Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


KICSIKNEK


Kártyából gyufa
A bûvész kezében tartott kártyalap egy doboz gyufává változik. Vizuális, valódi klasszikus és kötelezõ darab.

Leírás: magyar
850.- Ft

Röntgenszem
A dobozba zárt kockáról azonnal, tévedés nélkül megállapítja a bûvész, melyik oldala is néz éppen felfelé. „Megérzi” a színeket, vagy talán röntgenszeme van? A nézõk megvizsgálhatják a dobozt, a kockát, és csak ámulnak.

Leírás: magyar-angol-olasz
1200.- Ft

Cups and Balls
A klasszikus pohár játék egyszerûen, könnyen elõadható változata. Három golyó úgy megy át a poharakon, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. A nézõk azt hiszik, hogy nehéz kézügyességi trükköt látnak, de - és ez maradjon a mi titkunk - ezzel a módszerrel pillanatok alatt bemutathatják a legkisebb bûvészek is a pohár játékot.

Leírás: magyar - angol
1500.- Ft

Kincsesláda
Az átlátszó kincsesládát valahogy ki kellene nyitni, csak úgy férhetünk hozzá a benne látható kincsekhez. Nosza, lássunk hát neki! Csak idõ kérdése, mikor adják fel a próbálkozók, semmire nem mennek, a láda nem nyílik ki! A kis bûvész enyhe mosollyal,a dobozt a háta mögött tartva egy szempillantás alatt kihalássza a tartalmát, és a többiek elé teszi az üres kincsesládát. Ördöglakat? Trükk?

Leírás: magyar-angol
1500.- Ft

Gondolatolvasó kocka
A nézõ választ egy számot a kockáról, beteszi egy lezárt dobozba, a furfangos mentalista azonban hamar egy hullámhosszra kerül a nézõ gondolataival és kitalálja a választott számot. Legyél a kockák Uri Gellere!

Leírás: angol-képes
1500.- Ft

Golyós kehely
A golyó egy pillanat alatt eltûnik a kehelybõl. Megjelenik a bûvész zsebében, ahonnan azonnal visszarepül a helyére. Mindez csak csalóka látszat... vagy talán varázslat? A videót mindenképp tessék megnézni (bár azon nem a kellék hagyományos használata látható).

Leírás: magyar
1500.- Ft

Varázspálca kisebbítés
A szokásos, fekete varázspálca, fehér a két vége, ahogy illik, egyszercsak kisebb lesz. Nem kicsit... nagyon. Picit gyakorolni kell, de azért könnyû lesz. Próbáld meg te is!

Leírás: olasz
1500.- Ft

Ugró Bot
A varázspálca szépen ugrálni kezd a varázsló kezében. Elõbb kicsiket ugrik, aztán váratlanul magasra, alig lehet elkapni… 1969 óta a kedvencünk itt a Figaro Bûvészboltban.

Leírás: magyar
1800.- Ft

A bûvész kifestõ könyve
Üres lapokat látni a szép könyvben. Mindegyik oldal üres, egyszerû fehér papírfelület. Néhány varázskör, és nagy méretû, fekete-fehér rajzok borítják a végigpergetett könyvlapokat. Ez tényleg varázslat... de most jön az igazi meglepetés, - az összes rajz élénk színekkel kifestve mutatja, milyen jó, szó szerint színes mutatvány A bûvész kifestõ könyve!

Leírás: magyar-angol-olasz
1990.- Ft

Kötél Sztár
Misztikus mély-kék, épp a tenyérbe illõ varázsdoboz, érdekes csillag díszítéssel. A keresztül bújtatott kötelet a kétfelé csúsztatott doboz teljesen kettévágja. Egészen közelrõl bele lehet kukucskálni, és semmi trükk, a kötél tényleg két darabban látható. Néhány varázskör után a kötél hibátlanul eggyé válik, bárki megvizsgálhatja. A kellék mutatós csomagolásban, színes dobozban érkezik, ideális ajándék lehet.

Leírás: angol-olasz
1990.- Ft

Pikk-pakk
A nézõk megvizsgálhatják az átlátszó anyagból készült dobozt, és a varázsgolyót is. Mindent rendben találnak, sehol semmi furfang. De akkor hogy varázsolja a varázsló az asztalon álló golyót a gumikarikákkal lezárt dobozba?

Leírás: magyar-angol-olasz
1990.- Ft

The Fantastic Box
Mit rejt a titokzatos doboz? A fiókot teljesen kihúzva üresen látható. Semmi nincs benne. Mindenütt vékony oldalfalak - itt bizony nincs mód nincs hely bármit is rejtegetni. Aztán egy varázskör... és a doboz megtelik kendõkkel, vagy más kincsekkel!

Leírás: magyar - angol
2400.- Ft

Kötél - kendõ
Miért nem áll meg a kötél? Pedig szegény bûvész nagyon igyekszik, de akárhogy is, a kötél csak nem engedelmeskedik. Rossz a varázsige? Igen! Amint új varázsigével próbálkozik, azonnal sikerül a mutatvány. A kötél egyenesen, rendesen áll, ahogy az egy valódi indiai varázskötélhez illik. De figyelem! Egy varázsmozdulat, és a kötél eltûnik, átváltozik, színes selyemkendõ lesz belõle!

Leírás: magyar-olasz
2800.- Ft

Kendõfestés
Egy selyemkendõ színét megváltoztatni mindig hatásos, látványos mutatvány. Két kendõt egyszerre, együtt átszínezni, ez már igen! Hihetetlen, hogy mindezt egy pillanat alatt véghezviheti a varázslat mesterségével csak most ismerkedõ bûvészinas is! Tökéletes kellék, egyszerû, szellemes megoldás, ez a Kendõfestés.

Leírás: magyar-angol-olasz
2900.- Ft

Kelle Botond: Magyar Mágia
Ki ne hallotta volna Houdini, Corodini, Kempelen Farkas, Tolnai Simon vagy Rodolfo nevét? Ebbõl a könyvbõl megismerhetünk töredékeket a magyar bûvészet történetébõl, összefoglalja és régi dokumentumok képeivel illusztrálja híres és kevésbé ismert magyar bûvészek életét és mutatványait az 1700-as évektõl 2000-ig. Mintegy 300 magyar bûvészrõl ír részletesen a könyv, melynek hangulata régi korokat idéz, betûtípusaival, igényes papírjával és elbeszélõ stílusával. Sorszámozott, limitált kiadás, példányszáma: 500 db.

Leírás: magyar
3550.- Ft

Bûvészdoboz 111 trükk
Magyar gyártmány. Egyszerû kivitelû kellékek, hatalmas anyag.

Leírás: magyar
6500.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu