sok rajzzal, és a fogások pontos ismertetésével segíti az elsõ lépéseket.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Wild Cards
A Wild Cards minden kártyabûvész mûsorán szerepel, egyszerûen kihagyhatatlan. A leírás füzet két különbözõ elõadási lehetõséget ír le pontosan, lépésrõl lépésre. Szükség is van a részletes magyarázatra, hiszen elég nehéz trükk, gyakorolni kell a különbözõ fogásokat az elõadás elõtt. A mutatvány közben nyolc kártyalap egy kilencedik, idegen képoldalú lapot követve egyenként, egyesével átváltozik! Magyarázó dvd is kapható hozzá.

Leírás: magyar-dvd opció
1500.- Ft

3-2-1 Start! Könnyû kártyatrükkök DVD
Képzeljék el, hogy három fiatal bûvész - akik állításuk szerint itt nõttek fel a Figaro bûvészboltban - záróra után a világot jelentõ pult mögé áll, és egy csomag Bicycle kártyával gyors trükköket mutat egymásnak, egymás közt. Még szerencse, hogy a kamera megörökítette a felszabadult, vidám hangulatú öröm-bûvészkedést. Ha pedig már úgyis megtörtént a felvétel, akkor a három bûvész - Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter - rögtön meg is mutatja minden érdeklõdõnek, hogy kell ezt csinálni. Egyszerû, nívós kártyabûvészet mindenkinek.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Starstarstar DVD
Magas fokú kézügyesség, virtuóz kártyakezelés, egy csomag Bicycle kártya. Ez a három kezdõ lépés a három bûvész - Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter - három-három kártyamutatványának gyakorolgatása elõtt. Õk azt állítják, három nap alatt megtanulható a kilenc trükk, nekem három hét alatt sikerült. Különleges, értékes kártyatrükkök egy órában - ez a Starstarstar dvd.

Leírás: magyar
1990.- Ft

ART DVD
Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter, a nyitó képsorokon mûvészi -art - módon dobálják Bicycle kártyával az operatõrt. Látszik az arcukon a felszabadult öröm, és ez a hangulat végig kíséri a kilenc jó nehéz kártyatrükk bemutatását és magyarázatát is. Kézügyesség, jó kártyacsomag, pár hét szabadidõ, és mindenki elõadhatja a részletesen ponosan elmagyarázott, közvetlen közelrõl megmutatott különleges ART kártya-anyagot.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Wild Cards DVD
A klasszikus kártya-átváltoztató trükk két teljesen különbözõ lejátszását tanulhatják meg a lemezrõl. Egyszerû fogások, bárki képes néhány próba után elsajátítani a titkot. Ez egy olyan kártyatrükk, amit aztán mindig a zsebében tart a bûvész, hogy bármikor bemutathassa.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Átváltozó kártyák - Poker Transformation
Ez aztán igazi varázslat: az elõadó kezében lévõ négy teljesen üres lap átváltozik a négy ászra, majd amikor azt hinnéd, hogy már kimaxolták a trükköt, akkor az egyik ászt kicserélve egy királyra, váó, az összes ász királlyá változik. Colour change level999.

Leírás: angol
1690.- Ft

Bicycle Egyforma lapok
Teljes Bicycle csomag, egyforma kártyákból. 55 egyforma lap teszi lehetõvé a kényelmes forszírozást. Biztos a siker, aránylag csekély az esélye, hogy mást húzzanak ki.

Leírás: -
1990.- Ft

Surprising girls - hölgymustra
Nos, alulöltözött, csinos hölgyek a lapokon, nem unalmas treff négyes és pikk hatos. Az öt hölgy azonnal megcsodálható: egyik szebb, mint a másik és semelyiken sincs télikabát. A nézõ random választ közülük, megfordítja a lapot...és itt a meglepetés: az egy nagyon kövér, csúnya nõ. Hûha!

Leírás: magyar
1990.- Ft

Botánia csomag
Tartja a mondás, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet: ebben a csomagban pedig minden lap hátán egy-egy virág képe díszeleg, mindegyiken másik. A paklin túl két kártya hever a terítõn - egy pikk hármas és tízes. A trükk parádés, a nézõ kihúz további két lapot a csomagból, ezek pedig pontosan egyeznek az asztalra készített kártyákkal. Ez még semmi: az összes többi kártya kõr ötös a csomagban, így megjósolhatatlan, mi történik, ha a nézõ más lapokat választ. Különleges csomag, egyszerû trükk.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Change in Flight
A kártyalapot az elõadó feldobja a levegõbe - itt azonnal átváltozik egy másikra. Vizuális. Szép. Dynamo se tud jobbat!:)

Leírás: angol
1990.- Ft

Bite card
A már-már klasszikus bite coin és az oreos trükk kistestvére! Csak leharapsz egy darabot a szabadon kiválasztott kártyából, majd ismét egyben lesz az egész lap.

Leírás: angol
2100.- Ft

Cheek to cheek
A bûvész hozzá sem nyúl a teljesen õrült módon összekevert kártyacsomaghoz. A lapok egy része háttal, másik fele képpel felfelé látható, teljes összevisszaságban. Egyáltalán mit lehet kezdeni egy ilyen csomaggal? Valaki kivesz egy képpel látható lapot, megjegyzi, háttal felfelé fordítva visszateszi bárhová, aztán összehúzza a paklit. A bûvész összpontosít. Még egy kicsit összpontosít. Hirtelen szétteríti a lapokat egy hosszú vonalban, és mindegyik lap háttal felfelé látható, kivéve egyet: a választott lap képpel felfelé áll a sorban! Mindez nagyon egyszerû, a különleges kártyacsomag dolgozik az elõadó helyett. A magyar leírás nemcsak ezt a klasszikus lejátszást magyarázza el, de összesen három nagyon különbözõ elõadási lehetõséget ismertet. Ezt látni kell.

Leírás: magyar
2200.- Ft

Haunted Card
Az elõadó a kiválasztott lapot bár visszakeveri a csomagba, mégis néhány másodpercen belül a nézõ kezei és ujjai között emelkedik meg néhány kártya, majd lassan mozdul ki a választott lap. Igen, ekkor a bûvész hozzá se ér a kártyához. Óriási hatás, a már ismert Rasmus csomag kistestvére.

Leírás: angol
2490.- Ft

Bicycle Kaméleon kártya
Klasszikus kártyatrükk. A piros kártyadobozból egy kék hátú pakli kerül elõ. Szokatlan, de biztosan elkeveredett a kék doboz. Nézzük hát a kártyákat. Mindegyik más, különbözõ lapok. A hátoldal kék színû. Laza varázslegyezgetés az egyik kártyalappal, és az egész csomag azonnal átváltozik, az összes egyforma lesz! Kivéve egyetlen egyet. Annak viszont pirosra változott a háta. Ezzel a piros hátú kártyával végigsimítva a csomagot, mindegyik lap piros hátúvá változik! Az összes kártyalap a teljes felületén látható, semmi nyomtatási trükk. Varázslat?

Leírás: magyar
2500.- Ft

Bicycle Svengali
Bicycle Short lapokkal készült, gyári Svengali. Nincs utánvágás, ezért nem szögletes, sarkos a fél pakli. Az angol leírás tíz trükköt ismertet. A magyar Svengali füzet külön kapható hozzá.

Leírás: angol
2690.- Ft

A kártyabûvész álma
A nézõ választ egy lapot a csomagból. A bûvész pedig elõveszi a borítékból az elõre odakészített jóslatot. Ekkor jön a meglepetés: a jóslat nem stimmel. Viszont ami most jön az valóban minden kártyabûvész álma: öngyújtóval melegítve a kártya vizuálisan átváltozik - sorra tûnnek el a poénok a kártyáról egészen addig, amíg a nézõ által válaszott kártyával meg nem egyezik a jóslat. A készletben egy piros és egy fekete lap található. Videó!

Leírás: angol-olasz
2900.- Ft

Bicycle Stripper
Gyári, eredeti, nem utólag vágott, egyszerûen tökéletes stripper deck. A stripper felirat a celofánra került, így a felbontás után csak az különbözteti meg a rendes Bicycle csomagtól, hogy a bélyeg nem kék, hanem fehér. A használat közben nincs árulkodó koszolódás, mert sértetlen az oldalfelület is.

Leírás: angol
2990.- Ft

Optical Wallet (gazdaságos)
A tárcából két lap kerül az asztalra. Az egyik egy dáma, a másik egy treff kilences. A kilencest háttal felfelé ráfektetik a képpel felfelé nézõ dámára. Abrakadabra. Megfordítják a kilencest képpel felfelé. Fehér, üres, a képoldal! Ez hogy lehet? Úgy, hogy a dáma piros hátlapjára átmásolódott a fekete lap képoldala! Szép kivitelû, igényes kellék.

Leírás: angol-olasz
2990.- Ft

Bicycle Piró kártya - flash card
WOW, KÁRTYA FLASH PAPÍRBÓL! Szokásos piró papír, ami ugyanakkor megszólalásig hasonlít a póker méretû Bicycle kártyára, a különbség észrevehetetlen. Ez tehát egy olyan kártyalap, amely egy villanás alatt látványosan elég és aztán hamut sem hagy. A csomagban öt speciális kártyalap lapul. Valódi tûz, egyszer használható effektus, 18 éven aluliaknak nem árusítjuk

Leírás: -
2990.- Ft

Match - páros kártyatrükk
Különleges trükkös csomag - gyûjtõknek is ideális. A match egy olyan kártyacsomag, amelyben nem csak képoldalra, de hátoldal tekintetében is különbözik mindegyik kártya, mindegyik másképp néz ki (a lapok különleges casino és USPCC kártyák). A nézõ két lapot választ – egy kép- és egy hátoldalt -, ezek aztán egyeznek a borítékban szereplõ jóslattal. Az univerzum egyik legjobb trükkös csomagja.

Leírás: magyar
2990.- Ft

Bicycle eltüntetés
A kinyitott Bicycle kártyadobozban ott az egész pakli. Meg is lehet igazgatni kicsit a lapokat. Hirtelen elhatározással a lezárt dobozt a bõr kártyatartóba csúsztatva azonnal eltûnik az egész kártyacsomag, csak az üres tartó hever az asztalon. Ravasz kellék. Bárhol elõadható, rögtönzött körülmények között is.

Leírás: magyar
3490.- Ft

Hugard: Card Manipulations
A kötet 1934-ben jelent meg, azóta kikerülhetetlen tudomány a rekvizitként kártyát forgató mágusok között.: pontosan 165 egyedülálló fogást, mozdulatot és trükköt magyaráz el lépésrõl lépésre. Ebben találod a hindu shuffle egyik elsõ publikációját, egy csokorra való color change-t, flourish-eket, az egyik legerõsebb cards across rutint, illetve egy zseniális ace assembly-t. Angol nyelvû szakkönyv, 163 oldal.

Leírás: angol
3500.- Ft

Átszúrt kártyalap
A választott lapot egy cigivel át lehet szúrni! Tökéletes látvány: egyik oldalon bemegy, a másikon pedig szépen kijön a cigi. Ebbõl mi lesz? A nézõ alaposan megnézheti, forgathatja a kezében, sehol semmi. Mûvészien kivitelezett, gondos munka, tökéletes segédeszköz. Az elõadáshoz néhány kártyafogást ismerni kell. (Break,Double Lift)

Leírás: angol
3790.- Ft

Brainwawe Deck
A nézõ által teljesen szabadon megnevezett lap az egyetlen, ami meg van fordulva a csomagban. Eddig a hatás ugyanaz, mint az invisible deck-nél, azonban a lapot felfordítva kiderül, hogy ennek az egy lapnak a hátlapja más színû az egész csomagban. Egyszerû kezelni, profi kellék.

Leírás: angol
3790.- Ft

Rafael Benatar DVD - at the table lecture - 11 trükk
Tanulj elegáns kézügyességi rutinokat egy igazi világsztártól! Rafaelt a budapesti közönség is jól ismerheti, 2016-ban Budapesten tartott szemináriumot meghívásunkra. Benatar a spanyol - tehát a világ jelenlegi legjobb bûvészeit adó - bûvészélet kulcsfigurája, aktuális szemináriumával a világot járja, a close-up bûvészet forradalmához vezetõ spanyol bûvészkönyvek fordítója, az Escuela Mágica de Madrid egyik legaktívabb tagja és a Magic Castle állandó elõadója, Ascanio egykori tanítványa, Tamariz jóbarátja, az Escorial tagja. 11 elképesztõ mutatvány és a legjobb varázslatok, tanuljad meg te is!

Leírás: angol
3900.- Ft

Clear Frame
A nézõ kihúzza a pikk négyest a kártyacsomagból, majd üres plexilapok között megjelenik egy óriási méretû lap - ez természetesen egyezik, egy másik pikk négyes. Nagyobb közönség elõtt is bemutatható kártyatrükk.

Leírás: angol
3990.- Ft

Lecture Notes könyv - Csirmaz András
Csirmaz András a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, kreatív kártyabûvész. A LECTURE NOTES írásának apropója András indiai turnéja volt, kártyabûvészeknek tartott oktató szemináriumokat. A kis könyv egy különleges válogatás András kézügyességi fogásaiból és elegáns kártyarutinjaiból - kilenc saját fogás és hét teljes rutin. Angol nyelvû szakkönyv, 60 oldalas, számos illusztráció.

Leírás: angol
3990.- Ft

Houdini Deck
Az egyik sarkén kilyukasztott csomagból a nézõ választ egy lapot. A bûvész összecsavarozza a kártyákat, így semmi esélye, hogy akárcsak egy lapot is kivegyen a többi közül. A nézõ lapja ennek ellenére, a csomagból eltûnik, és a dobozban vagy az elõadó zsebében jelenik meg. Természetesen minden megvizsgálható, a lap megszökött a csomagból.

Leírás: angol
4200.- Ft

Split trükkös csomag
"A két nézõ egy-egy félcsomagot tart a kezében - csak hogy a “fél” nem azt jelenti, hogy a két nézõnél fejenként 26-26 lap van, hanem félbevágott kártyalapokkal rendelkeznek. És nincsenek véletlenek, ezt bizonyítja a mutatvány: miután a két nézõ egy-egy fél kártyalapot választ a csomagból, a két random fél lap megegyezik - szóval ugyanazt választották. Hihetetlen! Elõadható azzal a jelentéssel is, hogy “ez az összetartozást jelképezi”. vagy “ez egy teszt, mennyire vagyunk egy hullámhosszon"", tehát tökéletes trükk elsõ randira (a siker egészen a hálószobáig garantált), vagy bemutatható szerelmespároknak is."

Leírás: angol
4290.- Ft

The Invisible Pack by Don Alan
A láthatatlan kártyacsomagot mindenki jó alaposan megkeverheti, sõt, ki is vehetnek egy láthatatlan kártyalapot. Fel is mutatják, mindenki megjegyezheti. Egyre csak nõ a kíváncsiság, mi lesz ebbõl az abszurd játékból. A bûvész visszakéri a láthatatlan paklit. A zsebébe teszi. Megkérdezi, melyik láthatatlan kártyát nézték meg a többiek az elõbb. Mikor hangosan elhangzik a választott lap neve, a zsebébe nyúl, és ezúttal már egy látható, rendes Bicycle csomagot húz elõ. Szép lassan kicsúsztatja a kártyapaklit a dobozából. Végiglapozza. Mindegyik kártya képpel felfelé néz. Mindegyik, kivéve egyet, a választott lapot!

Leírás: angol
4490.- Ft

Elektromos kártyacsomag - Bicycle
A színes dobozból kihámozva a különleges kártyacsomagot, azonnal virtuóz kártyazsonglõrré válik mindenki. Lehetetlen? Az elektromos kártyacsomaggal nem!Bármilyen hihetetlen, úgy röpül át egyik kézbõl a másikba az összes kártya, hogy az ember csak tátja a száját. Elektromos csomagnak azért hívják, mert akció közben érdekes, rövid, szikrázáshoz hasonlító hangot produkálnak a kártyalapok. Új, Bicycle verzió.

Leírás: angol
5900.- Ft

Elektromos kártyacsomag - fordulatos trükkel!
Ugye ismered az elektromos kártyacsomagot, amivel úgy röpül át egyik kézb?l a másikba az összes kártya, hogy az ember csak tátja a száját?! Most itt a kellék trükkös verziója, a mutatvány során a nézõ választ egy kártyát, az megfordul a csomagban, de úgy, hogy közben össze is tapadnak a kártyák. Wow, nézd meg videón is, elég jó trükk.

Leírás: online videómagyarázat
5900.- Ft

Mental Photography Cards
Mentally thought of cards appear and vanish. Easy to do. Complete with Hulls Original instructions and patter.

Leírás: angol
5900.- Ft

CARD-TOON 2
A CARD-TOON 2 az elsõ Dan Harlan CARD-TOON trükk új változata. Ebben a rajzfilmben, amit szintén a kártyalapok pergetése közben látunk, a kis figura bemászik egy rettenetes ágyúba, a kártyapaklival a kezében kilöveti magát, és a levegõben röpülve vidáman elkapja a szétszóródott kártyalapok közül azt, amelyiket a közönség már elõre kiválasztott. Néhány fogást meg kell tanulni az elõadás elõtt. Alapszabály, hogy egy trükköt csak egyszer szabad bemutatni. A CARD-TOON 2 a kivétel a szabály alól. Érdemes többször ismételni, hiszen mindig más lapot választanak a nézõk, és kimondottan erõsíti a hatást az, hogy a pálcika-bûvész soha nem hibázik, mindig a jö lapot kapja el. Csinálja utána valaki.

Leírás: angol
5900.- Ft

RAW - trükkös lapok - Sébastien Calbry, Jordan Victoria
Két francia bûvésznek elképesztõ ötlete támadt: megunták azokat a kártyaátváltoztatásokat, ahol furcsa mágnesek, súlyok és szálak biztosítják, hogy átváltozzon egyik lap a másikra és inkább kitaláltak egy teljesen új metódust - ez ráadásul nem is zajos, teljes csöndben változik át a kártya. A csomag egy három gimmickes lapból álló szett: az egyikkel át tudod változtatni a kártya képoldalát pirosról feketére, a másikkal a lap hátoldalát tudod átszínezni, a harmadik lapon pedig különféle feliratok változnak. A kártyákhoz részletes videómagyarázat tartozik, ahol nem csak a gimmickek használatát, hanem otthoni elkészítését is megtanulhatod.

Leírás: online videómagyarázat
5990.- Ft

Crystal Deck - Omni deck
A Crystal Decknek semmi köze a Crystal zenekarhoz, tehát Kasza Tibor egykori bandájához. Szerencsére. Viszont tökéletes befejezés egy kártyatrükkhöz: a csomag eltûnik, vagy ha úgy nézzük, akkor átváltozik, egy átlátszó plexitömb jelenik meg a nézõ kezében. WOW! A valaha volt egyik legerõsebb kártyatrükk.

Leírás: online videómagyarázat
6590.- Ft

Seconf Form DVD - Shin Lim
Shin Lim (világbajnok kártyabûvész) és haverjai 15 ultramegagigavizuális kézügyességi kártyamozdulatot magyaráznak el új DVD-jükön. Színezések, mesteri kártyakontrollok, transzpók és klasszikus mozdulatok újragondolásai. Gyakorlós anyag, csekkold le a trailer videót!

Leírás: -
6850.- Ft

Skyline by Danny Weiser
Az idei blackpooli bûvészkonferencia egyik kedvence - elképesztõen látványos torned and restored rutin! Nézd meg a Skyline videóját is, hihetetlen! Az elõadó letépi a kártya sarkát, majd a maradék lap mindkét oldalát megmutatja, semmi titkolózás, semmi furcsaság. A mutatvány végére a kártya újra egy darabban, az elõbb letépett sarok és a kártya többi része varázslatos módon újra egyben. A trükk nem nehéz (sõt, egyszerû), a gimmick rögtön használatra kész, a csomag tartalmaz egy DVD-t is, ahol többféle lejátszást és egy gimmick nélküli bónusz trükköt magyaráz el Danny Weiser. Nagyon vizuális.

Leírás: angol DVD
6990.- Ft

Monte Cristo deck
Gyári Bicycle. A csomag megmutatható, keverhetõ, minden lap más. Mégis a nézõ által megállított helyen a megjósolt lap van. Rengeteg lehetõség, videó!

Leírás: video
7800.- Ft

Oil Over Troubled Water DVD + kártyacsomag
A TÖKÉLETES olaj és víz kártyatrükk. Mutatsz egy különös kártyacsomagot, a lapok egy részének piros, más részének kék hátoldala van. Hiába keversz össze néhány piros és kék kátyát, a színek újra és újra szétválasztódnak a nézõ kezében.

Leírás: angol DVD
8500.- Ft

Bicycle Mind Deck - gondolatolvasó csomag
Gondolatátviteli demonstráció két nézõ között egy trükkös csomag segítségével. A látszólag hagyományosnak tûnõ csomagból kiválasztott lapot egy másik nézõ - mintha csak egy profi mentalista volna - pillanatok alatt találja ki. Ideális stand-up és színpadi mûsorokhoz. Tony Binarelli Super mentalism deckje évtizedek után most elõször Bicycle csomaggal, szép darab.

Leírás: angol
8900.- Ft

Bicycle Gaff trükkös csomag
Itt a legújabb gaff pakli! Ebben a csomagban több mint 50 speciálisan nyomtatott kártyalapot találsz - minden egyes lap egy új trükk. A kártyák piros Bicycle hátlappal készültek a USPCC közremûködésével - a TCC boszorkánykonyhájában. Néhány effekt a sok közül: ráolvad az egyik lap a másikra, dáma átmászik a királyra, megjelenik a LOVE felirat a szív lapokon, a pikk jelek eltûnnek. A csomaghoz készítettünk egy magyar nyelvû videómagyarázatot, ebben néhány tippet adunk, hogy használhatod a trükkös lapokat és megmutatunk egy-egy szükséges alapmozdulatot (dupla emelés, színezés).

Leírás: online videó magyarázat
8990.- Ft

Inferno by Joshua Jay
Korábban az év trükkjének választották, most visszatér a Figaro Bûvészbolt kínálatába! A mutatvány kezdete óta az asztalon hever egy gyufásdoboz: a nézõ megnevez egy kártyalapot - és bumm, csak és kizárólag ez a lap található a skatulya mélyén.

Leírás: online videó magyarázat
8990.- Ft

Separagon DVD - Woody Aragon
Woody Aragon a jelenkori kártyabûvészet egyik legnagyobb sztárja, 2015-ös budapesti showját álló ováció zárta. Mi a Separagon? Egy brilliáns mozdulat, amelynek során a NÉZÕK ELÕTT titokban - mindenfajta kézügyességi fogás nélkül - külön tudod választani a piros és fekete, vagy páros és páratlan kártyákat. Nagyon sok lehetõség van a Separagonban, Woody öt fantasztikus rutinban használja ezt a DVD-n, amiket azán el is magyaráz. Ééééés van egy csomó ráadás anyag, benne Tamariz TPC-jének újragondolása, egy open index, és multiple anti-faro. Kártyabûvészeknek ez az oktató anyag a Kánaán!

Leírás: -
9800.- Ft

Constant Fooling 2 könyv - David Regal
David Regal legendás bûvészkönyve az ezredfordulóból már Magyarországon is! Elképesztõ close-up effektek, kártya, gaffek, mentál, kézügyességi effektek és egy látványos bill switch thumb tip nélkül - való életben használható killer rutinok 239 oldalon keresztül. Angol nyelvû szakkönyv. Kötelezõ darab!

Leírás: angol
9990.- Ft

Modern flap card to box
Kameratrükknek tûnhet, de ez a VALÓSÁG! Egy kártyalap kártyadobozzá változik. Tökéletes opener, esetleg zárómutatvány kártyamûsorodhoz.

Leírás: online videó magyarázat
12990.- Ft

Principia könyv - Harapan Ong
Az év bûvészkönyve! A szingapúri Harapan Ong az elmúlt évek legnagyobb online szenzációját keltette, egy ideje az interneten (szakmai körökben) mindenhol az õ videói keringenek. Ez nem véletlen, vizuális kártyabûvészet a javából, elegáns, természetes, de közben néha piszok nehéz. A VanishingInc most kiadta Harapan Ong 60 legjobb rutinját. Igényes kiadás, a könyv mellé néhány extrával: egyrészt bizonyos trükkökhöz speciális gimmick kártyák szükségesek és ezek mind járnak is a könyvhöz, másrészt egy - a könyv elején található - link segítségével videón is végignézheted az összes trükköt. Angol nyelvû szakkönyv, 253 oldal.

Leírás: angol
19900.- Ft

Memorandum - Woody Aragon
Woody Aragón a spanyol iskola kiemelkedõ tehetsége és napjaink egyik legnépszerûbb kártyabûvésze. Legújabb könyvére évek óta vár világszerte a bûvészek közössége - a kötet feltárja a spanyol bûvész úttörõ munkáit memorized deckkel: megismerheted a Memorandum stacket, azt a metódust, ahogy legkönnyebben megjegyezheted, majd több mint ötven rutint és trükköt. Ha csak egy bûvészkönyvet olvasol el idén, ez legyen az.

Leírás: angol
16900.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu