Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Figaro DVD


Chicago DVD
Kõhalmi Ferenc a Figaro bûvészboltban készült filmen egy teljes, zseniálisan egyszerû Chicago golyó lejátszást tanít. Bárki megtanulhatja a kézügyességi anyagot néhány hét alatt. A Figaroban három különbözõ golyókészlet közül is választhatnak a DVD mellé. Nagyon profi!

Leírás: magyar
1600.- Ft

Professors Nightmare VCD
Susán Péter bûvész a klasszikus három köteles trükk minden egyes lépését bemutatja, és el is magyarázza. Nem lesz nagyon egyszerû megtanulni, de a Video CD közelrõl, pontosan, jól követhetõen megmutatja a kellék elõkészítését, és a pontos fogásokat. Kötelezõ anyag, egy pamut kötéllel. A Figaro bûvészboltban megtalálják a hozzáillõ, profi kötelet is!

Leírás: magyar
1600.- Ft

Wild Cards DVD
A klasszikus kártya-átváltoztató trükk két teljesen különbözõ lejátszását tanulhatják meg a lemezrõl. Egyszerû fogások, bárki képes néhány próba után elsajátítani a titkot. Ez egy olyan kártyatrükk, amit aztán mindig a zsebében tart a bûvész, hogy bármikor bemutathassa.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Amazing Magic Tricks With Rope - Tomas Medina
Könnyen, kis kézügyességgel bárhol, bármikor, szinte rögtönözve adhatnak elõ erõsen meglepõ kötél trükköket a dvd tanulmányozása után. Csak egy darab kötél, egy olló, néhány hét gyakorlás, és biztos a siker!

Leírás: angol
3900.- Ft

Linking Rings DVD
25 mutatvány a karika készlettel. A karika lejátszáshoz bizony sok kézügyességi elemet kell megtanulni. A karikák leszámolása, összekapcsolása, szétkapcsolódása, a különbözõ figurák, mind gyakorlatot igényelnek. A lemez lépésrõl lépésre mindent megmutat, kezdõdhet a gyakorlás.

Leírás: angol
3900.- Ft

Pénz DVD
Az ember csak benyúl a zsebébe, elõhúz pár aprópénzt, és hihetetlen kunsztokat mutat be az álmélkodó nézõknek. Mondjuk pár hét gyakorlás, próbálgatás megelõzi a nagy bemutatót, de Kõhalmi Ferenc annyira pontosan, tisztán, lépésrõl lépésre magyarázza meg a tudnivalókat, hogy a megértéssel semmi gond nem lehet. Nagyon értékes mutatványok, a Matrix trükk önmagában is drámai látvány.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Star DVD
Tényleg sztár lesz, aki ezt az anyagot megtanulja, és bemutatja. Kézügyesség, gyakorlás, egy Bicycle kártyapakli, és aztán még egy kis gyakorlás. A Start és az Art lemezrõl megismert elõadók - Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter egészen különleges kártyatrükköket mutat be. Ezt látni kell!

Leírás: magyar
1600.- Ft

Táncoló bot VCD
Táncoló bot! Aki egyszer látta, azonnal kedvet kap a mutatvány elõadásához. Látványos színpadi mutatvány. Komoly gyakorlatot, kézügyességet, jelentõs gyakorlást is igényel. Susán Péter bûvész a teljes lejátszást, vagyis az összes létezõ lebegtetést, táncoltatást megmutatja, megmagyarázza. A Video CD pontosan mutatja azt is, ami egyébként mindig láthatatlan a nézõközönség számára, de ezúttal lehull a lepel.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Start DVD
Kilenc könnyû kártyatrükk - áll a lemezen, és valóban, csak két csomag Bicycle kártyát, egy piros hátút és egy kék hátút kell az asztalra készíteni, - kezdõdhet is a varázslat. Kezdõ varázslóknak ideális anyag, azonnali siker!

Leírás: magyar
1600.- Ft

Art DVD
Mûvészi kártyatrükkök egy csomag Bicycle kártyával. Kelle Botond, Kõhalmi Ferenc, Susán Péter, a három kártyabûvész mindent pontosan megmagyaráz, közelrõl mutatják a fogásokat. A felvétel a Figaro bûvészboltban készült.

Leírás: magyar
1600.- Ft

Cups and Balls DVD
25 mutatvány a pohárjátékkal. A Cups and Balls a legõsibb bûvésztrükk. Egyszerû eszközök, jó adag kézügyesség, vonzó látvány. Kihagyhatatlan. A Figaro bûvészboltban alumínium, és réz készlet is található, nem beszélve a ritka szép Elegance poharakról.

Leírás: angol
3900.- Ft

Stripper Deck DVD
25 mutatvány a Stripper csomaggal. A különleges kártyacsomag elképesztõ mutatványokra képes a szakértõ kézben. Aki végigböngészi a DVD 25 trükkjét, a végére szakértõvé válik. Jó gyakorlást!

Leírás: angol
3900.- Ft

Svengali DVD
Hangulatos, jó elõadás a Svengali kártyával. Kifejezett élmény látni, szakértõ kézben mire képes a Svengali. Angol nyelvû magyarázat, de a mozi bõven elég a megértéshez. Minden részletre kitér az elõadó, és végül 25 trükkel lesz gazdagabb az a bûvészinas, aki ellesi a teljes anyagot.

Leírás: angol
3900.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu