Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Kártya
Kártyák | Normál Bicycle | Trükkös Bicycle | Mutatványok |

Bicycle 808 Régi doboz
Standard képoldal. Kék vagy piros rider back. Poker méret. Air-cushion finish. Minden a jól megszokott, ám visszatért az évek óta nem látott old style doboz, az ár pedig változatlan.

Leírás: -
990.- Ft

BICYCLE POKER 808
Standard képoldal. Kék vagy piros rider back. Poker méret. Air-cushion finish.

Leírás: -
990.- Ft

Bicycle Jumbo Index
Kék hátoldalú, nagy indexes póker méretû. Rider back Nr.88. Air-cushion finish. Nagyon profi.

Leírás: -
1250.- Ft

Bicycle Jumbo Index
Bicycle Jumbo index. Póker méret. Piros hátlap. Air cushion finish. Nr.88.

Leírás: -
1250.- Ft

Bicycle Bridge Red
Bridge méretû, azaz keskeny Bicycle kártyacsomag. Standard képoldal, piros hátoldal. Air-cushion finish. Két joker, a 808-as kilométerkõnél biciklizve.

Leírás: -
1500.- Ft

Bicycle Bridge Blue
A póker méretnél pont egy fehér margó szélességgel keskenyebb Bicycle kártya. Standard 808-as képoldal. Kék hátlappal. Air-cushion finish. Újabban - végre - Stripper deck is készül ebben a méretben.

Leírás: -
1500.- Ft

Bicycle Limited Edition Series No. 2. - Blue
Megérkezett a Limited edition series 2. darabja. Mélykék hátoldal, szegély nélkül, ahonnan szinte szállnak ki az óriás szárnyú angyalok. Speciális jokerek, standard képoldal. Air cushion finish.

Leírás: -
1850.- Ft

Bicycle Alchemy 1977 England - Second Edition
Egy korábbi kor misztikus világa kel életre úgy, mintha mindegyik lap egy külön festmény lenne. A hátlapokon egy-egy sötét koponya látható. One way.

Leírás: -
1990.- Ft

Bicycle Peacock
A pávát az különbözteti meg Petõfitõl, hogy évente csak egyszer költ és van saját Bicycle deckje. A zöld és lila színû csomagok hátán pávák ismétlõdõ összhangja teremt különleges hangulatot. Állati: nagyon olcsó, az ár természetesen egy csomagra értendõ.

Leírás: -
2100.- Ft

Bicycle Club TATOO
A világ leghíresebb tetováló stúdiójának mûvészei dizájnoltak egy vadonatúj csomagot. Bolondító színvilág, õrületes rajzok, egyedi kártyák. One Way.

Leírás: -
2100.- Ft

Bicycle Tragic Royalty
A hátoldal ördögi piros és fekete színû rider back, a piros angyalok fekete biciklivel tekernek. A képoldal szürke alapon mintha kézírással lenne jelölve. A rajzolat csupa karikatúra: az össze figura furcsa, tragikus, eltúlzott arckifejezéssel néz a bûvész világra. Mély benyomást tesz a látvány a szemlélõdõre. Ezt látni kell. Air-cushion finish.

Leírás: -
2100.- Ft

Bicycle Steampunk
Az underground bûvészek új kedvence! Hátoldalán mintha egy hatalmas gyári gép fogaskerekei találkoznának, döbbenetes. Eredeti, letisztult, karakteres.

Leírás: -
2300.- Ft

BICYCLE POKER ORANGE
Standard képoldal. A hátlap mellbevágó narancs színû. Air-cushion finish.

Leírás: -
2300.- Ft

BICYCLE POKER BLACK
Standard képoldal. Fekete hátlap. A dobozt piros bélyeg zárja. Air-cushion finish.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle - Distressed expert back
A Bicycle története már lassan 130 éves, elsõ hátlapjuk a 125 Anniversary csomagon már megelevenedik, most pedig tényleg olyan, mintha a padlásról került volna elõ egy évszázadot követõen. Gyûjtõknek kötelezõ - mert nekünk mást jelent az a szó, hogy bicikli!

Leírás: -
2400.- Ft

Bicycle - Zombie
Vége a biciklizõ angyalkás hátlapnak, nincs több barátságos dáma és bubi. Sokkoló csomag, bezombult figurás kártyákkal, különleges, egyedi lapokkal, keresztben egy véres üzeneteket rejtõ sávval. Haláli!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Everyday Zombies
A zombik ismét támadnak, ezúttal zöldessárga háttérben! Minden lapon egy-egy kedves zombi társaságát élvezhetjük, talán a legszimpatikusabb a pikk kilencesé. A hátlapokat legyezõszerûen szétterítve iránytól függõen látunk oldalirányban egy, esetleg kettõ szemsorozatot. Hullajó!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Guardians
Ez az underground bûvészek életérzését kifejezõ kártya itthon és külföldön is egyaránt. Az aranyos, biciklizõ angyalka lett a legnagyobb áldozata ennek, hiszen felváltotta egy harcos férfiangyal, gyilkoló eszközökkel a kezében. A sötét árnyalatos design mellett tehát ez szerepel a hátlapon. Megfordítva a csomagot már standard képoldal figyel, természetesen azért ezen is változtatva egyet-kettõt! Így például többek között a szürke árnyalatok a figurás lapokon, vagy az újra megjelenõ agresszív angyalka a jokereken. Kiváló minõség, AIR CUSHION FINISH. Köszönjük Theory11!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Zombified
A zombikat nem lehet megunni, itt van hát az újabb csomag! A figurák elég ijesztõek, mérgesnek is tûnnek, de ez érthetõ, ha zombi lennék, én se lennék annyira nyugodt. Extra öröm, hogy a hátlapokon véres, kidülledt szemgolyó található, ami különösen egy elegáns legyezõ alkalmával néz ki csodálatosan. Ez a csomag is jól sikerült, ráadásul Billy Tackett dizájnolta.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Anne Stokes Dark Hearts
Különös és színes fantasy világ jelenik meg a Dark Hearts kártyáin: furcsa nõi alakok, rózsa és rejtelem. Mûvészi kivitelezés, a Bûvészbolt szakértõinél jelesre vizsgázott!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Hemp
Hihetetlen, mennyi mindenre használták a történelem során a kendert! A magyarok például már a honfoglalás elõtt is termesztették, kiváló haszonnövény, számos ipari felhasználással (is), most pedig a jellegzetes növény a USPCC új kártyájának ihletõforrása. Legyen legálisan Hemp csomagod!

Leírás: -
2500.- Ft

Pandamonium
Mindenki imádja a pandamacikat, különösen a kínaiak között óriási a rajongás. Most a cuki pandákkal a kedvenc Bicycle kártyádon találkozhatsz, a hátlap például tele van velük, a képoldalakon sincs dáma, bubi, pikk, kõr - mindenhol csak a pandák. Ha szeretnél sikert elérni a csajoknál egy csomag kártyával, ez annyira tetszeni fog nekik, hogy azonnal levetkõznek!

Leírás: -
2500.- Ft

At the Table Playing Cards
A népszerû szeminárium sorozat hivatalos kártyáját a világ elsõszámú bûvészei tesztelték megjelenése elõtt. Az eredmény magért beszél, a limitált kiadású csomag könnyen kezelhetõ, praktikus, nagyon tartós és nagyon szép. A klasszikus és retro dizájnnal és a zöld szín harmóniájával kifejezetten a kártyaimádók kegyeit keresték… és persze találták!

Leírás: -
2800.- Ft

Bicycle Rainbow
Végre kapható legyezõnyitásokhoz gyönyörû Bicycle csomag, speciális fehér képoldalú lappal és 52 az egyben gag kártyával.

Leírás: -
2900.- Ft

Artifice Tundra
A Tundra hûvös, fagyos, mégis egy elbûvölõ álomvilág! Egyszerû, minimalizált design, jeges fehérség, fantasztikus pikk ász. Ilyet még sose láttál és éreztél, ez a csomag alapjaiban változtatja meg az életed.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Ghost
RIDER BACK, POKER SIZE, UV 500 AIR-FLOW FINISH Hátlap: Ghost, Képoldal Ghost.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Artifice - second edition
Gyönyörû, keretes hátoldal. Ellusionist.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Archangels
Különleges mûvészi mestermunka a kártyákon, mitológiai ihletéssel. A kártyák hátoldala a jó és a rossz, angyalok és démonok folyamatos harcát reprezentálja. Fehér, szürke és fekete színek összhangja, gyönyörû dombornyomott doboz arany felirattal.

Leírás: -
3590.- Ft

Stars of Magic
Emlékezz a bûvészet történetének legnagyobb sztárjaira! Minden kártyálapon más világhírû mágus képe látható, köztük Dai Vernon, Marlo, Slydini, a magyar származású Harry Houdini és Robert-Houdin. Ismerd meg minden idõk leghíresebb bûvészeit az egyedi kártyák segítségével!

Leírás: -
3590.- Ft

BICYCLE BLACK DECK TIGERS RED
UV 500 Air flow. Képoldal: fekete alapon a fekete az fehér, a piros az piros, ám a piros figurákon a rajzolat fehér, az index piros.

Leírás: -
3600.- Ft

Bicycle Shadow Masters
A csomag minden eleme sötétséggel és árnyakkal van átitatva. A csomagot forgatva érzed, hogy egy hatékony, minõségi eszköz van kezedben. Vastag, flörishez ideális stock. Extra double backer kártya. A joker kezében lévõ órán káró hármas reveal. Pikk hármas barcode reveal a dobozon. Ha a Sin City-ben lett volna kártya az nem lehetett volna más mint a Shadow Masters...

Leírás: -
3700.- Ft

Rounders Playing Cards by Madison
Talán a legjobb csomag, amivel valaha is találkoztam. Az underground bûvész világ állócsillaga - Daniel Madison - ötvennél több csomagot és finisht próbált ki, majd megalkotta a szerinte tökéletes kártyát. A design a pozitív értelemben vett minimalizmusra törekszik, összesen három színt használ fel, egyszerû alakzatok, maximális élvezet. Hûha.

Leírás: -
3800.- Ft

Fathom deck
A rejtelmes tûz tökéletes kontrasztja az éltetõ víz, itt tehát a nagysikerû Ignite csomag párja az Ellusionist-tõl! A természet született csodája minden lapon, csordogáló vízképek, buborékok, tengerkék színvilág, elegáns design. Varázslatos!

Leírás: -
3900.- Ft

Ignite
A tûz örök rejtelem, bátorság, érzelmek. A kártyákon lenyûgözõ vörös és narancs lángcsóvák nyúlnak a lapok sarkáig, a legyezõbe nyitott csomag lapjai káprázatos tûzképet adnak. Rég láttam ilyen szép kártyát!

Leírás: -
3900.- Ft

Dapper Deck
A Figaro Bûvészbolt csapatának új kedvence - elegáns vonalak, a vörös és a narancssárga millió árnyalata, modern dizájn, magávalragadó (a Bicycle kártyától különbözõ, bizonyos vélemények szerint jobb) minõség. És ami a legjobb, 2in1: nem csak szép, de hasznos is, a lehetõ legegyszerûbb technikával - ám a nézõnek észrevehetetlen módon - cinkelve és jelölve vannak a lapok a hátoldalon. Marked deck, elérhetõ ár, limitált kiadás.

Leírás: -
3900.- Ft

Arcane white
Ellusionist, Air Flow Aurora finish. Michelangelo négy évig festette a Sixtusi kápolna freskóit. Az Arcane öt éven át készült.

Leírás: -
4200.- Ft

Madison Dealers
Daniel Madison kártyáiban képtelenség csalódni. A minõség hûûha, a dizájn hûûha és az egész csomag jelölt, tehát a hátlapról könnyen leolvashatod a lap színét és értékét, hûûha. És ahhoz képest, hogy jelölt csomag, nem is drága!

Leírás: angol
4200.- Ft

Bicycle Black Ghost
A Black Ghost paklik évekig nem voltak kaphatóak, az Ellusionist csak különleges promóciók alkalmával adott 1-1 csomagot, illetve kizárólag olyan profik használhatták mint Banachek, Blaine, Garcia. A paklikat 400-500 dolláros áron kapkodták el ebayen a szerencsések. Most te is hozzájuthatsz a javított második kiadáshoz. GYönyörû legyezõk, luxus stock, gaff kártya, káró bubi barcode reveal. Önmagukban a jokerek mûvészi mestermunkák és pikk bubi reveallel vannak ellátva, ami tökéletes Shapeshifter vagy Erdnase change-hez.

Leírás: -
4200.- Ft

Bicycle Vintage 1800 Series Blue
Minden egyes lap úgy néz ki, mintha a csomag 150 évet töltött volna egy pincében. Ennek ellenére a pakli tökéletesen kezelhetõ. USPCC Premium Air Cushion Finish, designed by Ellusionist.

Leírás: -
4200.- Ft

Shin Lim Playing Cards
Shin Lim különleges kártyás mûsorával 2015-ben megnyerte a Bûvészvilágbajnokságot, az idei év azonban új kártyacsomagjáról emlékezetes: fekete és piros színekben virító dombornyomott doboz, kontrasztos színek, elegáns formák. Normál képoldal - a Joker maga Shin Lim piros nyakkendõben. Gyönyörû csomag, Shin csak ezt használja!

Leírás: -
4200.- Ft

Love Me
Oszd meg a legszebb érzést szerelmeddel! A piros szivecskés dombornyomott dobozban különleges kártyalapok lapulnak love me feliratokkal és a fehér-piros szín õszinte és magával ragadó színkombinációjával. A csomaghoz egy szerelmes kártyatrükk tartozik online videómagyarázattal.

Leírás: -
4200.- Ft

Memento Mori
Az év kártyája! A design egyedi, elegáns és mégis menõ, a hátoldalak egyszerû, ám mégis fantasztikus színvilága mûvészi 3D grafikai megoldásokkal keveredik a kép- és hátoldalakon egyaránt. Már-már tökéletes az élmény, a vékony lapok nyitás, a kártyák ragyogása olyan, mint az eleven hajnali tûz, sok ezer gondot elûz.

Leírás: -
4290.- Ft

Monarch - a Szemfényvesztõkbõl
A kasszasiker Szemfényvesztõk film hivatalos kártyája. A csomag lélegzetelállító: dombornyomott sötétkék-arany doboz, metál csillogás, fantasztikus dizájn, gyönyörû pikk ász. A királyok kártyája, megalkották a TÖKÉLETEST.

Leírás: -
4290.- Ft

Arcane black
Az Ellusionist legújabb csomagja az Arcane vagyis fantom csomag éjfekete alapon füstfoltokból megjelenõ rajzolatokkal. Az új finish az Air Flow Aurora bûvészek és xcm-esek számára lett kifejlesztve vékonyabb, könnyebb, erõsebb és kevésbé veszi fel a nedvességet. Itt nincsenek szárnyak, sem angyalok, teljesen új hátlap és képoldal rajzolatok.

Leírás: -
4800.- Ft

Mechanic Optricks deck
A Figaroban a világ egyik elsõ optikai illúzió csomagja! Ha végigpörgeted a lapokat, akkor a fehér és fekete vonalak sajátos elrendezése teljesen megbolondítja a szemed. A bónusz gaff lap hathatós segítségével pedig a színek villódzása közben a hátlapok közül megjelenik a választott kártya szimbóluma.

Leírás: -
4800.- Ft

Jumbo Bicycle
Adódnak bizonyos helyzetek, amikor a póker méretû csomag nem elég nagy. A Jumbo Bicycle pakliban egy lap pontosan akkora, mintha egymás mellé tennél négy rendes méretû kártyát. Ha stand-up mûsor, akkor Jumbo Bicycle! Szóval kedves olvasó, ha nem szeretnéd, hogy panaszkodjon a kedves nézõ, mert nem látta a kártyát, itt a Jumbo változat!

Leírás: -
8600.- Ft

BICYCLE PRESTIGE LINE
Elegáns, matt fekete dombornyomásos díszdobozban két különleges pakli. Az egyik ezüst, a másik arany hátú. Air-cushion finish.

Leírás: -
8700.- Ft

Bicycle fehér-ezüst
Bicycle fehér-ezüst póker kártya. Air-cushion finish. No 2128. Fogásra az egyik legjobb Bicycle. Matt ezüst-metál nyomtatás a hófehér kártyapapíron,- a vadonatúj hátoldal szép fekete keretekkel. Nagyon elegáns, nem mindennapi látvány. Finom megjelenésû kártya, hiába határozod el, hogy csak akkor fogod kinyitni, mert mikor hazaérsz, azonnal letéped a celofánt, és ezután órákig csak egy dolog létezik ezen a világon: Bicycle fehér-ezüst kártyacsomag. A legjobb persze az egész dologban az, hogy a close-up terítõn ugyanolyan szép lesz, mint kint a téren, jó kis street magic mellé. Nos?

Leírás: -
1800.- Ft

Bicycle League Back
Wow, this is big league stuff! Igenis, néha azért történnek csodák! Több évtizedes szünet után - hogy bírtuk ki - újból megjelent, itt van, megérkezett a Bicycle League Back kártya! A szokásos finom Bicycle minõség nem is meglepõ, annál inkább a hátlap! Ez ugyani, bár szerintem ezt még a legélesebb szemû szakértõ sem venné észre, nos, ez One Way hátlap! Csak kék hátoldallal készül, nyilván azért, mert ez is megkönnyíti a hátoldal leolvashatóságát. Az egyetlen olyan kártyapakli a Bicycle League, amelyrõl több méteres távolságról is, szemüveg nélkül is kiválóan látható a One Way eltérés.

Leírás: -
1800.- Ft

BICYCLE POKER TURCHESE (türkisz)
Normál képoldalú csomag, így tökéletesen használható színezésekhez, csomagcserékhez. A hátoldal viszont átható türkiz színû.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle 125 Anniversary Edition Red
1885-ben az Amerikai játékkártya gyár jogelõdjénél kitalálták, hogy azzal lehet legjobban eladni egy csomag kártyát, ha a kor egy divatos tárgyát - jelen esetben az akkor hódító bringát teszik a hátoldalra - és a jokereket is kétkerekûre ültetik. Úgy néz ki így 125 év távlatából, hogy bejött a húzás. Ebbõl az alakalomból született ez a gyönyörû csomag kártya.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle 125 Anniversary Edition Blue
2010-ben ünnepli a USPCC a Bicycle csomag létrejöttének 125. évfordulóját, ebbõl az alkalomból adták ki ezt a csomagot, ami az 1885-ben piacra került pakli hasonmás kiadása - jubileumi jegyekkel kiegészítve. A dobozon a feliratok csillognak, minden lap az eredeti kártyák pontos mása: nagy poénok, régies rajzolatok, velocipéden ülõ joker - kiegészítve 1885-2010 felirattal.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle Eco Edition
Nagy megtiszteltetés egy papírnak, ha a második életében, az újrahasznosítás után is kártyadoboz lehet. Már pedig a környezetbarát Bicycle Eco Edition doboza ilyen! A lapokon növényi eredetû festék. A hátlap és az eredetileg piros képoldalú lapok zöld színûek. A minõséget az AIR CUSHION FINISH garantálja, így ha környezettudatos kártyás vagy, akkor ez a Te kártyád! Nekem már van! Neked?

Leírás: -
2300.- Ft

Stickman
Amikor kisiskolásként pálcikaembereket rajzoltak a USPCC ötletgurui, még nem gondolták, hogy ezzel sok pénzt fognak keresni kesõbb és egy õrületet indítanak el. Ugyanis minden kártya hátlapján pálcikaemberek milliói tekintenek ránk, ráadásképpen pedig minden lap képoldalának sarkában két figura kardozik egymással. Amennyiben végigpörgetjük sorrendben a lapokat, azonnal láthatjuk, hogy ki nyerte az összecsapást. Ha ennyi se lenne elég, a figurás lapok és a joker is rendkívül különleges! Az új kedvenc.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle Side Show Freaks
A legújabb csomag a USPCC-tõl, ahol a klasszikus vándorcirkuszok karakterei elevenednek meg. A különleges piros és sárga cirkuszi színek egyvelege a hátlapon, a szakállas nõ és tûznyelõ karaktere a figurás lapok képoldalán jelenik meg. Ez nem egy szokásos kártyapakli.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Table Talk
Vigyázat, szavak! Szavak mindenhol! Szavak a jokeren, a pikk ászon, a hátlapon, a dobozon. Különleges színvilág, extra minõség és SZAVAK. Szinte beszél hozzád a pakli, azt mondja: Vegyél meg!

Leírás: -
2500.- Ft

BICYCLE POKER FUCHSIA (rózsaszín)
Normál képoldal. Szemkápráztatóan rózsaszín hátlap.

Leírás: -
2600.- Ft

BICYCLE POKER GREEN
Standard képoldal. Ha megfordítod, nem hiszel a szemednek. Zöld a hátoldala! Air-cushion finish.

Leírás: -
2600.- Ft

Aladdin Deck
Engedd ki a dobozba zárt lapokat: egy évszázad szakértelem, különös elegancia, fantasztikus minõség. A klasszikus fehér Aladdin design, szokatlan finish és a szokásosnál hajszálnyit vastagabb lapok.

Leírás: -
2850.- Ft

Bicycle Silver Steampunk
Ezüstös-szürkés színvilág, visszatérõ ismerõs design. A gyári fogaskerekek a különleges pikk ászon, a jokereken, illetve a hátoldalakon találkoznak. A Theory 11 büszkeségének dombornyomásos doboza külön mestermû.

Leírás: -
3200.- Ft

KARNIVAL ASSASIN GREEN
A világszerte népszerû csomag egy igazi álom: zöld elegancia, fantasztikus formák, kalapos csontváz a jokereken, a pikk ászon, de még a hátlapokon is. Limitált kiadás, egyszerûen zseniális design.

Leírás: -
3490.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu