Figaro Bűvészbolt - Alapítva 1969
A Figaro bűvészbolt hivatalos youtube oldala


Kártya
Kártyák | Normál Bicycle | Trükkös Bicycle | Mutatványok |

Bicycle 808 Régi doboz
Standard képoldal. Kék vagy piros rider back. Poker méret. Air-cushion finish. Minden a jól megszokott, ám visszatért az évek óta nem látott old style doboz, az ár pedig változatlan.

Leírás: -
990.- Ft

Bicycle Poker 808
Standard képoldal. Kék vagy piros rider back. Poker méret. Air-cushion finish.

Leírás: -
990.- Ft

Bicycle Jumbo Index
Kék hátoldalú, nagy indexes póker méretû. Rider back Nr.88. Air-cushion finish. Nagyon profi.

Leírás: -
1250.- Ft

Bicycle Jumbo Index
Bicycle Jumbo index. Póker méret. Piros hátlap. Air cushion finish. Nr.88.

Leírás: -
1250.- Ft

Bicycle Bridge Red
Bridge méretû, azaz keskeny Bicycle kártyacsomag. Standard képoldal, piros hátoldal. Air-cushion finish. Két joker, a 808-as kilométerkõnél biciklizve.

Leírás: -
1500.- Ft

Bicycle Bridge Blue
A póker méretnél pont egy fehér margó szélességgel keskenyebb Bicycle kártya. Standard 808-as képoldal. Kék hátlappal. Air-cushion finish. Újabban - végre - Stripper deck is készül ebben a méretben.

Leírás: -
1500.- Ft

Bicycle Alchemy 1977 England - Second Edition
Egy korábbi kor misztikus világa kel életre úgy, mintha mindegyik lap egy külön festmény lenne. A hátlapokon egy-egy sötét koponya látható. One way.

Leírás: -
1990.- Ft

Bicycle Peacock
A pávát az különbözteti meg Petõfitõl, hogy évente csak egyszer költ és van saját Bicycle deckje. A zöld és lila színû csomagok hátán pávák ismétlõdõ összhangja teremt különleges hangulatot. Állati: nagyon olcsó, az ár természetesen egy csomagra értendõ.

Leírás: -
2100.- Ft

Bicycle Club TATOO
A világ leghíresebb tetováló stúdiójának mûvészei dizájnoltak egy vadonatúj csomagot. Bolondító színvilág, õrületes rajzok, egyedi kártyák. One Way.

Leírás: -
2100.- Ft

Bicycle Tragic Royalty
A hátoldal ördögi piros és fekete színû rider back, a piros angyalok fekete biciklivel tekernek. A képoldal szürke alapon mintha kézírással lenne jelölve. A rajzolat csupa karikatúra: az össze figura furcsa, tragikus, eltúlzott arckifejezéssel néz a bûvész világra. Mély benyomást tesz a látvány a szemlélõdõre. Ezt látni kell. Air-cushion finish.

Leírás: -
2100.- Ft

Bicycle Steampunk
Az underground bûvészek új kedvence! Hátoldalán mintha egy hatalmas gyári gép fogaskerekei találkoznának, döbbenetes. Eredeti, letisztult, karakteres.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle Poker Orange
Standard képoldal. A hátlap mellbevágó narancs színû. Air-cushion finish.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle Poker Turchese (türkisz)
Normál képoldalú csomag, így tökéletesen használható színezésekhez, csomagcserékhez. A hátoldal viszont átható türkiz színû.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle Poker Black
Standard képoldal. Fekete hátlap. A dobozt piros bélyeg zárja. Air-cushion finish.

Leírás: -
2300.- Ft

Bicycle - Distressed expert back
A Bicycle története már lassan 130 éves, elsõ hátlapjuk a 125 Anniversary csomagon már megelevenedik, most pedig tényleg olyan, mintha a padlásról került volna elõ egy évszázadot követõen. Gyûjtõknek kötelezõ - mert nekünk mást jelent az a szó, hogy bicikli!

Leírás: -
2400.- Ft

Biccle Anna Stokes Age of Dragons
Ismét egy misztikus, különös és színes Anna Stokes fantasy kártya. A lapokon a sárkányok elképzelt világa válik valósággá, vörös és barna színek, sok-sok félelmetes sárkány. Süsüt nem találtuk a lapokon.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Fire
Ez az a tûz, amely megperzseli minden kártyagyûjtõ szívét. Apró füstkarikák, vörös, narancssárga és fekete színek a hátoldalakon. Igazi kuriózum, egy utoljára 1895-ben használt design újragondolása jelenik meg a hátoldalakon. Szokásos - magas - Bicycle minõség.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle - Zombie
Vége a biciklizõ angyalkás hátlapnak, nincs több barátságos dáma és bubi. Sokkoló csomag, bezombult figurás kártyákkal, különleges, egyedi lapokkal, keresztben egy véres üzeneteket rejtõ sávval. Haláli!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Everyday Zombies
A zombik ismét támadnak, ezúttal zöldessárga háttérben! Minden lapon egy-egy kedves zombi társaságát élvezhetjük, talán a legszimpatikusabb a pikk kilencesé. A hátlapokat legyezõszerûen szétterítve iránytól függõen látunk oldalirányban egy, esetleg kettõ szemsorozatot. Hullajó!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Guardians
Ez az underground bûvészek életérzését kifejezõ kártya itthon és külföldön is egyaránt. Az aranyos, biciklizõ angyalka lett a legnagyobb áldozata ennek, hiszen felváltotta egy harcos férfiangyal, gyilkoló eszközökkel a kezében. A sötét árnyalatos design mellett tehát ez szerepel a hátlapon. Megfordítva a csomagot már standard képoldal figyel, természetesen azért ezen is változtatva egyet-kettõt! Így például többek között a szürke árnyalatok a figurás lapokon, vagy az újra megjelenõ agresszív angyalka a jokereken. Kiváló minõség, AIR CUSHION FINISH. Köszönjük Theory11!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Zombified
A zombikat nem lehet megunni, itt van hát az újabb csomag! A figurák elég ijesztõek, mérgesnek is tûnnek, de ez érthetõ, ha zombi lennék, én se lennék annyira nyugodt. Extra öröm, hogy a hátlapokon véres, kidülledt szemgolyó található, ami különösen egy elegáns legyezõ alkalmával néz ki csodálatosan. Ez a csomag is jól sikerült, ráadásul Billy Tackett dizájnolta.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Anne Stokes Dark Hearts
Különös és színes fantasy világ jelenik meg a Dark Hearts kártyáin: furcsa nõi alakok, rózsa és rejtelem. Mûvészi kivitelezés, a Bûvészbolt szakértõinél jelesre vizsgázott!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Hemp
Hihetetlen, mennyi mindenre használták a történelem során a kendert! A magyarok például már a honfoglalás elõtt is termesztették, kiváló haszonnövény, számos ipari felhasználással (is), most pedig a jellegzetes növény a USPCC új kártyájának ihletõforrása. Legyen legálisan Hemp csomagod!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Pandamonium
Mindenki imádja a pandamacikat, különösen a kínaiak között óriási a rajongás. Most a cuki pandákkal a kedvenc Bicycle kártyádon találkozhatsz, a hátlap például tele van velük, a képoldalakon sincs dáma, bubi, pikk, kõr - mindenhol csak a pandák. Ha szeretnél sikert elérni a csajoknál egy csomag kártyával, ez annyira tetszeni fog nekik, hogy azonnal levetkõznek!

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Side Show Freaks
A legújabb csomag a USPCC-tõl, ahol a klasszikus vándorcirkuszok karakterei elevenednek meg. A különleges piros és sárga cirkuszi színek egyvelege a hátlapon, a szakállas nõ és tûznyelõ karaktere a figurás lapok képoldalán jelenik meg. Ez nem egy szokásos kártyapakli.

Leírás: -
2500.- Ft

Bicycle Poker Fuchsia (rózsaszín)
Normál képoldal. Szemkápráztatóan rózsaszín hátlap.

Leírás: -
2600.- Ft

Bicycle Poker Green
Standard képoldal. Ha megfordítod, nem hiszel a szemednek. Zöld a hátoldala! Air-cushion finish.

Leírás: -
2600.- Ft

At the Table Playing Cards
A népszerû szeminárium sorozat hivatalos kártyáját a világ elsõszámú bûvészei tesztelték megjelenése elõtt. Az eredmény magért beszél, a limitált kiadású csomag könnyen kezelhetõ, praktikus, nagyon tartós és nagyon szép. A klasszikus és retro dizájnnal és a zöld szín harmóniájával kifejezetten a kártyaimádók kegyeit keresték… és persze találták!

Leírás: -
2800.- Ft

Aladdin Deck
Engedd ki a dobozba zárt lapokat: egy évszázad szakértelem, különös elegancia, fantasztikus minõség. A klasszikus fehér Aladdin design, szokatlan finish és a szokásosnál hajszálnyit vastagabb lapok.

Leírás: -
2850.- Ft

Bicycle Gnomes
A törpék misztikus mesevilága tûnik fel az egyedi kártyákon. A szimbólumok az éjszakát és a nappalt jelenítik meg, különleges karrakterek (pl. a lovas, kovács és íjász törpe). A csomag nagyon limitált, így mindössze 2700 példányban jelent meg, a számozott bélyegek hitelesítik ezt.

Leírás: -
2990.- Ft

Bicycle Stargazer
A fényvisszaverõs ezüstfóliával borított kártyadobozból egy földöntúli kártyacsomag bújik elõ, galaxis, ûr és fekete lyuk körül keringõ felhõk - fekete és ezüst színek dominanciája. Star Wars, ûr és kártyarajongóknak kötelezõ. 

Leírás: -
2990.- Ft

Artifice Tundra
A Tundra hûvös, fagyos, mégis egy elbûvölõ álomvilág! Egyszerû, minimalizált design, jeges fehérség, fantasztikus pikk ász. Ilyet még sose láttál és éreztél, ez a csomag alapjaiban változtatja meg az életed.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Ghost
RIDER BACK, POKER SIZE, UV 500 AIR-FLOW FINISH Hátlap: Ghost, Képoldal Ghost.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Artifice - second edition
Gyönyörû, keretes hátoldal. Ellusionist.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Silver Steampunk
Ezüstös-szürkés színvilág, visszatérõ ismerõs design. A gyári fogaskerekek a különleges pikk ászon, a jokereken, illetve a hátoldalakon találkoznak. A Theory 11 büszkeségének dombornyomásos doboza külön mestermû.

Leírás: -
3200.- Ft

Bicycle Elemental Wind
Varázslatos és magával ragadó kártyacsomag az egyik legkülönösebb természeti elemrõl, a szélrõl. Elegáns kockavonalak, mûvészi kivitelezés, fekete és fehér színek. Gyöngyörû! Korlátozott számban, csak néhány darab.

Leírás: -
3590.- Ft

Bicycle Archangels
Különleges mûvészi mestermunka a kártyákon, mitológiai ihletéssel. A kártyák hátoldala a jó és a rossz, angyalok és démonok folyamatos harcát reprezentálja. Fehér, szürke és fekete színek összhangja, gyönyörû dombornyomott doboz arany felirattal.

Leírás: -
3590.- Ft

Blossom Deck
Ilyen szép kártyát még sose láttál! Letisztult, igényes, elegáns csomag - aranybarna hátoldal, elképesztõ motívumok. A képoldalon zöldes-piros színek, a szokásos Bicycle minõségnél is jobb Tally-Ho finish. 10 bûvészboltosból 11 ezt ajánlja!

Leírás: -
3590.- Ft

Stars of Magic
Emlékezz a bûvészet történetének legnagyobb sztárjaira! Minden kártyálapon más világhírû mágus képe látható, köztük Dai Vernon, Marlo, Slydini, a magyar származású Harry Houdini és Robert-Houdin. Ismerd meg minden idõk leghíresebb bûvészeit az egyedi kártyák segítségével!

Leírás: -
3590.- Ft

Bicycle Black Deck Tigers Red
UV 500 Air flow. Képoldal: fekete alapon a fekete az fehér, a piros az piros, ám a piros figurákon a rajzolat fehér, az index piros.

Leírás: -
3600.- Ft

Bicycle Shadow Masters
A csomag minden eleme sötétséggel és árnyakkal van átitatva. A csomagot forgatva érzed, hogy egy hatékony, minõségi eszköz van kezedben. Vastag, flörishez ideális stock. Extra double backer kártya. A joker kezében lévõ órán káró hármas reveal. Pikk hármas barcode reveal a dobozon. Ha a Sin City-ben lett volna kártya az nem lehetett volna más mint a Shadow Masters...

Leírás: -
3700.- Ft

Rounders Playing Cards by Madison
Talán a legjobb csomag, amivel valaha is találkoztam. Az underground bûvész világ állócsillaga - Daniel Madison - ötvennél több csomagot és finisht próbált ki, majd megalkotta a szerinte tökéletes kártyát. A design a pozitív értelemben vett minimalizmusra törekszik, összesen három színt használ fel, egyszerû alakzatok, maximális élvezet. Hûha.

Leírás: -
3800.- Ft

Fathom deck
A rejtelmes tûz tökéletes kontrasztja az éltetõ víz, itt tehát a nagysikerû Ignite csomag párja az Ellusionist-tõl! A természet született csodája minden lapon, csordogáló vízképek, buborékok, tengerkék színvilág, elegáns design. Varázslatos!

Leírás: -
3900.- Ft

Ignite
A tûz örök rejtelem, bátorság, érzelmek. A kártyákon lenyûgözõ vörös és narancs lángcsóvák nyúlnak a lapok sarkáig, a legyezõbe nyitott csomag lapjai káprázatos tûzképet adnak. Rég láttam ilyen szép kártyát!

Leírás: -
3900.- Ft

Dapper Deck - Sötétkék
A világszerte népszerû Dapper Deck sötétkék verziója - elegáns vonalak, fekete alapon a narancs, zöld és kék színpompás árnyalatai, modern dizájn, magávalragadó (a Bicycle kártyától különböz?, bizonyos vélemények szerint jobb) minõség. És ami a legjobb, 2in1: nem csak szép, de hasznos is, a lehet? legegyszerûbb technikával - ám a nézõnek észrevehetetlen módon - cinkelve és jelölve vannak a lapok a hátoldalon. Marked deck, elérhetõ ár, limitált kiadás.

Leírás: -
3900.- Ft

Dapper Deck - Narancs
A Figaro Bûvészbolt csapatának új kedvence - elegáns vonalak, a vörös és a narancssárga millió árnyalata, modern dizájn, magávalragadó (a Bicycle kártyától különbözõ, bizonyos vélemények szerint jobb) minõség. És ami a legjobb, 2in1: nem csak szép, de hasznos is, a lehetõ legegyszerûbb technikával - ám a nézõnek észrevehetetlen módon - cinkelve és jelölve vannak a lapok a hátoldalon. Marked deck, elérhetõ ár, limitált kiadás.

Leírás: -
3900.- Ft

Christmas Deck
Az ünnep csak egy igazi KARÁCSONYI kártyacsomaggal lehet teljes. A lapok között nincs két egyforma, az ünnepkör egy-egy szimbóluma elevenedik meg a kártyákon: hógömb, hóember, télanyó, rénszarvas és sok más cukiság. Gyûjtõknek - és mindenki másnak - tökéletes ünnepi ajándék.

Leírás: -
3990.- Ft

Arcane white
Ellusionist, Air Flow Aurora finish. Michelangelo négy évig festette a Sixtusi kápolna freskóit. Az Arcane öt éven át készült.

Leírás: -
4200.- Ft

Madison Dealers
Daniel Madison kártyáiban képtelenség csalódni. A minõség hûûha, a dizájn hûûha és az egész csomag jelölt, tehát a hátlapról könnyen leolvashatod a lap színét és értékét, hûûha. És ahhoz képest, hogy jelölt csomag, nem is drága!

Leírás: angol
4200.- Ft

Bicycle Black Ghost
A Black Ghost paklik évekig nem voltak kaphatóak, az Ellusionist csak különleges promóciók alkalmával adott 1-1 csomagot, illetve kizárólag olyan profik használhatták mint Banachek, Blaine, Garcia. A paklikat 400-500 dolláros áron kapkodták el ebayen a szerencsések. Most te is hozzájuthatsz a javított második kiadáshoz. GYönyörû legyezõk, luxus stock, gaff kártya, káró bubi barcode reveal. Önmagukban a jokerek mûvészi mestermunkák és pikk bubi reveallel vannak ellátva, ami tökéletes Shapeshifter vagy Erdnase change-hez.

Leírás: -
4200.- Ft

Bicycle Vintage 1800 Series Blue
Minden egyes lap úgy néz ki, mintha a csomag 150 évet töltött volna egy pincében. Ennek ellenére a pakli tökéletesen kezelhetõ. USPCC Premium Air Cushion Finish, designed by Ellusionist.

Leírás: -
4200.- Ft

Shin Lim Playing Cards
Shin Lim különleges kártyás mûsorával 2015-ben megnyerte a Bûvészvilágbajnokságot, az idei év azonban új kártyacsomagjáról emlékezetes: fekete és piros színekben virító dombornyomott doboz, kontrasztos színek, elegáns formák. Normál képoldal - a Joker maga Shin Lim piros nyakkendõben. Gyönyörû csomag, Shin csak ezt használja!

Leírás: -
4200.- Ft

Love Me
Oszd meg a legszebb érzést szerelmeddel! A piros szivecskés dombornyomott dobozban különleges kártyalapok lapulnak love me feliratokkal és a fehér-piros szín õszinte és magával ragadó színkombinációjával. A csomaghoz egy szerelmes kártyatrükk tartozik online videómagyarázattal.

Leírás: -
4200.- Ft

Bicycle Skull Silver
Bicycle fekete-ezüst póker kártya. Ezüst-metál nyomtatás fekete kártyapapíron, halálfej motívum a hátoldalon szép fekete keretekkel. Nagyon elegáns, nem mindennapi látvány. Hiába határozod el, hogy csak akkor fogod kinyitni, mikor hazaérsz, azonnal letéped a celofánt, és ezután órákig csak egy dolog létezik ezen a világon: Bicycle Skull Silver kártyacsomag. A legjobb persze az egész dologban az, hogy a close-up terítõn ugyanolyan szép lesz, mint kint a téren, jó kis street magic mellé. Nos?

Leírás: -
4290.- Ft

Memento Mori Blue
Az év kártyája már közkívánatra a kék minden árnyalatában is! Minimalista, egyedi, elegáns és menõ design, 3D grafikai megoldások a kép- és hátoldalon egyaránt. Már-már tökéletes az élmény, a lapok nyitása, a kártyák ragyogása olyan, mint az elen hajnali tûz, ami sok ezer gondot elûz. Ez rímelt!

Leírás: -
4290.- Ft

Memento Mori
Az év kártyája! A design egyedi, elegáns és mégis menõ, a hátoldalak egyszerû, ám mégis fantasztikus színvilága mûvészi 3D grafikai megoldásokkal keveredik a kép- és hátoldalakon egyaránt. Már-már tökéletes az élmény, a vékony lapok nyitás, a kártyák ragyogása olyan, mint az eleven hajnali tûz, sok ezer gondot elûz.

Leírás: -
4290.- Ft

Monarch - a Szemfényvesztõkbõl
A kasszasiker Szemfényvesztõk film hivatalos kártyája. A csomag lélegzetelállító: dombornyomott sötétkék-arany doboz, metál csillogás, fantasztikus dizájn, gyönyörû pikk ász. A királyok kártyája, megalkották a TÖKÉLETEST.

Leírás: -
4290.- Ft

Arcane black
Az Ellusionist legújabb csomagja az Arcane vagyis fantom csomag éjfekete alapon füstfoltokból megjelenõ rajzolatokkal. Az új finish az Air Flow Aurora bûvészek és xcm-esek számára lett kifejlesztve vékonyabb, könnyebb, erõsebb és kevésbé veszi fel a nedvességet. Itt nincsenek szárnyak, sem angyalok, teljesen új hátlap és képoldal rajzolatok.

Leírás: -
4800.- Ft

Mechanic Optricks deck
A Figaroban a világ egyik elsõ optikai illúzió csomagja! Ha végigpörgeted a lapokat, akkor a fehér és fekete vonalak sajátos elrendezése teljesen megbolondítja a szemed. A bónusz gaff lap hathatós segítségével pedig a színek villódzása közben a hátlapok közül megjelenik a választott kártya szimbóluma.

Leírás: -
4800.- Ft

Jumbo Bicycle
Adódnak bizonyos helyzetek, amikor a póker méretû csomag nem elég nagy. A Jumbo Bicycle pakliban egy lap pontosan akkora, mintha egymás mellé tennél négy rendes méretû kártyát. Ha stand-up mûsor, akkor Jumbo Bicycle! Szóval kedves olvasó, ha nem szeretnéd, hogy panaszkodjon a kedves nézõ, mert nem látta a kártyát, itt a Jumbo változat!

Leírás: -
8600.- Ft

Bicycle Prestige Line
Elegáns, matt fekete dombornyomásos díszdobozban két különleges pakli. Az egyik ezüst, a másik arany hátú. Air-cushion finish.

Leírás: -
8700.- FtKatalógus főoldal


Bartók Béla út 31. Budapest 1114.     (+36) 20 993 8235   info@figarobuveszbolt.hu