Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


KICSIKNEK


Kártyából gyufa
A bûvész kezében tartott kártyalap egy doboz gyufává változik. Vizuális, valódi klasszikus és kötelezõ darab.

Leírás: magyar
850.- Ft

Röntgenszem
A dobozba zárt kockáról azonnal, tévedés nélkül megállapítja a bûvész, melyik oldala is néz éppen felfelé. „Megérzi” a színeket, vagy talán röntgenszeme van? A nézõk megvizsgálhatják a dobozt, a kockát, és csak ámulnak.

Leírás: magyar-angol-olasz
1200.- Ft

Cups and Balls
A klasszikus pohár játék egyszerûen, könnyen elõadható változata. Három golyó úgy megy át a poharakon, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. A nézõk azt hiszik, hogy nehéz kézügyességi trükköt látnak, de - és ez maradjon a mi titkunk - ezzel a módszerrel pillanatok alatt bemutathatják a legkisebb bûvészek is a pohár játékot.

Leírás: magyar - angol
1500.- Ft

Kincsesláda
Az átlátszó kincsesládát valahogy ki kellene nyitni, csak úgy férhetünk hozzá a benne látható kincsekhez. Nosza, lássunk hát neki! Csak idõ kérdése, mikor adják fel a próbálkozók, semmire nem mennek, a láda nem nyílik ki! A kis bûvész enyhe mosollyal,a dobozt a háta mögött tartva egy szempillantás alatt kihalássza a tartalmát, és a többiek elé teszi az üres kincsesládát. Ördöglakat? Trükk?

Leírás: magyar-angol
1500.- Ft

Gondolatolvasó kocka
A nézõ választ egy számot a kockáról, beteszi egy lezárt dobozba, a furfangos mentalista azonban hamar egy hullámhosszra kerül a nézõ gondolataival és kitalálja a választott számot. Legyél a kockák Uri Gellere!

Leírás: angol-képes
1500.- Ft

Golyós kehely
A golyó egy pillanat alatt eltûnik a kehelybõl. Megjelenik a bûvész zsebében, ahonnan azonnal visszarepül a helyére. Mindez csak csalóka látszat... vagy talán varázslat? A videót mindenképp tessék megnézni (bár azon nem a kellék hagyományos használata látható).

Leírás: magyar
1500.- Ft

Varázspálca kisebbítés
A szokásos, fekete varázspálca, fehér a két vége, ahogy illik, egyszercsak kisebb lesz. Nem kicsit... nagyon. Picit gyakorolni kell, de azért könnyû lesz. Próbáld meg te is!

Leírás: olasz
1500.- Ft

Ugró Bot
A varázspálca szépen ugrálni kezd a varázsló kezében. Elõbb kicsiket ugrik, aztán váratlanul magasra, alig lehet elkapni… 1969 óta a kedvencünk itt a Figaro Bûvészboltban.

Leírás: magyar
1800.- Ft

Kocka móka
A zárt doboz átlátszó oldalfalain keresztül jól látható a nagy kocka. Egyetlen mozdulat... erõs, csattanó hang, és bár ez képtelenség, de a nagy kocka helyett sok pici dobókocka csörög a dobozban. Újra kapható 2490 Ft helyett most csak:

Leírás: magyar
1850.- Ft

A bûvész kifestõ könyve
Üres lapokat látni a szép könyvben. Mindegyik oldal üres, egyszerû fehér papírfelület. Néhány varázskör, és nagy méretû, fekete-fehér rajzok borítják a végigpergetett könyvlapokat. Ez tényleg varázslat... de most jön az igazi meglepetés, - az összes rajz élénk színekkel kifestve mutatja, milyen jó, szó szerint színes mutatvány A bûvész kifestõ könyve!

Leírás: magyar-angol-olasz
1990.- Ft

Kötél Sztár
Misztikus mély-kék, épp a tenyérbe illõ varázsdoboz, érdekes csillag díszítéssel. A keresztül bújtatott kötelet a kétfelé csúsztatott doboz teljesen kettévágja. Egészen közelrõl bele lehet kukucskálni, és semmi trükk, a kötél tényleg két darabban látható. Néhány varázskör után a kötél hibátlanul eggyé válik, bárki megvizsgálhatja. A kellék mutatós csomagolásban, színes dobozban érkezik, ideális ajándék lehet.

Leírás: angol-olasz
1990.- Ft

Pikk-pakk
A nézõk megvizsgálhatják az átlátszó anyagból készült dobozt, és a varázsgolyót is. Mindent rendben találnak, sehol semmi furfang. De akkor hogy varázsolja a varázsló az asztalon álló golyót a gumikarikákkal lezárt dobozba?

Leírás: magyar-angol-olasz
1990.- Ft

The Fantastic Box
Mit rejt a titokzatos doboz? A fiókot teljesen kihúzva üresen látható. Semmi nincs benne. Mindenütt vékony oldalfalak - itt bizony nincs mód nincs hely bármit is rejtegetni. Aztán egy varázskör... és a doboz megtelik kendõkkel, vagy más kincsekkel!

Leírás: magyar - angol
2400.- Ft

Kötél - kendõ
Miért nem áll meg a kötél? Pedig szegény bûvész nagyon igyekszik, de akárhogy is, a kötél csak nem engedelmeskedik. Rossz a varázsige? Igen! Amint új varázsigével próbálkozik, azonnal sikerül a mutatvány. A kötél egyenesen, rendesen áll, ahogy az egy valódi indiai varázskötélhez illik. De figyelem! Egy varázsmozdulat, és a kötél eltûnik, átváltozik, színes selyemkendõ lesz belõle!

Leírás: magyar-olasz
2800.- Ft

Kendõfestés
Egy selyemkendõ színét megváltoztatni mindig hatásos, látványos mutatvány. Két kendõt egyszerre, együtt átszínezni, ez már igen! Hihetetlen, hogy mindezt egy pillanat alatt véghezviheti a varázslat mesterségével csak most ismerkedõ bûvészinas is! Tökéletes kellék, egyszerû, szellemes megoldás, ez a Kendõfestés.

Leírás: magyar-angol-olasz
2900.- Ft

Kelle Botond: Magyar Mágia
Ki ne hallotta volna Houdini, Corodini, Kempelen Farkas, Tolnai Simon vagy Rodolfo nevét? Ebbõl a könyvbõl megismerhetünk töredékeket a magyar bûvészet történetébõl, összefoglalja és régi dokumentumok képeivel illusztrálja híres és kevésbé ismert magyar bûvészek életét és mutatványait az 1700-as évektõl 2000-ig. Mintegy 300 magyar bûvészrõl ír részletesen a könyv, melynek hangulata régi korokat idéz, betûtípusaival, igényes papírjával és elbeszélõ stílusával. Sorszámozott, limitált kiadás, példányszáma: 500 db.

Leírás: magyar
3550.- Ft

Bûvészdoboz 111 trükk
Magyar gyártmány. Egyszerû kivitelû kellékek, hatalmas anyag.

Leírás: magyar
6500.- Ft

Super Magic Show bûvészdoboz
Minõségi kellékek, pazar összeállítás 10 éves kortól - akár kezdõknek is. Két trükkös kártyacsomag, labdás, poharas és gondolatolvasó mutatványok egy csomagban. Jó ajándék születésnapra, karácsonyra, húsvétra, vagy csak úgy. Ha beülhetnék egy idõgépbe és újra kezdõ bûvész lehetnék, biztos ezt a bûvészdobozt vásárolnám.

Leírás: magyar
9700.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu