Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


CLOSE-UP
Tenyo | Close-up |

Invisible Thread
Három tekercs láthatatlan szál egy csomagban. Nem önálló trükk, de pótolhatatlan segédeszköz minden close up lebegtetéshez.

Leírás: -
850.- Ft

Plexi
A plexilapok közé zárt pénzt becsomagolják egy zsebkendõbe. A nézõ tartja a kendõt a kezében, a pénz mégis eltûnik a gumikarikákkal lezárt kellékbõl. Teljesen úgy tûnik,mintha komoly kézügyességet igényelne, de ez nem így van, nagyon egyszerû lesz bemutatni.

Leírás: olasz-angol-magyar
990.- Ft

Érmegyártó
Az apró pálca mindkét oldalán üres - ennek ellenére újabb és újabb tízforintos jelenik meg rajta. Népszerû társasági trükk, a nõk imádják a pénzt varázsló bûvészeket!

Leírás: magyar
990.- Ft

Megjelenõ apró varázsbot
Egy apró (50 centis) varázspálca a semmibõl. Minél több van belõle a színpadon, annál erõsebb a hatás.

Leírás: magyar
990.- Ft

Micro
A feladat rendkívül egyszerû. Ezért érthetetlen, és felettébb bosszantó a teljes sikertelenség: nem lehet a kampót a gumikarikába akasztani. De miért nem? A mozdulatok egyszerûek, sehol semmi trükk. Az elõadó kezében mindig, és láthatóan könnyedén mûködik - a pálcikát a csõben megbújó gumiba kell akasztani, majd jól kihúzni, hogy aztán hangos csattanással ugorjon vissza a csõbe. Ennyi az egész. De másnak miért nem sikerül?

Leírás: képes
1200.- Ft

Gyémánt
Kis kellék - nagy trükk! Az egyszerû fekete pálcikán megjelenik elõbb egy, aztán szép sorban kettõ, három, majd négy kis kõ. A csillogó kövek egyenként eltûnnek, végül az egyszerû kis pálcika marad az elõadó kezében. Kézügyesség? Igen. Kis idõt kell szánni a gyakorlásra, de utána mindig a zsebében tartja az ember ezt a klasszikus kelléket.

Leírás: magyar
1200.- Ft

Engedetlen üveg.
Az engedetlen üveg évtizedek óta az egyik legkedvesebb mutatványunk itt a Figaroban. Most megérkezett egy új változata. Szép, mutatós dobozban, színes angol leírással, és a magyar változatnál sokkal kisebb üveggel. Így talán könnyebb lesz zsebrevágni. A tartózkodási helye úgyis az asztal lesz, a nézõk hasztalan igyekezettel, szorgalmasan próbálgathatják vízszintes helyzetbe fektetni. Nem létezik, hogy ez csak a bûvésznek sikerül! Hol itt a titok? A videón a két Figaro úgy tesz, mintha most látná elõször.

Leírás: angol - magyar
1290.- Ft

Animated Bill
A pénznek egyesek szerint lelkük van. És igen! A pénztárcánkból kivett bankjegy a tenyerünkben, bármi különös mozdulat nélkül - a gravitáció törvényeinek ellentmondva - felemeli egyik felét, félbe, majd ismét félbe hajtja magát.

Leírás: angol
1290.- Ft

Kanalas Game
Széles gumival összefogott névjegykártyák kerülnek az asztalra. Azaz: ezek nem is névjegykártyák, hiszen mindegyiken egy kiskanál rajza áll. Bárki megjelölheti a felsõ darabot, ráírhatja a nevét, vagy egyszerûen ráfirkálhat bármit. A megjelölt lapot a rajzos oldalával lefelé fordítva akár a nézõ tarthatja a tenyerében. És most bûvészkedjünk gondolatban. Ha nem kapnak gellert a gondolatok, megtörténik a lehetetlen: a képpel felfelé fordított papíron egyszerûen elgörbült a kanál!!! Egyszerû, könnyû, hatásos ujjgyakorlat minden mentalistának.

Leírás: angol-olasz
1290.- Ft

Chinese Boxes
A nézõ pénztárcájából egy ötforintos kerül elõ, melyet megjelöl egy filctoll segítségével, tehát kézjegyével látja el az apró érmét. Egy varázsmozdulat - az ötös eltûnt! Merre lehet? A bûvész zsebében van egy lezárt doboz, abban egy doboz, annak dobozának dobozának dobozában pedig az aláírt pénz. Kitûnõen együttmûködik a magyar tízforintossal is. Lehetetlen!

Leírás: angol
1490.- Ft

Pénzes zsák
Három pénz hever a teljes felületén átlátszó zsákban, Fogalmuk sincs róla, milyen kalandok várnak rájuk. Eltûnnek a kézbõl, megjelennek a zsákban, de át is változhatnak, mondjuk pénzbõl söröskupak, az már szép karrier. Kézügyesség, és gyakorlat kell az elõadáshoz, és ezt a nézõk is azonnal észreveszik, elismerõ tetszéssel fogadják a trükköket. A leírás három különbözõ elõadási lehetõséget ismertet, de ez tényleg kreatív kellék, új mutatványokat is kitalálhatnak a pénzes zsákkal.

Leírás: magyar-angol
1490.- Ft

Air
A kártyalapra fektetett gyufaszál felemelkedik, és a levegõben lebeg. Lehetetlen? Tudom, de mégis. Mindenki valami mágnes félére gondol, aztán persze világos, hogy a papírból készült kártyalap, és a fából készült gyufa környezetében egy mágnes tökéletesen hatástalan lenne. De akkor hogy lehet? Nézzék meg a videót, próbálják meg a trükköt, és meglátják, fél perc alatt sikerül minden. Varázslat.

Leírás: angol
1490.- Ft

In and out boxes – Paradoboz
Az egyik doboz egyértelmûen kisebb a másiknál: a piros dobozban lapul a jóval kisebb fekete doboz. Ekkor jön a meglepetés, az elõadó megcseréli a dobozokat és beleteszi a nagyobb dobozt a kisebb dobozba. Hogy lehet ez? Tényleg most a fekete dobozban van a piros doboz? HIHETETLEN!

Leírás: angol
1500.- Ft

Rossz jóslat
A csomagból egy lap kerül a nézõ által kiválasztásra. A tehetséges bûvész már elõre tudta és megjósolta ezt a kártyát, egy kõr nyolcas kerül elõ a zsebébõl. Nem az! Ekkor egy újabb lapot húz elõ, hátha. Az sem az! Ekkor már teljesen elbizonytalanodik, ismét többször próbát tesz, ám sikertelen marad. Azonban MOST sem marad el a hatás, a négy rossz kártya felett rajzol néhány magabiztos varázskört az elõadó és lám - a lapokat egymás mellé téve, majd megfordítva a négy kártya együttesen rajzolja ki a választott lapot. Váratlan mutatvány!

Leírás: angol
1500.- Ft

Incredible Traffic Light
Két fekete mûanyag kártya. Az egyik üres, semmi nincs rajta egyik oldalán sem, a másikon viszont három színes pötty díszeleg. A három pötty piros, sárga, és zöld, egymás alatt, pont mint egy jelzõlámpán. Ezt, a pöttyös kártyát az egyik nézõ a kezében tartja. A világhírû bûvész egy mozdulattal átvarázsolja a zöld pöttyöt az üres lapra. Erõs hatású, nagyon egyszerû, könnyen elõadható.

Leírás: angol
1590.- Ft

Spirit Slates
Egy univerzális kellék, ami egyszerû és könnyedén elfér a zsebedben: az üres táblákon krétával megjelenik a választott kártyalap neve, a szeretlek, netán az utállak felirat. Profi mentalisták és kóklerek mellékesen spiritiszta szeánszokhoz használják, akkor halott ismerõseink üzennek a táblák segítségével.

Leírás: magyar
1590.- Ft

Pénz DVD
Egy óra kézügyesség, pénz-fogások, valamint teljes mutatványok a DVD lemezen. Kõhalmi Ferenc a bemutató után részletekbe menõen, közelrõl, pontosan megmutatja, milyen fogásokkal lehet a remek mutatványokat elõadni. Csak elõránt az ember pár darab pénzt a zsebébõl és kezdõdhet is a rögtönzött varázslat. A nézõknek pedig nem is kell tudni arról, mennyi munka fekszik a jó hangulatú mûsorban.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Papírból pénz + kendõeltûntetés VCD
Szeretnéd megtanulni hogyan lehet egy darab fehér papírból pénzt vagy ötszázasból húszezrest hajtogatni? Szeretnél különleges kendõeltûntetési tippeket, fogásokat tanulni? Ha a válasz igen, akkor irány az üzlet és kérd ezt a VCD-t, amit a nagy érdeklõdésre való tekintettel, megjelenésének tíz éves jubileuma alkalmából újra kiadtunk. A lemezen Susán Péter és Kelle Botond vezetnek be a Daumenspitz használatának rejtelmeibe.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Szivacsnyuszik
A szivacsnyuszi megjelenik, eltûnik, vándorol, aztán pedig két termetes nyuszi egy egész nyuszicsaládot gyárt - varázsol -magának. Látványos és szórakoztató trükk minden korosztály számára!

Leírás: angol
1690.- Ft

Origami pénzátszúró tárca
A keresztben egymásra fektetett papírpénzeket egy pillanat alatt átszúrja keresztül vágja a kártyalap. Nézzék meg élõben is itt a Figaro bûvészboltban, a kedvencem. Szép kivitelû kézi munka a kellék, és egy kicsit gyakorolni is kell.

Leírás: magyar
1890.- Ft

Mini kard illúzió
A színes mûanyagdobozba kerülõ érmét apró kardokkal szúrod át - lehetetlen! A klasszikus illúzió mini verzióban.

Leírás: magyar
1990.- Ft

ÚJ Chop Cup
Végre egy hétköznapi Chop Cup készlet, apró méretével és szokványos kinézetével ideális close-upozáshoz. Egy labda számos alkalommal rejtélyesen jelenik meg és tûnik el, ugrik a bûvész zsebébõl a pohárba. Végül a meglepetést az okozza, hogy a labda át is változik egy gyümölcsre. Susán Peti már kettõt vásárolt.

Leírás: angol
1990.- Ft

Cigaretta átváltoztató
Az egyik végén zárt csõbe kerülõ cigaretta eltûnik, átváltozik. Csak néhány ötlet, amit a kellékkel csinálhatsz: cigibõl ropi, cigibõl 1000 forintos bankjegy, cigibõl gyufa.

Leírás: képes
1990.- Ft

Bankjegy nyomtató
De jó is lenne idõnként egy kis pénzt nyomtatni! Ez többé már nem álom, hiszen itt a hozzá való bûvész-nyomtató. Közönséges, üres papírlapokból nyomtat valódi pénzt a különös kellék. Lehetetlen abbahagyni...

Leírás: magyar
1990.- Ft

Bye Bye Bicycle (gazdaságos)
A kinyitott Bicycle kártyadobozban ott az egész pakli. Meg is lehet igazgatni kicsit a lapokat. Hirtelen elhatározással a lezárt dobozt egy további kártyatartóba csúsztatva azonnal elt?nik az egész kártyacsomag, csak az üres tartó hever az asztalon. Ravasz kellék. Bárhol el?adható, rögtönzött körülmények között is. A jól ismert Figaros verzió gazdaságos kistestvére.

Leírás: magyar
1990.- Ft

Viasz
A maga helyén nélkülözhetetlen segédeszköz. A láthatatlan szál végére, kártyalapokhoz, stb stb... A doboz egy kockasajt méretû, gondosan fóliába csomagolt darabot tartalmaz.

Leírás: -
1990.- Ft

Mental log
Nem számtalan, de (szó szerint) számos lehetõség a számokat rejtõ rudakkal. A nézõ véletlenszerû számkombinációkat dob és mialatt összeadná a keletkezõ négyjegyû számokat egy számológép segítségével, a fejszámoló bûvész már tudja is a végeredményt. A trükk természetesen ismételhetõ, ezzel is bizonyítva, hogy valóban a véletlenek sorozata alakítja a kombinációkat és mindig más szám jön ki a négyjegyûek összegeként. Hihetetlen!

Leírás: angol
1990.- Ft

Szellem lámpa
Az izzó a bûvész kezében meggyullad, amikor csak akarja.

Leírás: olasz
1990.- Ft

Kendõszínezés
Látványos társasági és színpadi mutatvány! Az elõadó mindkét keze teljesen üres, elõvesz egy piros kendõt, tenyerébe gyömöszöli, majd az szépen lassan átváltozik egy sárga kendõre - piros kendõnek nyoma sincs, a bûvész mindkét tenyere ismét teljesen üres. Aztán persze rögtön visszafelé is bemutatható a trükk… A Kendõszínezés szett két apró gyakorlókendõt, egy gimmicket és egy magyar nyelvû magyarázóvideót tartalmaz.

Leírás: magyar nyelvû videó
1990.- Ft

Színes Szivacslabdák (Goshmann)
Szemmel láthatóan hivatásos elõadóknak szánt kellék: az exkluzív minõségû Goshman szivacslabdák már nem kizárólag piros, hanem fekete, zöld és narancssárga színben is elérhetõek a Bûvészboltban. A kellék leírhatatlan olgokra képes a szakértõ kezében. Az ár négy darab golyóra vonatkozik, a színek tetszés szerint variálhatóak.

Leírás: -
2100.- Ft

Szivacs golyók
Megfelelõ méret, megfelelõ anyag, szemmel láthatóan hivatásos elõadóknak szánt kellék. Piros szivacs golyók leírhatatlan módon hihetetlen dolgokra képesek a szakértõ kézben. Dvd is található a témáról itt, a Figaro Bûvészboltban. A videó egyszerûbbik 25 trükköt mutat, és ismerteti a szükséges fogásokat. Az ár 4 db szivacslabdára vonatkozik.

Leírás: dvd opció
2100.- Ft

Szivacs ko - lyó
Egy kis szivacsgolyó kalandosan eltûnik, megjelenik, megduplázódik, és amikor már senki nem tudja, hol is van, hány van belõle, akkor teljesen átváltozik, egy nagy kocka gurul az asztalra az elõadó kezébõl.

Leírás: olasz
2100.- Ft

Telepátia
Elképesztõ: a nézõ gondol egy kártyára, te meg szinte azonnal kitalálod - néhány átlátszó lap segítségével. Részletek a videóban, de persze az üzletben is szívesen bemutatjuk ezt a gondolatolvasást.

Leírás: képes
2190.- Ft

Write Size Pen - tollnagyobbítás
El kell fogadnunk és bele kell törõdnünk az élet igazságába: valóban a méret a lényeg! A bûvész nehezen is tud érvényesülni a kezében álló mini tollal, ami legalább feleakkora, mint egy rendes toll. Persze nagyítóval nagyobbnak tûnik, de a rutinos elõadó anélkül is megnyújtja és már azonnal akkora, mint egy jó nagy toll. A csomag tartalmaz mindent, egy részletes, csomó képpel ellátott leírást, nagy tollat, kis tollat, nagyítót.

Leírás: magyar
2490.- Ft

Misled
A ceruza láthatóan áthatol a kölcsönkért papírpénzen. Klasszikus trükk, verhetetlen áron. A mutatvány végén természetesen minden megvizsgálható - ahogy David Copperfield las vegasi showjában is láttad!

Leírás: angol füzet
2500.- Ft

Bûvös kocka - MF3 Speed Cube
Nem trükkös. A bûvös kocka gyorsított, profi verziója, a lekerekített széleknek köszönhetõen gyorsabban pörög, nem akad és jó gyorsan ki tudod rakni. 56 mm-es oldalak.

Leírás: -
2500.- Ft

UFO kocka
Az elõadó kezébõl egyesével LÁTHATATLANUL tûnnek el a kockák, majd jelennek meg egy fekete dobozkában. Izgalmas kézügyességi mutatvány, látványos - már-már megmagyarázhatatlan - varázslat!

Leírás: magyar-videó
2500.- Ft

ESP Deck
Egyszerû szimbólumok alkotják az elõzõ évszázad elején a különleges érzékelés képességének tesztelésére alkalmazott kísérleti csomagot. A kört, keresztet, hullámvonalat, négyzetet és csillagot ábrázoló összesen huszonöt lap ma a professzorok helyett a profi mentalisták rekviziteként döbbenti meg a közönséget. A csomag jelölt, így különösebb képességek és valódi hatodik érzék nélkül is azonnal sejtheted, melyik szimbólumot választotta a kísérlet alanya - mennyi lehetõség és mutatvány az ESP Deck segítségével, hihetetlen!

Leírás: angol
2500.- Ft

Mini karika készlet
Micsoda örökzöld mutatvány: a fém karikák összekapcsolódnak és szétválnak - miközben a nézõnek sejtése sincs, hogy történhet a varázslat. Mini verzió, 10 cm-es átmérõ, egyszerûen tökéletes, close up illúziókra tervezve! A mutatvány nem a legkönnyebb, ugyanakkor az eligazodást egy online videó segíti, amely lépésrõl lépésre magyarázza el a titkokat.

Leírás: online DVD
2500.- Ft

Mentalista táblácska
Könnyû, de elképesztõen hatásos mentáltrükk. A bûvész három jóslatot ír fel filctollal egy kis zöld táblára, ezek pedig pontosan egyeznek a nézõ által gondolt számra, névre és kártyaszimbólumra. A trükkös tábla akár zsebben is elfér könnyedén és bónuszban néhány trükkös esp kártya jár hozzá. Miben trükkösek a lapok? Mind jelölt, szóval a hátáról is leolvasható, milyen szimbólum van a képoldalán.

Leírás: magyar
2590.- Ft

Szivacsszívek
A mutatvány egyezik a klasszikussal, csak ez szívbõl jön, szó szerint. A kis szivacsszívek az elõadó ördögi kézügyességének hála vándorolnak ide-oda, eltûnnek és megjelennek, majd átváltoznak egy gigaóriási mutáns szivecskévé. Egyszer megmutattam egy randin is a trükköt, nekem nem volt sikerem, de a trükknek nagyon. Részletes magyar nyelvû leírás tartozik a mutatványhoz, amibõl minden titok kiderül.

Leírás: angol
2690.- Ft

Varázskirakó
Okos mutatvány, a keretben lévõ apró darabok egy téglalapot formálnak, így illeszkednek tökéletesen abba a keretbe. Ám mi történik, ha megbomlik a rend? Egy kis kevergetés, néhány plusz darab és újra megformálható a téglalap. Persze mivel több elembõl áll a forma, ezért a téglalap is nagyobb lenne elvileg.

Leírás: angol
2690.- Ft

Bending Nail
A mentalista két százas szöget mutat a nézõknek, õk kiválasztják az egyiket. A szögre azután egy fekete gumicsõ kerül, majd az elõadó majdnem 180 fokos szögben meghajlítja a fémdarabot. És lezárásként a szög teljesen egyenesre visszahajlítható. Kitûnõ minõség, szép kivitel.

Leírás: olasz-angol
2700.- Ft

Múmiás Rejtély
Nagyon rejtélyes, hogyan találja ki a bûvész, melyik múmiát rejtették a nézõk a szarkofágba. Fehér? Fekete? Szürke? A megoldás maradjon rejtély, de annyit talán elárulhatok, ennyire szemtelen gondolatátviteli trükköt még nem láttam. A kelléket kényelmesen zsebre lehet vágni, aztán bárhol, bármikor rögtönözve elõadható.

Leírás: magyar
2800.- Ft

Flying Dice
A piros és a sárga színû letakart kockák észrevétlenül cserélnek helyet újra és újra - valódi mágia és színes asztali mutatvány!

Leírás: angol
2990.- Ft

Loops - Láthatatlan elsztikus szál
A segédeszköz, amirõl Criss Angel csak annyit szokott mondani: I never leave home without it. A tárgymozgatások, PK effektek elengedhetetlen kelléke, ami mindig nálad lehet, nem zavar semmiben, mégis bármikor bevethetõ. A loopokat Fin Jon tette népszerûvé, majd az utóbbi években Yigal Mesika hozta újra divatba. Mozgass szemüveget, tollat, kanalat anélkül hogy hozzáérnél! Vagy csináld meg a leghatásosabb rising card vagy hanuted deck lejátszást! És a kellékek lehetnek kölcsönkértek, a trükk elõtt és után is megvizsgálhatóak. A csomagban 5 loop (rugalmas láthatatlan szál) található, használatra készen (nem kell semmit kötöznöd).

Leírás: angol
2900.- Ft

Pénzátszúró kés
A pénzt átszúró tollat és ceruzát is ismerjük már, ám ez valami más! Egy késsel bár átszúrjuk a nézõ bankjegyét egy papírral együtt, a bankjegy annak ellenére marad sértetlen, hogy a papíron határozottan ott vannak a szúrás nyomai. 1 mm vastag penge, 23 cm hosszú kés. Egy bankjegy. Egy papír. Lehetetlen!

Leírás: angol
2900.- Ft

Ribbon to bag
A hosszú piros szalag szélén cipzár van, nem véletlenül - ahogy összehúzzuk a cipzárt, a szalag lassan átalakul egy apró zsákká. Nincs kétség, sehol egy csapóajtó, nincs dupla rekesz, mégis érmék és szivacslabdák kerülnek elõ a zsák mélyérõl. Nagyszerû gag, pekszmólpléjbig.

Leírás: online videómagyarázat
2990.- Ft

Oreo leharapás
Az elõadó kiharap egy darabot az Oreo kekszbõl, majd nemes egyszerûséggel ráfúj a kekszre, ami egy pillanat alatt ismét egyben lesz. Jól hangzik, ugye?! Kekszelj egy jót a nézõvel - imádni fogja!

Leírás: angol
2990.- Ft

Card Box
A kártyadobozba éppen belefér egy póker méretû kártyalap. Becsukják, aztán kinyitják a dobozt, és egy másik kártyalapot találnak benne. Megjelentetni, eltüntetni is képes ez a kellék kártyalapokat, sõt, még a darabokra tépett lapot is újjávarázsolja. Nagyon könnyen kezelhetõ, gyakorlatilag automatikus kellék. A mutatvány végén minden megvizsgálható.

Leírás: -
2990.- Ft

Anyacsavar - Nutty Nut
Egy anya, egy csavar és egy zárható tartály. Az anyát rátekergeted a csavarra, beteszed a tartályba, majd vársz néhány pillanatot, amíg megtörténik a csoda, lecsavarodik az anya. DE HOGY?! A végén minden megvizsgálható. Anyám, milyen trükk!

Leírás: angol
3200.- Ft

Goshman Apró Close-up Pad
Praktikus, A/4-es méretû, finom anyagú close-up terítõ. Öröm rajta dolgozni, egyszerûen fenséges érzés a paden cups and balls és Chop cup rutint bemutatni, vagy széthúzni egy csomag kártyát. Egyértelmû elõnye: nem nagy, így nem kell a trükkökhöz szétpakolni az egész éttermet és a vacsoraasztalt.

Leírás: angol
3200.- Ft

WOW Card
Nálunk is kapható az elmúlt évek sláger close-up trükkje a WOW! A plexi tokba tett kártya takarás nélkül gyönyörû átmenettel változik át a nézõ kártyájává, ami akár aláírt is lehet. A nézõk reakciója leírhatatlan, csak annyit tudnak mondani, hogy váó. Poker méretû Bicycle paklival de akár Tally-ho-val is használható. Újra kapható!

Leírás: angol-olasz
3490.- Ft

Varázstoll
Nagyon egyszerû, nagyon fekete golyóstoll. A kölcsönkért papírpénzt egyetlen, teljesen váratlan mozdulattal átszúrja a bûvész a tollal. Jól hallani, ahogy a toll hegye átszakítja a papírt, szinte felnyársalja a bankjegyet. És ez még nem elég: az õrült bûvészegyszerûen kitépi a tollat az átszúrt pénzbõl! Gondosan takarja aztán a lyukat a tönkretett pénzen, de nézzünk csak oda... végül a papírpénz teljesen sértetlen! Lehetetlen.

Leírás: magyar-angol-olasz
3490.- Ft

Óriás villám-változás
Eredeti, régi Figaro mutatvány, új köntösben. Szebb, mint amit mi gyártottunk. Az óriáskártya egy villanásnyi idõ alatt átváltozik. A rácsot elõzõleg üresen mutathatják, a belecsúsztatott kártya jól látható, de miközben kicsúszik a tartóból, teljesen átváltozik! Semmi nyomtatási trükk, a kártya tényleg más lesz, mire elõkerül! Egyszerû, könnyen elõadható, akár close-up, vagy stand-up mûsorban is. Kihagyhatatlan.

Leírás: olasz
3490.- Ft

Névmemória - Molnár Szabolcs
Molnár Szabolcs 37 oldalas oktatófüzete memotechnikákról - ezeket használhatod a mindennapokban (például munkahelyeden egy tárgyalás során), de akár a bûvészmûsorodban is. A kis könyv névmemória technikákat ismertet, amelyekkel emlékezõtehetségtõl függetlenül mindenféle nevet - persze akár többet is - könnyen megjegyezhetsz.

Leírás: magyar
3500.- Ft

Expert at the card table
A kártyatechnikák bibliája 1902 óta tartja töretlen népszerûségét, hiszen legmagasabb szintû útikalaúz az olvasónak, hogy a kártyaasztal csalójává válhasson. A kötet elsõ részének fókuszában pontosan ez áll: csalási technikák, hamis emelések, palmírozás, három kártyás monte. A könyv második felében káprázatos kártyamutatványok és további technikák kaptak helyet. Angol nyelvû szakkönyv, 144 oldal, 101 illusztráció.

Leírás: angol
3500.- Ft

Annemann Practical Mental Effects
Minden idõk legjobb nyomtatásban megjelent gyakorlati mentálkönyve most a Bûvészboltban! Anneman kötetébõl mindent megtudhatsz, ami fontos a mentalizmusban, a kétszáz trükk között például dead or alive, slate, illete blindfold rutinok, book test-ek, színpadi és close-up, továbbá kártyamutatványok. Angol nyelvû szakkönyv, 318 oldal.

Leírás: angol
3800.- Ft

Hungary For Cards
Aldo Colombini az elmúlt évtizedek egyik legtermékenyebb szerzõje volt, idén februárban hunyt el. Halála elõtti utolsó DVD-jén egy külföldön élõ magyar bûvész kilenc zseniális ötletét adja elõ és magyarázza el. Kovács József elegáns és professzionális kártyatrükkjeit mindig öröm nézni: egyes mutatványainak egyszerûsége, más trükkjeinek a technikás fogásokból puzzle darabokként összeálló hatása a varázslatos. Kedvencünk egyértelmûen a Jazz Faces, ahol úgy cserél helyet három joker a négy ásszal, hogy mi sem hisszük el, pedig tudjuk a titkot. Kártyafanok, itt a tökéletes DVD!

Leírás: angol
3900.- Ft

Royal Road To Card Magic könyv
A bûvészet történetének idõtálló kötete, bevezetésként szolgál mindazoknak, akik kártyabûvészettel kívánnak foglalkozni. A legfontosabb kézügyességi technikák, az egyes keverések, hamis emelések, a glide, a pass és a forszírozás gyakorlása közben pedig legendás kártyatrükkök birtokosa lehetsz. Kötelezõ olvasmány! Angol nyelvû szakkönyv, 310 oldal, 121 illusztráció.

Leírás: angol
3900.- Ft

Shin Lim DVD - At the table lecture
Shin Lim az egyik legmenõbb fiatal bûvész, új szeminárium DVD lemezén best of-ként legtutibb mozdulatait és egyedi mutatványait osztja meg. Elmagyarázza saját - impromtu - Twisting the aces technikáját, amikor újszerû és minden földi halandó számára elképzelhetetlen módon megfordulnak egyesével az ászok, mutat néhány látványos-flörises kártyamegjelentetést és megtanulhatod tõle a 4x4 change-t is, amikor nem csak egyszer színezõdik meg a kártyalap, hanem rögtön négyszer, de még hogy! És ha ez még nem elég: megmutatja a legcoolabb gimmickek elkészítési technikáját és a black art alapjait.

Leírás: angol
3900.- Ft

Patrick Kun DVD - At the table lecture
Patrick Kun egy zseni, aki általában mindenfajta trükkös kellék, setup és elõkészület nélkül fog neki egy mutatványnak. A szeminárium DVD lemezére összegyûjtötte a legismertebb és legjobb trükkjeit, majd megfûszerezte néhány eddig még nem látott újdonsággal és tessék: már kész is több óra tömény kézügyességi bûvészet. PK-Touch, rögtönözhetõ és plusz kellék nélküli haunted effekt, különleges kártyamegjelentetés, a legendás Mirror Force és sok más egyéb. Vizuális bûvészet a javából!

Leírás: angol
3900.- Ft

Danny Garcia DVD - At the table lecture
Daniel Garcia tehetségéhez nem fér kétség, fantasztikus elõadó, óriási ötletei vannak és tulajdonképpen õ állt David Blaine és Dynamo televíziós sikerei mögött is. Két órás szeminárium DVD-jén elmagyaráz tizenkét trükköt (kártyák, telefon a lufiban, egy teljesen új bill switch), továbbá elárulja páratlan szakmai sikerének titkát. Eddigi bõ életmûvének legjobb mutatványai.

Leírás: angol
3900.- Ft

Joshua Jay DVD - At the table lecture
Lemaradtál a világ egyik legjobb close-up bûvészének európai szemináriumkörútjának magyar állomásáról? Sebaj, most bepótolhatod! Színezõdõ csomag, mutatvány egy kölcsönkért bankjegyyel, kártyatrükkök, köztük a nevezetes Hitchcock rutin és egy csomó Joshua Jay kellék magyarázata (Prism, Phantom deck, Inferno).

Leírás: angol
3900.- Ft

Kyle Marlett DVD - At the table lecture
4 óránál is hosszabb szeminárium dvd, megszámlálhatatlan (na jó, úgy húsz) trükk, mutatványok - többségében - hagyományos és hétköznapi tárgyakkal. Füzetbõl megjelenõ megjelenõ szívószál, kávé varázslása a semmibõl, kártyából bankjegy, egy bankjegy és kártya nagyon vizuális helycseréje, kristálycukorból kockacukor, trükkök üveggel és wc papírral. Több effekt egyenesen Kyle Marlett vegasi showjából!

Leírás: angol
3900.- Ft

Peter Eggink DVD - At the table lecture
Élõ szeminárium felvétele az ultrakreatív Peter Egginktõl. Ügyes kártyafgoások, egy lélegzetelállító kártyaeltûntetés, kártyaáthatolás a csomagon, stand-up rutinok, trükk óriás érmével, üvegmegjelentetés és persze közben elárulja néhány jól ismert gimmickes trükkjének a titkát is. Több mint két óra Peter Egginkkel - a Figaro stábjának ajánlásávval.

Leírás: angol
3900.- Ft

Modern Coin Magic
Mára klasszikussá vált, átfogó kötet a professzionális érmebûvészetrõl JB Bobo szerkesztésében. A könyv elkísér a pénzvarázslatok alapjaitól, ám koránt sem a kezdõknek szól, saját bevallásuk szerint a legnagyobb érmemágusok, köztük David Roth és Rubinstein is a mai napig örömmel forgatja. Fõbb paraméterek: 18 fejezet, 116 technika, 236 érmetrükk, 398 oldal, 510 kép. Angol nyelvû szakkönyv!

Leírás: angol
3900.- Ft

SZIVACSLADA DVD - DARYL
Daryl megmutatja a szivacslabdák varázslatának összes titkát, trükkjét és fogását. Minden, amit tudni akartál a szivacslabdák kellékérõl, egyenesen a bûvésztanárok nemzetközi királyától.

Leírás: angol
3900.- Ft

Óriás féldolláros
Recés szél, csillogó eszüst fény. 8 cm átmérõ.

Leírás: -
3990.- Ft

Bicycle card clip
Védi a csomagot és a dobozt, megnöveli a pakli élettartamát. És persze szép, rosdamantes acél.

Leírás: -
3990.- Ft

Devils Hanky
Konvencionális kártyatrükként kezdõdik az elõadás: csomag kártya, nézõ, választott lap. Hohó. egy különös, harsány, narancssárga kendõ kerül elõ, mintha a nagymama díszes asztalterítõje volna. Hogy mi történik? A négy sarkát felemelve zsák alakot utánzó kendõ közepében elrejtett csomag huppsz, eltûnik!

Leírás: angol
3990.- Ft

Flash Paper (piropapír)
Close-upban és színpadon is egyaránt használatos eszköz. Egy villanás alatt végigég és nem hagy hamut, alkalmas eltûntetéshez-megjeleltetéshez. A csomagban egy 49x37 cm-es lap található, ami kívánt méretû lapocskákra vágva használható. Szigorúan csak 18 éven felülieknek.

Leírás: -
3990.- Ft

The Chop Cup
A pohárral letakart golyó eltûnik, újra a pohár alá kerül, hogy a bûvész zsebébõl bújjon elõ. Befejezésül nagy golyó, vagy akár citrom is lehet a kis piros golyóból! Mutatós kellék, szép csomagolásban. Ideális ajándék.

Leírás: angol
3990.- Ft

Jay Sankey szeminárium DVD
Kicsi, kopasz és nagyon kreatív - õ Jay Sankey. Szeminárium DVD-jén legfrissebb ötleteit és trükkjeit osztja meg, hogy tudtunkra adja, még mindig õ találja ki a legjobb mutatványokat. Befõttes gumit jelentet meg, széttép kártyákat, aztán egyberakja, csinál egy idõutazó kártyatrükköt és pénzvándorlást, de ami a legjobb: elkér egy bankjegyet, eltûnteti, majd megjelenteti egy gyorséttermi szívószál közepében úgy, hogy az természetesen ugyanaz a pénz, nem egy másik.

Leírás: angol
3990.- Ft

At The Table Live Marc Spelmann - Dvd
Több óra színpadi és close-up mentalizmus Anglia number 1 mentalistájától, akit a Got Talent tehetségkutató reality szigetországi szériájából is ismerhetsz. A tartalomból: több ACAAN rutin, egy memotrükk és egy elképesztõ mentalista mutatvány, amely megérinti a nézõk érzéseit a múlt, jövõ és szeretet kérdései között.

Leírás: DVD
3990.- Ft

Kanálhajlítás
A kézben tartott teáskanál felfelé hajlani kezd, majd 180 fokos hajlás után az asztalra esik - és megvizsgálható!

Leírás: -
4200.- Ft

Paul Harris: Supermagic
Egy szóval mindent elmondok az egyik legnagyszerûbb bûvészkönyvrõl: LEGENDA! A szerzõ a close-up bûvészet élõ legendája, a kötet legenda, trükkök mindegyike legendás, elég csak a bûvészet alfájának számító kártyatépésre, a Re-Set, netán a Hi-Ho Silver mutatvány egyikére gondolni. Ha egy jó bûvészkönyvet szeretnél a könyvespolcodra, ez az! Angol nyelvû szakkönyv, 134 oldal, zseniális.

Leírás: angol
4200.- Ft

Óriás Kipp-kopp kocka
Egy apró négyszögletes dobozt mutatsz fel a nézõknek, ebben három színes kocka: egy piros, egy sárga és egy kék. Elõveszed a kéket, eltûnik a kezeid közül - hol lehet? Megrázod a misztikus dobozt, kinyitod és újra ott van benne a piros, a sárga és a KÉK kocka egyaránt. Varázslat!

Leírás: angol
4290.- Ft

Fan-tastic Message
A bûvész egy apró, rejtélyes kis berendezést hív segítségül a trükk prezentációjához. A ventilátornak tûnõ tárgy beindítását követõen a léglapátok mûködés közben kirajzolják a választott lap nevét, esetleg kiírják a TAPSOT feliratot. Sokféleképpen használható, tetszõleges szöveg beprogramozható rajta. Látványos, rendkívül vizuális. Ideális close-up mûsorokba.

Leírás: angol-olasz
4290.- Ft

VDF closeup Pad
Erõs színek, finom anyag. Nem bolyhozódik, nem törik, és nem csúszkál. Zöld, piros, kék, fekete. Standard 30 x 40 cm.

Leírás: -
4500.- Ft

Átlátszó guillotine
Átlátszó zsebbe illõ méretû kivégzõ eszköz. Két lyuk látható rajta. Elõször megmutathatják, bármelyik lyukba beledugnak mondjuk egy papírcsíkot, akkor a penge szépen kettévágja azt, úgy, ahogy illik. Ha ezek után akad egy önként vállalkozó, aki bele meri dugni az ujját a lyukba, akkor csodálatos élményben lesz része mindegyik nézõnek. A penge egyszerûen áthatol az ujjon, minden veszély, sérülés nélkül átvészelhetõ a kaland. A kellék rögtön átadható tüzetes vizsgálatra, és senki nem hisz a szemének, nem is sejtik, hol lehet a megoldás, mert az õ kezükben nem engedelmeskedik a ravasz eszköz.

Leírás: angol
4500.- Ft

Óra
A könnyedén zsebrevágható doboz egy óra számlapot mutat. Rajta egyetlen mutató. Bárki beállíthat az órán - mivel csak egy mutató van rajta - egy egész órát. Bármilyen idõpontot. A fedelet az óra fölé csúsztatva már senki nem láthatja, mit mutat az óra. A bûvész sem látja, de valami hihetetlen érzékkel megérzi- és mindig pontosan, tévedés nélkül - a helye s idõt, azt, amit a nézõk titokban beállítottak. Elõkészítést nem igényel, azonnal ismételhetõ, egy pillanat alatt megtanulható.

Leírás: angol
4590.- Ft

Mesika Loops - EXTRA minõség, 8 darabos
Csekkoljad a termékvideót, ez valami elképesztõ! A loops a tárgymozgatások, PK effektek elengedhetetlen kelléke, ami mindig nálad lehet, nem zavar semmiben, mégis bármikor bevethetõ. Mozgass szemüveget, tollat, kanalat anélkül hogy hozzáérnél! Vagy csináld meg a leghatásosabb rising card vagy hanuted deck lejátszást! A csomagban 8 loop (rugalmas láthatatlan szál) található, használatra készen (nem kell semmit kötöznöd). A kellékhez részletes online videómagyarázat jár.

Leírás: online DVD
4800.- Ft

Thread Reel Micro
Kis méretû, könnyen felcsíptethetõ, azonnal használatra kész. A megfelelõ körülmények között pótolhatatlan segítség az invisible thread kezeléséhez. Finom kellék, törõdõst igényel. Csak profiknak.

Leírás: angol
4900.- Ft

Pimpin DVD
Az elején egy szokványos kártyatrükknek tûnik, a választott és aláírt kártyalap rendületlenül megjelenik és felugrik a csomag tetejére - aztán jön az igazi csoda, az egész csomag átváltozik néhány bankjegyre. Csomagból pééénz, hihetetlen! A DVD-n elmagyarázzák, hogyan is tudod megcsinálni ezt a trükköt.

Leírás: angol
4900.- Ft

Ghost Glass
Két nézõ is húzhat egy lapot a kártyacsomagból. Gyengéd, finom lehelet a kerek, átlátszó üveg korongra, és gyönyörûen kirajzolódik a párás felületen a választott kártyák vázlatos képe. Varázslat!

Leírás: angol - olasz
4990.- Ft

PK Ring
A bûvészek és mentalisták elengedhetetlen eszköze. Segítségével megállíthatod a nézõ óráját az akaratoddal, tárgyakat mozgathatsz anélkül, hogy hozzájuk érnél, chop-cup rutint adhatsz elõ normál pohárral, érméket tudsz átnyomni üveglapon, vagy söröskupakot tudsz belevarázsolni az üvegbe stb. A gyûrû erõs neodimium-vas-bór ritkaföldfém mágnes, dekoráció nélkül 18-as, 20-as és 22 mm-es belsõ átmérõvel kapható.

Leírás: -
5300.- Ft

Cups and Balls
Könnyû, szép formájú fényes alumínium poharak. Kézzel horgolt pamut bevonatú piros golyókkal együtt, Praktikus bársony zsákban.

Leírás: dvd opció
5400.- Ft

Magic Italian Style DVD Aldo Colombini
A klasszikus DVD mostantól a Figaro Bûvészboltban! Minden idõk egyik legkreatívabb close-up bûvésze a másfél órás videón elsõsorban kártyával és érmékkel varázsol. 10 különbözõ mutatvány, a híres Magic Castle rutin, Aldo Colombini saját Out of this world variációja, pézvándorlás, az A.C. kártyakontroll és sok más egyéb mutatvány. Elképesztõen jó ár-érték arány!

Leírás: angol
5590.- Ft

Wizard by Dalton Wayne
McDonaldsba és Starbucksba járók figyelem! Szeretnétek gyorséttermi illetve kávézói tárgyakkal csodákat csinálni? Ha igen, akkor ez az a dvd, ami kell nektek. Öt hihetetlen vizuális mutatvány hétköznapi tárgyakkal. Zsugoríts össze egy papírpoharat - úgy hogy közben tele van itallal! Nyújts meg egy szívószálat dupla hosszúságúra, majd zsugorísd vissza és addo oda ajándékba! Ébreszd fel a Sterbucksos poháron lévõ sellõt: mindenféle takarás nélkül a hölgy kinyitja a szemét! Extrém vizuális eltûnõ és megjelenõ szívószál csomagolás! ÉS végül egy bónusz kártya kontroll. A magyarázat nagyon részletes, a szükséges kellékeket pedig megtalálod a legközelebbi kávézóban vagy gyorsétteremben. Daniel Madison saját bevallása szerint óriási Dalton Wayne rajongó. Ha megnézed ezt a dvd-t akkor te is érteni fogod miért.

Leírás: angol
5600.- Ft

Banshees - kártya és videó dobásokhoz
Dobj célba a kártyáddal! A Banshees csomag lapjait félelmetes erejû és elképesztõ sebességû dobásokra tervezték úgy, hogy csúcsminõségû mûanyagok keverékét használták fel hozzá. A kártyák szélein ferde bevágás található, ez gyorsítja fel a levegõben a lapot és növeli a becsapódás erejét. A csomag egy 10 perces online videót is tartalmaz, ahol személyesen a kártyadobások világrekordját tartó Rick Smith Jr. ad ízelítõt a technikájából. Legyen ez a következõ nagy dobásod!

Leírás: online DVD
5900.- Ft

Rubik Varázs
Az összekevert rubik kocka kirakódik egy üres fekete színû dobozban. Semmi KOCKÁZAT és mellékhatás - tökéletes mutatvány. 

Leírás: angol
5900.- Ft

Magic Prediction Mug
Valami hihetetlenül szép ez a bögre, bûvésznek való: teljesen random helyezkednek el a bögre oldalán piros és fekete kártyák szimbólumai és értékei. Viszont amint forró folyadék (kakaó, kávé, tea, meleg kóla) kerül a bögrébe, azonnal elkezdõdik a mutatvány, elhalványulnak a kártyák képei és a végén csak egy marad, a nézõ által választott lap. Új mûfaj született: BÖGREMENTALIZMUS!

Leírás: angol
5900.- Ft

Chop cup dice (kocka)
A jól ismert Chop cup trükk most kockával! A pohárral letakart kocka eltûnik, újra a pohár alá kerül, hogy a b?vész zsebéb?l bújjon el?. Befejezésül egy óriás kocka, nagy golyó, vagy akár citrom is lehet a kis kockából!

Leírás: angol
5900.- Ft

Leather chop cup (bõr kivitel)
A bõrpohárral letakart golyó elt?nik, újra a pohár alá kerül, hogy a b?vész zsebéb?l bújjon el?. Befejezésül nagy golyó, vagy akár citrom is lehet a kis piros golyóból! Mutatós, igényes kellék - ideális ajándék.

Leírás: angol
5900.- Ft

Scotch and soda
Klasszikus, alap mutatvány két pénzzel. A cent és a mexikói centavos a nézõ kezében is képes eltûnni, átváltozni. Precíz kellék,és sokat tud. Teljes készlet, a bang ring is része.

Leírás: angol
5900.- Ft

Explosion - villanykörte törés
Talán a tökéletes PK effekt, ami Derren Brown tv showjából is ismerõs lehet: egy mûködõ villanykörtét teljesen elzársz a környezettõl és egy átlátszó zacskóba teszed. A zacskót egy irodai kapoccsal lezárod, majd koncentrálsz és az általad kívánt pillanatban az üveg szilánkjaira esik szét. (Mindezt persze a zacskó biztonságában, így se neked se a nézõknek nem esik baja.) A csomagban több tartalék zacskó is van, a mutatványt csak 18 éven felülieknek ajánljuk.

Leírás: magyar-videó
5990.- Ft

Himber tárca
Klasszikus bûvésztárca: cserére (pl. normál kártyák trükkösekre vagy fordítva), több kimenetes mentalista mutatványokhoz, papírból pénz trükkök tisztázására, eltûntetésre, megjelentetésre és még sok-sok másra használható az okos kellék. Gyönyörû fekete mûbõr, elegáns, profi. Figaro.

Leírás: opció: magyar leírásfüzet
5990.- Ft

Aldo Colombini: Mamma mia DVD
Leporoltuk Aldo Colombini legendás videójának szalagját, amely a Mamma Mia címû könyv legjobb mutatványaiból lett összeválogatva. Az olasz származású mester életmûvének szemet gyönyörködtetõ darabjai: a híres cups and balls rutin, olaj és víz verziók kártyával, vizuális helycsere két lappal és további izgalmak kártyával, érmével!

Leírás: angol
5990.- Ft

JumpINK by Rizki Nanda
Képzeld el a következõt: kölcsönkérsz egy buborékfóliás csomaglású rágót a nézõtõl. Rajzolsz alkoholos filccel egy nagy x-et az egyik rágó fölé a csomagolásra. Ezután mindenféle takarás nélkül az x átugrik egy másik rágó fölé a csomagoláson. És tovább vándorol egyik rágóról a másikra. Majd a végén a rágócsomag kiadható megvizsgálni! Bármilyen rágócsomaggal mûködik. Egyszerû. A gimmick egyszerûen elkészíthetõ és a csomagban bõségesen van hozzá szükséges anyag. Bónusz lejátszások. VIZUÁLIS! Mystique Factory termék.

Leírás: angol
6490.- Ft

Close-up magic DVD
Az elmúlt évtizedek amerikai bûvészkazettáinak digitális válogatása - a legjobb close-up trükkökkel. A videón látható Eugene Burger, Banachek, JJ. Sanvert, Greg Wilson, R. Paul Wilson, Doc Eason, Daryl. Micsoda válogatás! A dvd lemezen KÁRTYA NÉLKÜLI close-up rutinok vannak, többek között Pohár-golyó lejátszás, bankjegyes trükkök, cylinder and coins rutin. Limitált számban a bûvészboltban!

Leírás: DVD
6500.- Ft

Bite Coin Dollár (Tango) - extra darabbal
Egyenesen David Blaine street magic special-jébõl: az elõadó kiharap egy darabot az érmébõl - lehet is látnia a fogai között a darabot - majd nemes egyszerûséggel ráfúj a pénzre, ami egy pillanat alatt ismét egyben lesz. Nagyon erõs hatás, negyeddolláros érme. Most akciós áron, 7900 Ft helyett 6900-ért!

Leírás: angol
6900.- Ft

Red mirror DVD - Helder Guimaraes
Helder Guimaraes vilálgszínvonalú elõadó, a kártyabûvészet világbajnoka. Most itt a lehetõség, beleshetsz az elképesztõ elme kreatív alkotófolyamatának kulisszái mögé és megtanulhatod tíz saját fejlesztésû mutatványát is. A DVD anyag több mint 3,5 óra hosszú, a mutatványokat a bûvészet szentélyében, az amerikai Magic Castleben adja elõ, majd a mutatványok magyarázata után (ahol a rutinok mellett megismerheted bizonyos kézügyességi fogások Helder-féle variációt) interjúban mesél arról, hogyan születnek meg a világrengetõ mutatványok. Elegáns kézügyességi mutatványok. Mászthev.

Leírás: dvd
6990.- Ft

Benz - Érmehajlító kulcs
Egy látszólag hétköznapi eszközzel - egy fémek hajlítására kialakított speciális kulccsal - észrevétlenül hajlíthasz meg érmét, evõeszközt, fémeket. A mutatványhoz egy bõ félórás online videómagyarázat tartozik. (És végre elérhetõ áron van érmehajlító gimmick, a nemzetközi piacon akár több száz dollárt is elkérnek a hasonló eszközökért.)

Leírás: online DVD
6990.- Ft

Card to wallet tárca (Fred Kaps)
A nézõ aláírt választott kártyája eltûnik a csomagból. A bûvész elõveszi az elegáns fekete bõrtárcát a zsebébõl. A tárca zipzáras zsebét akár a nézõ is kinyithatja, az aláírt lap kerül elõ belõle. Profi kellék, gyönyörû kivitel. Figaro.

Leírás: opció: magyar leírásfüzet
6990.- Ft

Daniel Garcia: Torn Too DVD
A kártyáról letépett sarok újra eggyé válik a lap többi részével. Garcia legendás mutatványa, 90 perces DVD.

Leírás: angol
6990.- Ft

Cups and Balls - Réz
Gyönyörû csillogó réz poharak, élénk piros golyók. Profiknak!

Leírás: -
7200.- Ft

Lennart Green és Dani DaOrtiz dupla DVD
Ritkán ülhetsz le (még ha virtuálisan is) két ekkora legenda mellé a kártyaasztalhoz. Két nagybetûs ZSENI, Lennart Green és Dani Daortiz. Erõs kézügyességi anyag, óriási mennyiség. Figyelem, nem könnyû anyag - sõt, nagyon nehéz!

Leírás: dvd
7900.- Ft

VDF closeup Pad XXL
Profi méret. 40 x 58 cm. Piros, kék, zöld, fekete. Tökéletes anyag, kiváló minõség.

Leírás: -
7900.- Ft

Powerball 60
Gondolj egy számra egy és hatvan között - megtörténhet, hogy egyszer ez a szám változtatja meg teljesen az életed és ez szerepel egy titkos, nyerõ lottón. Az elõadó átnyújt neked néhány használt sorsjegyet, - ez is része a rituálénak - Te pedig kiválogatod közülük azokat, amelyeken ott virít életed száma. Szerinted ki tudja találni? Hát persze.

Leírás: angol
7900.- Ft

Card Artistry II.
Valójában nem lehet leírni, mennyire jó ez a trükk, meg kell nézni videón. Azért néhány szóban mégis megpróbálkozom: az aláírt választott lap híres festmények galériájába kerül - Picasso, DaVinci, Dali és persze a nézõ kártyája. És most tényleg nézd meg a videót, tuti elvarázsol téged!

Leírás: angol
7900.- Ft

Cutting Edge by Dynamo
A világ egyik legnépszerûbb bûvésze egyedi kártyatrükköket és flourish-eket oszt meg: tanuld meg Dynamo saját trükkjeit! Válogatott kézügyességi anyag az International Magic gondozásában. Haladóknak.

Leírás: angol
7900.- Ft

Thinking inside the box DVD - 6 mutatvánnyal
A legfrissebb és legmenõbb anyag Kyle Purnelltõl - újra összálló post-it darabok, gumin áthatoló gyûrû, egy zseniális (tényleg zseniális) kártyacsomag színezõdés és teljes vizuális orgazmus. Hat olyan rutin, amit biztosan használni fogsz a fellépéseid során!

Leírás: angol
7900.- Ft

Colorful kupakszínezés
Üdítõs kupakokat bárhol és bármilyen színben könnyûszerrel találhatsz - itt az idõ, hogy bûvészkedj is velük. A kupak átváltozik és megszínezõdik, nem is egyszer, hanem kétszer. Színes mutatvány kupakokkal és részletes online videóval, ahol több rutint is láthatsz vele. Menõ cucc streetre is.

Leírás: online DVD
8500.- Ft

Everlast - Swami gyûrû
Elképesztõ, ÖRÖKKÉ tartó Swami író, ami soha nem fogy ki, ráadásul mindez egy gyûrûben van! Az alapmutatvány az alábbi: képzeld csak el, hogy képes vagy megjósolni egy számot, bárki, bármikor is gondolja azt. A nézõd azt mondja, hogy “479”, te pedig diadalittasan mutatod meg az elõre felírt jóslatot, amelyen ugyanez a szám szerepel.

Leírás: online DVD
8600.- Ft

Pencyclopedia - minden ami toll
A filctoll vadul pörög, eltûnik, megjelenik, áthatol, átváltozik. Nincs gimmick, csak egy sima filctoll, sok gyakorlás és ez a DVD. Ha kézügyességi dolgot szeretnél és már unod a kártyát, akkor Pencyclopedia, a tollmanipuláció enciklopédiája!

Leírás: angol
8600.- Ft

Eltünõ toll
Egy toll eltûnik a nézõ kezébõl, ennyi! A világ leghétköznapibb ötlete és egy meghökkentõ illúzió. Vigyázat, a trükk nagyon vizuális és még egy DVD is jár hozzá. Ez a kedvencem!

Leírás: angol
8600.- Ft

21 by Shin Lim, Donald Carlson & Jose Morales
Hûûû, ez valami hihetetlen kézügyességi anyag: 21 effekt Shin Lim, Donald Carlson és Jose Morales közremûködésével. Flourishek, újszerû kártyafogások és szürreálisan vizuális rutinok egyedülálló összeállítása. Videó!

Leírás: angol
8600.- Ft

Ringja
Mostantól a Bûvészboltban minden idõk legjobb gyûrûs DVD-je! A gyûrû az egyik ujjról átugrik a másikra, vagy éppen két gyûrû helyet cserél. A legfontosabb: rögtönözhetõ, elõadható bárhol és bármikor.

Leírás: angol
8600.- Ft

Sparks DVD
Ilyet még sose láttál! Tizenhárom lenyûgözõ, kreatív és mesteri effekt egy valódi topbûvésztõl, ráadásul Las Vegas utcáin! A DVD-n teljesen új mutatványok kaptak helyet, melyek most futótûként terjednek a világ legjobb bûvészei között. Kártya (kártya, kártya, kártya), egy kis érme, toll, befõttes gumi és bankjegy, csekkold le a videót! Elõször természetesen a Figaroban Magyarországon!

Leírás: angol
8600.- Ft

Unboxing - Sansminds
Ez hihetetlen, a kártyadoboz egy suhintásra eltûnik. És nincs sehol. Bumm, nagyon erõs effekt! A gimmick apró részekben érkezik, némi kreatív hobbimunka szükséges annak összerakásához, amit a hozzá tartozó DVD magyaráz el részletesen.

Leírás: angol
8600.- Ft

Cups and Balls Elegance
Három alumínium pohár és a készlethez illõ horgolt bevonatú golyók. A pohár könnyû, jó helyen van a peremezése, a golyó kézre áll, nem koppan, eddig minden rendben. Viszont a színek! Ilyet eddig még nem láttam. Az erõs, határozott piros-sárga-kék színû poharakat gazdagon díszíti ezüst, de a legfényesebb ezüst gravírozás. Csillog-villog, szokatlanul szép.

Leírás: angol
8700.- Ft

Colour Changing Shoelace - Dynamo DVD
Dynamo még 2006-ban szerepelt egy Adidas reklámban, edzõcipõjének fehér cipõfûzõje színezõdött kékké. Ezen a DVD-n Dynamo minden részletet illetõen elmagyarázza, hogy készítheted el a gimmicket a trükkhöz, mi kell hozzá és hogyan tudod bemutatni a színezõdõ cipõfûzõ trükkjét.

Leírás: angol
8900.- Ft

The Social Deck SOMA
A facebook és a kártyabûvészet keresztezése hozta SOMA legújabb ötletét, így megszületett egy kúl gaff pakli, a The Social Deck. A trükkök ugyanis itt nem dámákról meg ászokról szólnak, hanem ismerõsnek jelölésekrõl, kapcsolati státuszokról, üzenetekrõl és lájkokról. A paklihoz járó dvd-n Soma 16 trükköt magyaráz el részletesen és ehhez még csomó online bónusz tartalmat kapsz. Itt az ideje, hogy átlépj a kártyacsomagoddal a 21. századba! Kizárólag a bûvészboltban.

Leírás: angol
8900.- Ft

Zeki Yoo: Close up Idea DVD
A 2012-es FISM Világbajnokság kártya kategóriájában díjnyertes Mestere lerántja a leplet hosszú évek kemény munkájáról, részletesen magyarázza a legnagyobb versenyeken és közönség elõtt egyaránt bizonyított egyedi trükkjeit. A tartalomból: kártyatrükk üres lapokkal és rajtuk megjelenõ figurákkal, különleges hol a piros játék egy lapra rögzített gémkapoccsal, ultravizuális érmerutin - megjelentetések és eltüntetések - mindössze egyetlen hétköznapi pénzzel és egy olyan kártyamutatvány, amelynek továbbfejlesztett verzióját Shin Lim a 2015-ös világbajnok mûsorában is használt.

Leírás: angol
8990.- Ft

Self Tying Shoelace DVD és eszköz
Több nemzetközi szavazáson is az év trükkje! Sétálj kikötõdött cipõfûzõvel egy forgalmas utcán, rázzad meg a lábfejed, ekkor a cipõfûzõ elkezd ugrálni össze-vissza, kereszteni magát - és megtörténik a csoda: magától bekötõdik a cipõfûzõd. A mutatvány látványos, ráadásul a végén nem kell takargatnod a cipõdet, bátran vizsgálhatják a nézõk a fûzõt. A csomagban részletes magyarázó DVD és a titkos cipõfûzõ található.

Leírás: dvd
8990.- Ft

Ultra Gum DVD
Most megtudhatod a titkot, hogyan kerül a nézõtõl elkért bankjegy letépett sarka egy gyárilag zárt rágógumis tasakba. És ezzel még nincs vége: a videó variálja is a rutint, hat elképesztõ trükköt mutat be kölcsönkért bankjegyekkel és hagyományos kártyával. Egyszerû és nagyszerû - az elmúlt évtized egyik legnépszerûbb bûvész DVD-je az USA-ból!

Leírás: dvd
9900.- Ft

Raven - Visual coin vanish
Ilyet még nem láttál, ez a pénzeltüntetés Mount Everestje! Csak megmutatod mindkét tenyered, majd husss, az érme eltûnt. Da A kis segédeszközzel csomó mindent lehet még csinálni, például eltûnik a cigaretta, vagy átváltozhat az aprópénz egy másikra. A raven gimmickhez egy magyarázó DVD és egy hosszabb - képekkel is illusztrált - angol nyelvû leírás tartozik hozzá.

Leírás: angol
9900.- Ft

Phantom Deck
Mit szólnál hozzá, ha egy kártyatrükk végén a kezedben minden lap átlátszóvá változna? Nincsenek szimbólumok, festék és hagyományos lapok, ilyen a Phantom Deck. Mostantól minden kártyatrükködet így zárod majd! Az Omni Deck Joshua Jay által felturbózott változata, amihez egy online magyarázó DVD jár.

Leírás: angol
9900.- Ft

Card Magic könyv - Kaufman
Gyûjteményes könyv finom és elegáns kézügyességi kártyatrükkökkel - ezek biztos bekerülnek a repertoárodba. A világ legnagyobb bûvészmagazinjának fõszerkesztõje által szerkesztett kötet az elmúlt évtizedek egyik fontos leirata olyan bûvészek közremûködésével és trükkjeivel, mint Derek Dingle, Edward Marlo, Jon Racherbaumer, Harry Lorayne, Gene Maze, Darwin Ortiz, Ken Krenzel, Bill Simon, Phil Goldstein és Russell Barnhart. Nem rossz nevek! Angol nyelvû szakkönyv, 184 oldal.

Leírás: angol
10900.- Ft

A titkos Vernon szeminárium - Roberto Giobbi
Dai Vernon vitathatatlanul a 20. század kártyabûvészetének kulcsfigurája. A kétlemezes, három órás szemináriumban Roberto Giobbi - a varázslók egyik legnagyobb krónikása - feltárja és megmutatja Vernon életmûvének legjelentõsebb trükkjeit - tehát azt, amitõl Dai Vernon valóban olyan különleges. Az Egyesült Királyságban rögzített szemináriumban szerepl minden: trükkök, technikák, elméletek, anekdoták Giobbi tolmácsolásában. Az egyik DVD-n bónusz anyag is van, 80 oldalas PDF Life and work címmel Dai Vernon pályaívérõl és szakmai jelentõségérõl. Óriási anyag, legendás mutatványok.

Leírás: dvd
10900.- Ft

Tûzpénztárca
A hagyományos fekete pénztárcából lángok csapnak elõ, majd a tárcát becsukva a tûz elalszik. A tárca belseje pedig teljesen sértetlen, megmutatható a nézõknek. Profi kellék. 23900 Ft helyett most csak:

Leírás: -
10900.- Ft

100% SANKEY
A Kaufman and Company újranyomta a kilencvenes évek leghíresebb bûvészkönyvét! A kötet szerzõje egy kicsi, kreatív, kopasz bûvész, aki akkor még nem volt kopasz: Jay Sankey huszonhat saját trükkjét osztja meg a nagyvilággal. A könyvet fellapozva olyan, mintha egy kincsesládát ajtaja nyílna ki, mutatványok kártyával, érmével, szívószállal, kulccsal, evõpálcikával. A kritikusok szerint a 100% Sankey a szerzõ eddigi legjobb könyve. Angol nyelvû szakkönyv, közel 100 oldal.

Leírás: angol
10900.- Ft

Triage
A világ legújabb és leggyorsabb TNR rutinja: széttéped a választott kártyalapot, feldobod a levegõbe és újra egyben van! Hihetetlen! Az online magyarázó videó mellett a csomag minden trükkhöz szükséges kelléket tartalmaz.

Leírás: angol
10900.- Ft

Rene Lavand dupla szeminárium DVD
René Lavand a 20. század (egyik) legnagyobb kártyabûvész legendája volt, aki bár 9 évesen egy autóbalesetben elvesztette egyik karját, minden idõk egyik legjobb bûvészévé vált. A két DVD tartalmazza a híres 1992-es és 2009-es oktató szemináriumát, egy különleges one man show vágatlan felvételeit és egy International Magic Conventionön rögzített életmû interjút. Tanulj a Mestertõl!

Leírás: -
10990.- Ft

Shin lim: Flash Deck switch
Láttunk már mûködésünk alatt egy csomó deck switch eszközt, egyik jobban, másik kevésbé volt bénább. Ám most megleltük a Flash Deck Switch gimmickjét, tökéletes. Az FDS két kártyacsomag észrevétlen cseréjére alkalmas, aki jártas a kártyavarázslatokban, érzi, hogy milyen fantasztikus lehetõségek garmadája rejlik ebben - amúgy Shin Lim, a kártyabûvészet friss világbajnoka találta ki. A nézõd azt hiszi, hogy minden csoda egy sima csomag kártyával történik, de közben... A piros Bicycle dobozból készülõ kellékhez mellékelt 60 perces videó igazi ötletbörze, fogásokkal és teljes rutinokkal.

Leírás: angol
10990.- Ft

Magic of Steve Hamilton - Könyv
Klasszikus, minõségi, eredeti és elegáns. Steve Hamilton a 20. század legjobb skót kártyabûvésze volt, életmûvének legfontosabb mutatványait és kézügyességi fogásait most ez a könyv gyûjti össze. Fõként kártya, kiegészítve néhány érme és szivacslabda rutinnal. Igényeseknek! Angol nyelvû szakkönyv, 174 oldal.

Leírás: angol
12000.- Ft

Tool - univerzális eszköz - David Stone
A Tool sokkal több egy egyszerû trükknél, univerzális eszköz, amellyel 11 trükköt tanulhatsz a DVD-bõl, de a lehetõségek tárháza végtelen. Nem toolzás, a Tool trükkös eszköze MINDEN képzeletet toolszárnyal: megváltozik a kártyák hátának színe, összeolvad egy széttépett lap, megjelenik a bankkártyád, apróra válthatod a bankjegyeket, megfordulnak a kártyák, átváltoznak a lapok. Mostantól soha nem indulsz el otthonról a Tool nélkül - nézd meg a mellékelt videót is!

Leírás: dvd
12900.- Ft

Bottled - kupak az üvegben
A kupak az egyik pillanatban a tenyeredben, majd egy szempillantás után már a kólásüvegben. Nincs trükkös üveg, megvizsgálhatják a palackot és a kupakot is. Forradalmi újítás a kupak az üvegben témában - ráadásul a Bûvészboltban mindig azzal nyaggatnak minket a vevõk, hogy valami hétköznapi tárggyal mutassunk trükköt, hát itt van! És még könnyû is a trükk, tulajdonképpen bármikor elõadható, nem látunk ebben hibát.

Leírás: online DVD
12900.- Ft

Trükkös zsetonszett - Sucker Punch
A Sucker Punch egy magas minõségû, költséghatékony alternatívája a gimmickes érméknek. A zseton áthatol az üvegasztalon, megszínezõdik, eltûnik, megjelenik, egy csomó varázslatos dolgot csinál. A csomagban tizennégy zseton található (köztük rendes és többféle trükkös egyaránt), a nagyjából egy órás online oktatóvideó pedig hat teljes rutint és számos fogást tartalmaz, amelyeket személyesen az érmebûvészet koronázatlan királya, Eric Jones magyaráz el. Talán nem is kell túlmagyarázni, hogy miért imádjuk ezt a szettet, egyrészt vizuális (ráadásul néhány rutin kifejezetten egyszerû), másrészt a trükkös érmék nemzetközi ára darabja önmagában 5-10.000 forint körül mozog, szóval ez a szett így tényleg elég olcsó.

Leírás: online DVD
12900.- Ft

Darwin Ortiz: Strong Magic
A Strong Magic egy trükköt se ír le, mégis hasznosabb bármelyik bûvészkönyvnél: gondolkodó bûvésszé tesz, megmutatja az összes eddigi hibát, amit vétettél az elõadásod során, továbbá kezedbe adja a kulcsot, hogy kimagasló elõadó váljon belõled. Mi a tökéletes bûvészmûsor titka? Hogyan mûködik egy valódi karakter? Mi az a stílus? Mi alapján válassz nézõt és hogy kezeld õt a trükkök alatt? Minden fontos kérdésre megkapod a választ a close-up bûvészek által a mennyekig hozsannázott bûvészkönyvbõl. Angol nyelvû szakkönyv, 379 oldal.

Leírás: angol
12900.- Ft

Juan Tamariz: Magic Way
Megjelent a bûvészet történetének egyik legjelentõsebb kötetének új, átdolgozott és kibõvített verziója. A Magic Way számos legendás trükkje mellett arra keresi a választ, mitõl válik egy bûvésztrükk elõadása még emlékezetesebbé, varázslatosabbá, egyedülállóbbá. A könyv tartalmazza a False Solutions elméletét, továbbá Juan Tamariz nevezetes mutatványait, köztük számos oil and water variációt, magazine test-et, ambitious card rutint. Profi elõadóknak kötelezõ! Tanulj a világ egyik legjobb bûvészétõl. Angol nyelvû szakkönyv, 296 oldal.

Leírás: angol
13500.- Ft

Trio Card to wallet tárca
A kártya a tárcában a kártyabûvészet magasiskolája, talán a leghatásosabb effekt, ami kártyával lehetséges. Elemezzük a látványt. A nézõ húz egy lapot, aláírja, és visszateszi a csomagba. Ám a jól megkevert csomagból hiányzik a választott lap. Hol lehet? A tárcában! Trio tárca … Nomen est omen: itt három bûvésztárca szerepel egyszerre, együtt! A három klasszikus: Fred Kaps, Mullica, LePaul. A tárcát használhatják a mindennapokban, közönséges, rendes tárcaként. A tárcával az aláírt lap megjelenhet a cipzáras zsebben, a tárcában lévõ második kis tárcában, vagy akár a lezárt névjegykártya borítékban. A borítékban egyébként gyûrû, vagy pénzérme is megjelentethetõ.

Leírás: -
13500.- Ft

Uri Geller Trilogy DVD - DEDIKÁLT
Ismerj meg közelrõl egy valódi sztárt - Uri Geller minden idõk legsikeresebb mentalistája és egyik legkarizmatikusabb elõadója. A három lemezes DVD szett elsõ részében Uri Geller exkluzív szemináriumát tekintheted meg, amelyet a 2015-ös bûvész világbajnokságon tartott. Trükköket nem magyaráz, ugyanakkor életfilozófiájáról, elõadói meggyõzõdéseirõl sokat beszél és persze trükköket is mutat (köztük meghajlít és eltör egy golfütõt). A másik két DVD-n egy személyes mélyinterjú és Uri Geller életút filmje tekinthetõ meg. Micsoda esti program végignézni ezeket a DVD-ket. Jó mozizást!

Leírás: angol
15900.- Ft

Tic Tac Toe Mini
Csak egy darab a Bûvészboltban, sold out a világ minden pontján. A Tic tac toe angol nyelvû ismertetõje: An amazing close-up item that plays big! Based on the creative mind of Kai-Fu Wang, Bond Lee has improved this routine. Tic-Tac-Toe is a classic paper and pencil game between two players. Now it turns into an interactive game between the magician and the audience. Each player takes turns drawing O and X on a 3 by 3 grid. After completing the game, the magician reveals a surprise ending!

Leírás: angol
19990.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu