Latin-Amerika bűvészbajnoka – szeminárium és show október 19-én!

Latin-Amerika bűvészbajnoka – szeminárium és show október 19-én!

7 500 Ft

Latin-Amerika bűvészbajnoka Budapesten! Büszkén jelenthetjük be, hogy Dr. Szabó G. Gábor és a Figaro Bűvészbolt közös szervezésében októberben Magyarországra érkezik az argentín Ignacio López. Szívesen tanulnál ÉLŐBEN parlour és stand-up trükköket? Október 19-én Ignacio López két órás szemináriumában magyarázza el repertoárjának legjobbjait, majd sztárvendége lesz egy exkluzív Varázs-Szalon előadásnak. JEGYEK ONLINE NEM, CSAK SZEMÉLYESEN VÁSÁROLHATÓK A FIGARO BŰVÉSZBOLTBAN – tehát a termék NEM fogyott el a kis piros felirat ellenére sem.  🙂

Elfogyott

Leírás

Ki az az Ignacio López?
Latin-Amerika bűvészbajnoka, parlour és stand-up bűvész. Ignacio először a környező országokban vált ismertté (Uruguay, Peru, Brazília, Kolumbia, Mexikó), később díjnyertes műsorával és szemináriumi programjával az egész világot bejárta. Tamariz Escorial nevű rangos workshopjának meghívottja. Klasszikus trükköket és kellékeket gondol újra műsoraiban – újságtépés, a kiemelkedő kártya, kendő- és kötélmutatványok.

A délutáni oktatást – Ignacio López szemináriumát – egy laikus közönség számára is nyitott showműsor, a Varázs-Szalon újabb előadása követi.

Dr. Szabó G. Gábor – nemzetközi referenciákkal rendelkező kártyabűvész, az Escorial és a Magic Circle tagja, IBM Territorial Vice President, a 2017-es Corodini Gyűrű díjazottja – az esemény házigazdájaként maga is bemutat néhány trükköt, pódiumon beszélget majd a világ élvonalába tartozó argentín bűvésszel annak eddigi pályafutásáról és természetesen látható lesz legismertebb varázslataival maga Ignacio Lopez is.

Időpont: október 19. (szombat), szeminárium 15.45-től, show: 18:30-tól.
Helyszín: AFRICAFE Club, Budapest, Kinizsi u. 2-6.

Jegyek elővételben október 12-ig a Figaro Bűvészboltban és az előadás előtt a helyszínen!
Szeminárium és show belépő: 7.500 Ft.
Csak szemináriumra szóló elővételes belépő: 5.000 Ft.
Show belépő: 2.500 Ft.