Figaro VarázsZSák – bűvészkészlet

7 990 Ft

Tedd meg a VarázsZsák apró trükkjeivel első lépéseidet a bűvészkedésben – ötven esztendő tapasztalatával állítottunk össze egy gyerekeknek való minőségi bűvészkészletet. Hét apró kellék, részletes útmutatóval és online videómagyarázattal is. (Ha a trükköket külön vásárolnád meg tőlünk, több mint 10.000 forintba kerülne.)

Leírás

Milyen trükkök vannak a Figaro VarázsZsákban? Golyóskehely, gondolatolvasó kocka, mini kötél illúzió, ugró varázspálca, érmegyártó trükk, varázscső, poharakon áthatoló golyók.

Miért jó még a Figaro VarázsZsák?

  1. Nem csak egy írott leírás tartozik hozzá, egy titkos jelszóval védett videón az összes trükköt megnézheted előadás közben és szintén videón láthatod a magyarázatokat is – profi bűvész bemutatásában.
  2. Nem egy funkciótlan dobozban adjuk a bűvészkészletet, hanem egy kék tornazsákban. Így a trükköket magaddal viheted kézben, de akár a hátadon is. Hagyományos viselet – főleg a gyerkőcök körében.
  3. A plázákban kapható bűvészdobozok gyakran a ”nagy csomagolás, gagyi belső” elvet követik. Ezzel szemben a VarázsZsákban jó minőségű kellékek és hosszú évek alatt tesztelt bűvésztrükkök szerepelnek.
  4. Ezek a kellékek külön is kaphatók, ám úgy jóval többe kerülnek.