Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Kártya
Kártyák | Normál Bicycle | Trükkös Bicycle | Mutatványok |

Hol a piros
Kerek, szép és teljes Hol a piros lejátszás meglepõ befejezéssel, szinte kézügyesség nélkül. Ravasz kellék, teljesen becsapja az ember szemét. Bárhol, rögtönözve is elõadható.

Leírás: magyar
990.- Ft

Változó kártyák
Négy egyforma kártyalap váratlanul háttal felfelé fordul. Ha az egyiket zsebre vágják, azonnal visszarepül a többi közé. A befejezés mély nyomokat hagy a nézõkben: a négy kártya átváltozik, négy üres, fehér képoldalú lap kerül az asztalra. Ördögi kellék, mesteri kézügyesség.

Leírás: magyar
990.- Ft

Kártya forszírozás
Nyolc kártyaforszírozás egy 17 oldalas füzetben, sok rajzzal. Nélkülözhetetlen anyag a haladó kártyabûvésznek. Egyszerû, és nagyon nem egyszerû módszerek a kívánt kártyalap sikeres nézõre erõltetéséhez.

Leírás: magyar
990.- Ft

The Fabulous egg – Párlapos mutatvány
Négy kártyát mutatnak a nézõnek: három üreset, illetve egy tojás képével ellátott lapot. A tojást az asztal tetejére háttal lefordítva teszik le, ekkor tenyerükkel rácsapnak a lapra, az ábra eltûnik a kártyáról és az asztal táblája alatt elhelyezett három lap legfelsõ kártyáján jelenik meg. A trükk ezt követõen megismétlõdik. Végül a nézõ helyezi tenyerét a lap fölé, ekkor nem történik meg újra a demonstráció, az asztal alatti lap üres marad. Vajon miért? Fordítsák meg a nézõ által csapásnak kitett lapot... a tojás az ábrán összetörik! Párlapos. Kedvenc.

Leírás: angol-olasz
1190.- Ft

Vámpír kártyák
Elõkerülnek a legjobb horrorsztorik a tábortûznél? Itt az idõ bevetned kedvenc párlapos trükköd és annak történetét! A figurás lap a vámpír, aki egyesével szívja ki áldozatainak vérét - a piros számos kártyák kép- és hátoldala egyesével tûnik el. A vámpír végül eltûnik a tett helyszínérõl: csupa rejtély.

Leírás: angol
1190.- Ft

Hover Card Gimmick
Valaki húz egy lapot, visszakeverik a többi közé, és a választott lap a csomag tetejére ugrik. Aztán szépen ellebeg a többitõl,a levegõben úszik, elõre és oldalra lebeg, teljesen függetlenül a csomagtól. Visszalebeg,és azonnal át is adható a többieknek. A készletben a gimmick és egy angol nyelvû leírás található. Nincs is szükség másra csak egy Bicycle 808-as paklira, és már lebeghet is a választott kártyalap. Azt, hogy a könnyed rögtönzést mennyi gyakorlás elõzi meg, maradjon a mi titkunk. Extra tipp: You Tube - Hover Card, és már jönnek is a filmek.

Leírás: olasz
1290.- Ft

Majomlakoma
A majom imádja a banánt, általában úgy eszi meg, hogy meg se hámozza. (Mondjuk minek is, úgy is tudja, mi van benne.) Az egyik kártyán egy kedves majom látható, a többin banán. A falánk majom egyesével eltûnteti a banánokat, majd jó kövér lesz. Ezért nem szabad 2500 kalóriánál többet enni egy nap, mert elhízunk!

Leírás: magyar
1290.- Ft

Négy király
Egy kis fekete tokban ott lapul a négy király: a kõr, a káró, a treff és a pikk. A nézõ némi hezitálás után kiválasztja az egyik királyt. Kivéve a kis tokból a lapokat, pont a választott kártya az egyetlen, amely a háttal lévõ lapok között képpel fordulva szerepel. Ördögi gondolatolvasás!

Leírás: angol
1290.- Ft

Kolor
Négy piros hátú kártya hátoldala váratlanul megszínezõdik a NÉZÕ KEZÉBEN. Elképesztõ hatás, a közönség még évek múlva is ezt a trükköt fogja emlegetni.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Stripper deck
A stripper vagy hámozott kártya egyszerû változata. A csomag a svengalival megegyezõ minõségû és hátlapú.

Leírás: angol
1500.- Ft

Svengali kártya
A Svengali kártya egyszerû, könnyen megtanulható, és sokat tud. A választott lap hol itt, hol ott bukkan fel a csomagban, de akár el is tûnhet, hogy azután egyszerre legyen ott mindenütt. Komoly leírásfüzet tartozik hozzá, sok rajzzal, és a fogások pontos ismertetésével segíti az elsõ lépéseket.

Leírás: magyar
1500.- Ft

Wild Cards
A Wild Cards minden kártyabûvész mûsorán szerepel, egyszerûen kihagyhatatlan. A leírás füzet két különbözõ elõadási lehetõséget ír le pontosan, lépésrõl lépésre. Szükség is van a részletes magyarázatra, hiszen elég nehéz trükk, gyakorolni kell a különbözõ fogásokat az elõadás elõtt. A mutatvány közben nyolc kártyalap egy kilencedik, idegen képoldalú lapot követve egyenként, egyesével átváltozik! Magyarázó dvd is kapható hozzá.

Leírás: magyar-dvd opció
1500.- Ft

3-2-1 Start! Könnyû kártyatrükkök DVD
Képzeljék el, hogy három fiatal bûvész - akik állításuk szerint itt nõttek fel a Figaro bûvészboltban - záróra után a világot jelentõ pult mögé áll, és egy csomag Bicycle kártyával gyors trükköket mutat egymásnak, egymás közt. Még szerencse, hogy a kamera megörökítette a felszabadult, vidám hangulatú öröm-bûvészkedést. Ha pedig már úgyis megtörtént a felvétel, akkor a három bûvész - Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter - rögtön meg is mutatja minden érdeklõdõnek, hogy kell ezt csinálni. Egyszerû, nívós kártyabûvészet mindenkinek.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Starstarstar DVD
Magas fokú kézügyesség, virtuóz kártyakezelés, egy csomag Bicycle kártya. Ez a három kezdõ lépés a három bûvész - Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter - három-három kártyamutatványának gyakorolgatása elõtt. Õk azt állítják, három nap alatt megtanulható a kilenc trükk, nekem három hét alatt sikerült. Különleges, értékes kártyatrükkök egy órában - ez a Starstarstar dvd.

Leírás: magyar
1600.- Ft

ART DVD
Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter, a nyitó képsorokon mûvészi -art - módon dobálják Bicycle kártyával az operatõrt. Látszik az arcukon a felszabadult öröm, és ez a hangulat végig kíséri a kilenc jó nehéz kártyatrükk bemutatását és magyarázatát is. Kézügyesség, jó kártyacsomag, pár hét szabadidõ, és mindenki elõadhatja a részletesen ponosan elmagyarázott, közvetlen közelrõl megmutatott különleges ART kártya-anyagot.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Wild Cards DVD
A klasszikus kártya-átváltoztató trükk két teljesen különbözõ lejátszását tanulhatják meg a lemezrõl. Egyszerû fogások, bárki képes néhány próba után elsajátítani a titkot. Ez egy olyan kártyatrükk, amit aztán mindig a zsebében tart a bûvész, hogy bármikor bemutathassa.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Átváltozó kártyák - Poker Transformation
Ez aztán igazi varázslat: az elõadó kezében lévõ négy teljesen üres lap átváltozik a négy ászra, majd amikor azt hinnéd, hogy már kimaxolták a trükköt, akkor az egyik ászt kicserélve egy királyra, váó, az összes ász királlyá változik. Colour change level999.

Leírás: angol
1690.- Ft

Bicycle Egyforma lapok
Teljes Bicycle csomag, egyforma kártyákból. 55 egyforma lap teszi lehetõvé a kényelmes forszírozást. Biztos a siker, aránylag csekély az esélye, hogy mást húzzanak ki.

Leírás: -
1990.- Ft

Surprising girls - hölgymustra
Nos, alulöltözött, csinos hölgyek a lapokon, nem unalmas treff négyes és pikk hatos. Az öt hölgy azonnal megcsodálható: egyik szebb, mint a másik és semelyiken sincs télikabát. A nézõ random választ közülük, megfordítja a lapot...és itt a meglepetés: az egy nagyon kövér, csúnya nõ. Hûha!

Leírás: magyar
1990.- Ft

Botánia csomag
Tartja a mondás, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet: ebben a csomagban pedig minden lap hátán egy-egy virág képe díszeleg, mindegyiken másik. A paklin túl két kártya hever a terítõn - egy pikk hármas és tízes. A trükk parádés, a nézõ kihúz további két lapot a csomagból, ezek pedig pontosan egyeznek az asztalra készített kártyákkal. Ez még semmi: az összes többi kártya kõr ötös a csomagban, így megjósolhatatlan, mi történik, ha a nézõ más lapokat választ. Különleges csomag, egyszerû trükk.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Change in Flight
A kártyalapot az elõadó feldobja a levegõbe - itt azonnal átváltozik egy másikra. Vizuális. Szép. Dynamo se tud jobbat!:)

Leírás: angol
1990.- Ft

Bite card
A már-már klasszikus bite coin és az oreos trükk kistestvére! Csak leharapsz egy darabot a szabadon kiválasztott kártyából, majd ismét egyben lesz az egész lap.

Leírás: angol
2100.- Ft

Cheek to cheek
A bûvész hozzá sem nyúl a teljesen õrült módon összekevert kártyacsomaghoz. A lapok egy része háttal, másik fele képpel felfelé látható, teljes összevisszaságban. Egyáltalán mit lehet kezdeni egy ilyen csomaggal? Valaki kivesz egy képpel látható lapot, megjegyzi, háttal felfelé fordítva visszateszi bárhová, aztán összehúzza a paklit. A bûvész összpontosít. Még egy kicsit összpontosít. Hirtelen szétteríti a lapokat egy hosszú vonalban, és mindegyik lap háttal felfelé látható, kivéve egyet: a választott lap képpel felfelé áll a sorban! Mindez nagyon egyszerû, a különleges kártyacsomag dolgozik az elõadó helyett. A magyar leírás nemcsak ezt a klasszikus lejátszást magyarázza el, de összesen három nagyon különbözõ elõadási lehetõséget ismertet. Ezt látni kell.

Leírás: magyar
2200.- Ft

Figaro Mene Tekel - 6+1 trükk
A bûvészbolt polcain régebben rendszeresen volt egy különleges trükkös csomag: a Mene Tekel, évszázados, klasszikus kellék. Most megújult formában, gyárilag készült Bicycle trükkös kártyával, új magyar leírással és 6+1 mutatvánnyal kapható. A választott lapot a nézõ bár a csomagba visszakeverte, mégis - további felesleges, gyanús mozdulatok nélkül - a csomag tetején, a bûvész zsebében jelenik meg, netán kiugrik a többi kártya közül, vagy az elõadó egy mentál trükk keretein belül kiolvassa a nézõ elméjébõl a lap nevét. És ez még csak néhány variáció... Nincs double lift, nincs card pass, nincs kontrollálás.

Leírás: magyar
2200.- Ft

Haunted Card
Az elõadó a kiválasztott lapot bár visszakeveri a csomagba, mégis néhány másodpercen belül a nézõ kezei és ujjai között emelkedik meg néhány kártya, majd lassan mozdul ki a választott lap. Igen, ekkor a bûvész hozzá se ér a kártyához. Óriási hatás, a már ismert Rasmus csomag kistestvére.

Leírás: angol
2490.- Ft

Bicycle Kaméleon kártya
Klasszikus kártyatrükk. A piros kártyadobozból egy kék hátú pakli kerül elõ. Szokatlan, de biztosan elkeveredett a kék doboz. Nézzük hát a kártyákat. Mindegyik más, különbözõ lapok. A hátoldal kék színû. Laza varázslegyezgetés az egyik kártyalappal, és az egész csomag azonnal átváltozik, az összes egyforma lesz! Kivéve egyetlen egyet. Annak viszont pirosra változott a háta. Ezzel a piros hátú kártyával végigsimítva a csomagot, mindegyik lap piros hátúvá változik! Az összes kártyalap a teljes felületén látható, semmi nyomtatási trükk. Varázslat?

Leírás: magyar
2500.- Ft

Bicycle Svengali
Bicycle Short lapokkal készült, gyári Svengali. Nincs utánvágás, ezért nem szögletes, sarkos a fél pakli. Az angol leírás tíz trükköt ismertet. A magyar Svengali füzet külön kapható hozzá.

Leírás: angol
2690.- Ft

A kártyabûvész álma
A nézõ választ egy lapot a csomagból. A bûvész pedig elõveszi a borítékból az elõre odakészített jóslatot. Ekkor jön a meglepetés: a jóslat nem stimmel. Viszont ami most jön az valóban minden kártyabûvész álma: öngyújtóval melegítve a kártya vizuálisan átváltozik - sorra tûnnek el a poénok a kártyáról egészen addig, amíg a nézõ által válaszott kártyával meg nem egyezik a jóslat. A készletben egy piros és egy fekete lap található. Videó!

Leírás: angol-olasz
2900.- Ft

Bicycle Stripper
Gyári, eredeti, nem utólag vágott, egyszerûen tökéletes stripper deck. A stripper felirat a celofánra került, így a felbontás után csak az különbözteti meg a rendes Bicycle csomagtól, hogy a bélyeg nem kék, hanem fehér. A használat közben nincs árulkodó koszolódás, mert sértetlen az oldalfelület is.

Leírás: angol
2990.- Ft

Optical Wallet (gazdaságos)
A tárcából két lap kerül az asztalra. Az egyik egy dáma, a másik egy treff kilences. A kilencest háttal felfelé ráfektetik a képpel felfelé nézõ dámára. Abrakadabra. Megfordítják a kilencest képpel felfelé. Fehér, üres, a képoldal! Ez hogy lehet? Úgy, hogy a dáma piros hátlapjára átmásolódott a fekete lap képoldala! Szép kivitelû, igényes kellék.

Leírás: angol-olasz
2990.- Ft

Bicycle eltüntetés
A kinyitott Bicycle kártyadobozban ott az egész pakli. Meg is lehet igazgatni kicsit a lapokat. Hirtelen elhatározással a lezárt dobozt a bõr kártyatartóba csúsztatva azonnal eltûnik az egész kártyacsomag, csak az üres tartó hever az asztalon. Ravasz kellék. Bárhol elõadható, rögtönzött körülmények között is.

Leírás: magyar
3490.- Ft

Hugard: Card Manipulations
A kötet 1934-ben jelent meg, azóta kikerülhetetlen tudomány a rekvizitként kártyát forgató mágusok között.: pontosan 165 egyedülálló fogást, mozdulatot és trükköt magyaráz el lépésrõl lépésre. Ebben találod a hindu shuffle egyik elsõ publikációját, egy csokorra való color change-t, flourish-eket, az egyik legerõsebb cards across rutint, illetve egy zseniális ace assembly-t. Angol nyelvû szakkönyv, 163 oldal.

Leírás: angol
3500.- Ft

Átszúrt kártyalap
A választott lapot egy cigivel át lehet szúrni! Tökéletes látvány: egyik oldalon bemegy, a másikon pedig szépen kijön a cigi. Ebbõl mi lesz? A nézõ alaposan megnézheti, forgathatja a kezében, sehol semmi. Mûvészien kivitelezett, gondos munka, tökéletes segédeszköz. Az elõadáshoz néhány kártyafogást ismerni kell. (Break,Double Lift)

Leírás: angol
3790.- Ft

Brainwawe Deck
A nézõ által teljesen szabadon megnevezett lap az egyetlen, ami meg van fordulva a csomagban. Eddig a hatás ugyanaz, mint az invisible deck-nél, azonban a lapot felfordítva kiderül, hogy ennek az egy lapnak a hátlapja más színû az egész csomagban. Egyszerû kezelni, profi kellék.

Leírás: angol
3790.- Ft

Clear Frame
A nézõ kihúzza a pikk négyest a kártyacsomagból, majd üres plexilapok között megjelenik egy óriási méretû lap - ez természetesen egyezik, egy másik pikk négyes. Nagyobb közönség elõtt is bemutatható kártyatrükk.

Leírás: angol
3990.- Ft

Lecture Notes könyv - Csirmaz András
Csirmaz András a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, kreatív kártyabûvész. A LECTURE NOTES írásának apropója András indiai turnéja volt, kártyabûvészeknek tartott oktató szemináriumokat. A kis könyv egy különleges válogatás András kézügyességi fogásaiból és elegáns kártyarutinjaiból - kilenc saját fogás és hét teljes rutin. Angol nyelvû szakkönyv, 60 oldalas, számos illusztráció.

Leírás: angol
3990.- Ft

Houdini Deck
Az egyik sarkén kilyukasztott csomagból a nézõ választ egy lapot. A bûvész összecsavarozza a kártyákat, így semmi esélye, hogy akárcsak egy lapot is kivegyen a többi közül. A nézõ lapja ennek ellenére, a csomagból eltûnik, és a dobozban vagy az elõadó zsebében jelenik meg. Természetesen minden megvizsgálható, a lap megszökött a csomagból.

Leírás: angol
4200.- Ft

Mental Photography Cards
Mentally thought of cards appear and vanish. Easy to do. Complete with Hulls Original instructions and patter.

Leírás: angol
4400.- Ft

Triple Deck (red)
Így kell vegyíteni a legjobb trükkös kártyákat - változtasd meg a csomagot HÁROMSZOR! A demonstráló videó elárul mindent, de a lényeg dióhéjban: minden kártya különbözõ, a nézõ választ egy kártyát, mindig megtalálod a csomagban (mert annyira ügyes bûvész vagy), aztán átváltozik kivétel nélkül az EGÉSZ csomag a választott kártyára, majd húz a nézõ egy másik lapott, csettintés és az EGÉSZ csomag CSAK a második nézõ választott lapjából áll. Óriási hatás, részletes videómagyarázat - bónuszeffekttel.

Leírás: online DVD
4490.- Ft

The Invisible Pack by Don Alan
A láthatatlan kártyacsomagot mindenki jó alaposan megkeverheti, sõt, ki is vehetnek egy láthatatlan kártyalapot. Fel is mutatják, mindenki megjegyezheti. Egyre csak nõ a kíváncsiság, mi lesz ebbõl az abszurd játékból. A bûvész visszakéri a láthatatlan paklit. A zsebébe teszi. Megkérdezi, melyik láthatatlan kártyát nézték meg a többiek az elõbb. Mikor hangosan elhangzik a választott lap neve, a zsebébe nyúl, és ezúttal már egy látható, rendes Bicycle csomagot húz elõ. Szép lassan kicsúsztatja a kártyapaklit a dobozából. Végiglapozza. Mindegyik kártya képpel felfelé néz. Mindegyik, kivéve egyet, a választott lapot!

Leírás: angol
4490.- Ft

Ultimate WOW
Ismered a WOW kártyát? A plexi tokba tett kártya takarás nélkül gyönyör? átmenettel változik át a néz? kártyájává, ami akár aláírt is lehet. És most a hatás megduplázódik - nem egyszer, hanem kétszer változik át a kártya a tokban. A néz?k reakciója leírhatatlan, csak annyit tudnak mondani, hogy váó.

Leírás: angol
4900.- Ft

Figaro Mini Válogatás
Összeállítás könnyû close-up mutatványokból - kedvezõ áron, akár kezdõknek is, a Bûvészbolt munkatársainak szakértelmével válogatva. Négy kellék, 14 mutatvány: csomag tartalmaz egy kendõ eltüntetésére alkalmas eszközt, két látványos trükkös kártyacsomagot és egy szivacsnyuszis mutatványt, ahol kismillió nyúl jelenik meg a semmibõl. (A trükkök nem csak készletben, de külön is kaphatóak, azonban az ár így kedvezményesebb.)

Leírás: magyar
4990.- Ft

CARD-TOON 2
A CARD-TOON 2 az elsõ Dan Harlan CARD-TOON trükk új változata. Ebben a rajzfilmben, amit szintén a kártyalapok pergetése közben látunk, a kis figura bemászik egy rettenetes ágyúba, a kártyapaklival a kezében kilöveti magát, és a levegõben röpülve vidáman elkapja a szétszóródott kártyalapok közül azt, amelyiket a közönség már elõre kiválasztott. Néhány fogást meg kell tanulni az elõadás elõtt. Alapszabály, hogy egy trükköt csak egyszer szabad bemutatni. A CARD-TOON 2 a kivétel a szabály alól. Érdemes többször ismételni, hiszen mindig más lapot választanak a nézõk, és kimondottan erõsíti a hatást az, hogy a pálcika-bûvész soha nem hibázik, mindig a jö lapot kapja el. Csinálja utána valaki.

Leírás: angol
5900.- Ft

Seconf Form DVD - Shin Lim
Shin Lim (világbajnok kártyabûvész) és haverjai 15 ultramegagigavizuális kézügyességi kártyamozdulatot magyaráznak el új DVD-jükön. Színezések, mesteri kártyakontrollok, transzpók és klasszikus mozdulatok újragondolásai. Gyakorlós anyag, csekkold le a trailer videót!

Leírás: -
6850.- Ft

London Collection
Guy Hollingworth páratlan stílusával, elegáns és okos kártyatrükkjeivel a nemzetközi bûvészközösség egyik kedvence. Válogatáslemezén korábbi 1996-os dvdjének anyagai keverednek aktuális felvételekkel - óriási és komoly anyag, elõképzettséget és némi kézügyességet igényel. Több mint 3 órás!

Leírás: angol
6990.- Ft

Monte Cristo deck
Gyári Bicycle. A csomag megmutatható, keverhetõ, minden lap más. Mégis a nézõ által megállított helyen a megjósolt lap van. Rengeteg lehetõség, videó!

Leírás: video
7800.- Ft

Oil Over Troubled Water DVD + kártyacsomag
A TÖKÉLETES olaj és víz kártyatrükk. Mutatsz egy különös kártyacsomagot, a lapok egy részének piros, más részének kék hátoldala van. Hiába keversz össze néhány piros és kék kátyát, a színek újra és újra szétválasztódnak a nézõ kezében.

Leírás: angol DVD
8500.- Ft

Jailbreak
Eszméletlen trükk, a csomag áthatol a teljesen zárt kártyadobozon és mindezt látványosan! Tökéletes mutatvány egy kártyamûsor indításához. Részletes DVD magyarázattal és bónusz tippekkel.

Leírás: angol
8600.- Ft

Bicycle Mind Deck - gondolatolvasó csomag
Gondolatátviteli demonstráció két nézõ között egy trükkös csomag segítségével. A látszólag hagyományosnak tûnõ csomagból kiválasztott lapot egy másik nézõ - mintha csak egy profi mentalista volna - pillanatok alatt találja ki. Ideális stand-up és színpadi mûsorokhoz. Tony Binarelli Super mentalism deckje évtizedek után most elõször Bicycle csomaggal, szép darab.

Leírás: angol
8900.- Ft

Separagon DVD - Woody Aragon
Woody Aragon a jelenkori kártyabûvészet egyik legnagyobb sztárja, 2015-ös budapesti showját álló ováció zárta. Mi a Separagon? Egy brilliáns mozdulat, amelynek során a NÉZÕK ELÕTT titokban - mindenfajta kézügyességi fogás nélkül - külön tudod választani a piros és fekete, vagy páros és páratlan kártyákat. Nagyon sok lehetõség van a Separagonban, Woody öt fantasztikus rutinban használja ezt a DVD-n, amiket azán el is magyaráz. Ééééés van egy csomó ráadás anyag, benne Tamariz TPC-jének újragondolása, egy open index, és multiple anti-faro. Kártyabûvészeknek ez az oktató anyag a Kánaán!

Leírás: -
9800.- Ft

Pieces
A kártyacsomagban a lapok hiába követik egymást véletlenszerû sorrendben, az elõadó összehúzza a csomagot és csettint, majd az összes lap gyári sorrendben van. A mutatvány elõadható klasszikus triumphként is: a lapokat a bûvész képpel és háttal kevergeti össze, majd Nézd meg a videót is, semmi gyanús mozdulat, csak természetesség! Gimmick és DVD.

Leírás: angol
9900.- Ft

Memorandum - Woody Aragon
Woody Aragón a spanyol iskola kiemelkedõ tehetsége és napjaink egyik legnépszerûbb kártyabûvésze. Legújabb könyvére évek óta vár világszerte a bûvészek közössége - a kötet feltárja a spanyol bûvész úttörõ munkáit memorized deckkel: megismerheted a Memorandum stacket, azt a metódust, ahogy legkönnyebben megjegyezheted, majd több mint ötven rutint és trükköt. Ha csak egy bûvészkönyvet olvasol el idén, ez legyen az.

Leírás: angol
16900.- Ft

Divertimento
Két szórakoztató kártyatrükk egy készletben. Az egyiket gyakorolni is kell, a másik könnyû lesz. A Royal mutatványban két kék hátú, és egy piros hátú lap a fõszereplõ. A piros lap felfoghatatlan módon hol a két kék lap közé, hol azok alá ugrik, rendkívüli látvány. A Képtelen trükk vidám Hol a piros paródia, két kártyalappal. A nézõk mindig csak az egyik lapot látják a kettõ közül. Nyilván így is egyszerû kitalálni, ha az egyiket látják, akkor melyik lehet a másik? Elárulhatom, soha senki nem tudja a jó választ, nem találják a piros kártyát a nézõk!

Leírás: magyar
990.- Ft

Mágia 808
Négy kártyalap, egymáshoz szegecselve. Két piros és két fekete lap. És bár a szegecs lehetetlenné teszi ezt, de a bûvész mégis újra és újra összekeveri a négy kártyát. Hol piros-piros - fekete -fekete, hol pedig piros-fekete a sorrend. Nézzék meg a Black Tigeres változat videóját. A mutatvány ugyanaz, de rendes 808-as Bicycle kártyával.

Leírás: magyar
990.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu