Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Kártya
Kártyák | Normál Bicycle | Trükkös Bicycle | Mutatványok |

Aviator Jumbo Index
Aviator póker méret, kék színû 917-es hátlap. Premium Quality. Óriás index, méterekrõl is jól látni. Vékony, jól forgatható.

Leírás: -
990.- Ft

Aviator Jumbo Index
Póker méret, piros hátlap, 917-es minta. Szép rajzolat, óriás index. Nem kell hozzá szemüveg. Premium Quality.

Leírás: -
990.- Ft

Phoenix deck
A Cardshark gondolt egyet, majd csak a bûvészek kedvéért alkotott egy új márkát és designt. A minõség persze továbbra is extra, melyet a Bicycle kártyák air-cushion finish-e garantál. A hátlapokon és a jokereken a madarak királyának, a mitologikus fõnixmadárnak képe rajzolódik ki, míg az ászok szimbólumai a szokásosnál sokkal nagyobbak, így a négy ász fanok is megtalálják számításaikat. Jay Sankey, Joshua Jay, Woody Aragon, Szabó István – õk már mind használják a Phoenix csomagot.

Leírás: -
1250.- Ft

Tally-Ho No 9 piros
A. Dougherty. The U.S.Playing Card Co. Póker méret. Original Circle Back. Linoid Finish. Piros hátoldal. Csak profiknak. Nagyon jó!

Leírás: -
1450.- Ft

Tally-Ho No 9 kék
Kék hátoldalú póker méretû csomag. A. Dougherty. Circle Back. Linoid Finish. Pár lapos fogásokhoz a legérzékenyebb.

Leírás: -
1450.- Ft

Steel playing cards (RED)
Prémium minõség, új kedvenc! Hosszas és gondos tervezést követõen a valaha volt (egyik) legjobb minõségû USPCC kártyát hozták létre - ötvözve a Bicycle minõséget a Bee stockkal. Egyszínû elegáns kártyadoboz - minimalista design, a piros keretben piros alapon fehér pöttyök. Ilyen kártyát még nem tartottál a kezedben soha…

Leírás: -
2300.- Ft

Steel Playing Cards (BLUE)
Prémium minõség, új kedvenc! Hosszas és gondos tervezést követõen a valaha volt (egyik) legjobb minõségû USPCC kártyát hozták létre - ötvözve a Bicycle minõséget a Bee stockkal. Egyszínú elegáns kártyadoboz - minimalista design, a kék keretben világoskék alapon fehér pöttyök. Ilyen kártyát még nem tartottál a kezedben soha.

Leírás: -
2300.- Ft

NOC zöld csomag
Elegáns kártya és minimál desing: a teljes zöld hátteret csak egy fehér szegély szakítja meg. Ha azt hinnéd, hogy ez aztán már marked csomag nem is lehetne… hát de! Bármikor könnyen meg tudod különböztetni a piros és a fekete kártyalapokat a hátlap alapján, ezzel könnyen fogadásokat nyerhetsz kocsmában, vagy kiadhatod magad Uri Gellernek - vagy a kettõt egyszerre. Igényes kártyásoknak, a kollekcióba!

Leírás: -
2990.- Ft

Hoyle Waterproof Kártyacsomag
Nagyon különösen néznek ki ezek a prémium minõségû mûanyag kártyák, ugyanis minden lap átlátszó. És nem csak a szokatlan külseje miatt azonnal beleszeretõs a Hoyle Waterproof csomag: minden lap vízálló, tartós, könnyen keverhetõ és MOSHATÓ.

Leírás: -
3500.- Ft

Pure Cardistry kártyacsomag - Blue
A cardistry õrült kártyazsonglõreinek szívét most egy lélegzetelállító kártyával dobbantjuk meg. Minimál dizájn, égszínkék, feltûnõ lapok, inverz színek. A Pure Cardistry csomag kiadását hosszú tervezõmunka elõzte meg, hogy tökéletes csomagot alkossanak a cardistry mûfaját képviselõknek. Élmény!

Leírás: -
3900.- Ft

Chrome Kings Limited Edition Playing Cards (Players Edition)
Ugye tudod, ki az a Devo vom Schattenreich? Az underground kártyavilág egyik legnagyobb legendája az egyik legdögösebb kártyát alkotta meg a USPCC-vel együttmûködésben: tükrözõdõ szimbólumok, menõ 3D és fémhatás. Ne maradj le róla, csak néhány darabot tudunk szerezni a Bûvészboltba - limitált kiadás!

Leírás: -
4290.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu