Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Kártya
Kártyák | Normál Bicycle | Trükkös Bicycle | Mutatványok |

Aviator Jumbo Index
Aviator póker méret, kék színû 917-es hátlap. Premium Quality. Óriás index, méterekrõl is jól látni. Vékony, jól forgatható.

Leírás: -
990.- Ft

Aviator Jumbo Index
Póker méret, piros hátlap, 917-es minta. Szép rajzolat, óriás index. Nem kell hozzá szemüveg. Premium Quality.

Leírás: -
990.- Ft

Phoenix deck
A Cardshark gondolt egyet, majd csak a bûvészek kedvéért alkotott egy új márkát és designt. A minõség persze továbbra is extra, melyet a Bicycle kártyák air-cushion finish-e garantál. A hátlapokon és a jokereken a madarak királyának, a mitologikus fõnixmadárnak képe rajzolódik ki, míg az ászok szimbólumai a szokásosnál sokkal nagyobbak, így a négy ász fanok is megtalálják számításaikat. Jay Sankey, Joshua Jay, Woody Aragon, Szabó István – õk már mind használják a Phoenix csomagot.

Leírás: -
1250.- Ft

Tally-Ho No 9 piros
A. Dougherty. The U.S.Playing Card Co. Póker méret. Original Circle Back. Linoid Finish. Piros hátoldal. Csak profiknak. Nagyon jó!

Leírás: -
1450.- Ft

Tally-Ho No 9 kék
Kék hátoldalú póker méretû csomag. A. Dougherty. Circle Back. Linoid Finish. Pár lapos fogásokhoz a legérzékenyebb.

Leírás: -
1450.- Ft

NOC zöld csomag
Elegáns kártya és minimál desing: a teljes zöld hátteret csak egy fehér szegély szakítja meg. Ha azt hinnéd, hogy ez aztán már marked csomag nem is lehetne… hát de! Bármikor könnyen meg tudod különböztetni a piros és a fekete kártyalapokat a hátlap alapján, ezzel könnyen fogadásokat nyerhetsz kocsmában, vagy kiadhatod magad Uri Gellernek - vagy a kettõt egyszerre. Igényes kártyásoknak, a kollekcióba!

Leírás: -
2990.- Ft

Tally-Ho Orange
Ilyen még nem volt, mintha káprázna a szemem: a valaha volt leggyönyörûbb hátlap (Circle back) az emberiség történetében elõször narancssárga színben. A kártyagyûjtõk most könnyeznek, el se tudom képzelni, hogy mi lesz, ha meglátja ezt a paklit Szabó G. Gábor Bûvész Úr!

Leírás: -
3900.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu